واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: شهردار اصفهان خبر داد: تجهيز اتوبوس هاي شهري به سامانه AVL
احداث شهرك سلامت يكي از طرح منحصر به فرد اصفهان است كه شهرداري با واگذاري زمين و صدور پروانه سهم ۲۵ درصدي در احداث اين طرح دارد. شهردار اصفهان خبر داد: تجهيز اتوبوس هاي شهري به سامانه AVL
ايلنا: شهردار اصفهان تاكيد كرد: لازم است با برنامه ريزي، يكپارچگي و هماهنگي، تسهيلات فراهم شود تا حمل و نقل پويا داشته باشيم و مردم به راحتي بتوانند از حمل و نقل عمومي استفاده نمايند.
به گزارش خبرگزاري ايلنا از اصفهان؛ سيد مرتضي سقائياننژاد در برنامه زنده راديويي «شهر و مردم» با بيان اين مطلب گفت: ۱۰ پروژه شاخص در سال آينده از سوي مديريت شهري تكميل و به مرحله اجرا در ميآيد.
وي يكي از مهمترين طرحهاي سال آينده را تكميل خط يك مترو دانست و افزود: براي تكميل خط يك مترو اعتبارات ويژهاي از سوي دولت و شهرداري براي اين مهم اختصاص مييابد.
شهردار اصفهان با بيان اينكه ادامه احداث مركز همايشهاي بين المللي از ديگر طرحهاي شاخص سال ۹۳ است، تصريح كرد: با توجه به مشكلات ترافيكي سطح شهر اصفهان، احداث رينگ حفاظتي شهر يكي از ضروريات است كه از طرحهاي شاخص سال آينده است.
شهردار اصفهان با اشاره به تجهيز اتوبوسهاي شهري به سامانه AVL افزود: قرار بود كمتر از يك سال سامانه AVL راه اندازي شود اما پيمانكار اين طرح تغيير يافت و اكنون با تغييراتي در دست اجراست.
سقائياننژاد تاكيد كرد: مديريت كنترل و راهيابي ناوگان با استفاده از نمايش لحظه به لحظه اطلاعات خودروها، اطلاع رساني به مسافران، سامانه نمايشگر و ايجاد بانك اطلاعاتي ناوگان، خطوط رانندگان و سامانه كنترل و رديابي و ايجاد كارت شناسايي از راه دور راننده از مزاياي طرح سامانه AVL است.
وي در خصوص جايگاههاي سوخت سي. ان. جي براي اتوبوسها گفت: احداث جايگاههاي سوخت به صورت مشترك مابين شهرداري و شركت فرآوردههاي نفتي انجام ميشود كه شهرداري زمين را مشخص ميكند و تجهيز آن بر عهده شركت فرآوردههاست.
شهردار اصفهان افزود: در بحث تجهيزات جايگاهها شركت فرآوردههاي نفتي با تحريم مواجه بود كه اميدواريم اين موضوع سريعتر حل شود.
سقائياننژاد با بيان اينكه ۴۵۰ دستگاه اتوبوس گازسوز داريم كه تنها ۱۵۰ دستگاه آن ميتوانند در روز سوخت گيري نمايند، تاكيد كرد: برنامه ريزي، يكپارچگي در مديريت، تسهيلات فراهم شود تا حمل و نقل پويا داشته باشيم و مردم به راحتي بتوانند از حمل و نقل عمومي استفاده كنند.
سقائياننژاد خاطرنشان كرد: احياي بافت فرسوده و رفع گلوگاهها، احداث خيابانهاي باقي مانده در طرح جامع و تفصيلي از ديگر طرحهاي شاخص سال آينده است.
شهردار اصفهان با بيان اينكه اجراي طرحها نياز به آزادسازي دارد، ادامه داد: تكميل آزادسازي ايستگاههاي قطار شهري اولويت برنامههاي آزادسازي در سال جاري است.
سقائياننژاد با بيان اينكه آزادسازي ايستگاههاي مترو از جمله ايستگاههاي شريعتي، ميدان آزادي، ميدان امام حسين (ع) و انقلاب در اولويت برنامههاي آزادسازي شهرداري است، اضافه كرد: در بودجه امسال حدود ۳۰ ميليارد تومان براي آزادسازي ايستگاههاي مترو برآورد شده است.
وي با اشاره به اينكه تكميل آزادسازي پروژه ميدان امام علي (ع) از ديگر طرحهاي در دست اجراي شهرداري است، گفت: آزادسازي خيابانهاي صاحب روضات و ادامه ارديبهشت، بازارچه، شاهد، ادامه بابك و تعرض خيابانهاي مشتاق دوم و سوم در دست انجام است.
شهردار اصفهان در بخش ديگر سخنان خود به طرح مرحله دوم تله كابين اشاره كرد و افزود: مرحله دوم تله كابين به طول ۸۵۰ مترحدفاصل گردنه باد و قلعه شاه دژ در دست اجراست و عمليات اجرايي آن تاكنون ۹۵ درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
سقائياننژاد تصريح كرد: تجهيزات مرحله دوم تله كابين از يكي از شركتهاي طراز اول دنيا در ساخت بالابرها در كشور اتريش و آلمان خريداري شده است.
وي يكي از دلايل تاخير در راه اندازي اين طرح را تحريم و مشكلات واردات تجهيزات عنوان كرد و ادامه داد: اين تجهيزات يكماه پيش اين تجهيزات وارد كشور شد و ظرف چند روز آينده تجهيزات از گمرك ترخيص ميشود.
شهردار اصفهان با بيان اينكه عمليات نصب تجهيزات مرحله دوم تله كابين اواسط ديماه به پايان خواهد رسيد، خاطرنشان كرد: با بهره برداري از مرحله دوم تله كابين صفه همه شهروندان حتي افراد سالمند، معلولان و جانبازان نيز ميتوانند از بام اصفهان، شهر گنبدهاي فيروزهاي را مشاهده كنند.
سقائياننژاد در ادامه با اشاره به احداث اولين شهرك سلامت گفت: احداث شهرك سلامت يكي از طرح منحصر به فرد اصفهان است كه شهرداري با واگذاري زمين و صدور پروانه سهم ۲۵ درصدي در احداث اين پروژه دارد.
وي با بيان اينكه شركت پرستيژلند به عنوان سرمايه گذارشهرك سلامت و سيتي سنتر از لحاظ كيفيت از طراحي تا اجرا از متخصصان خبره استفاده كرده است، افزود: اولين شهرك سلامت در زميني به مساحت ۳۵ هزار متر مربع با هدف تمركز زدايي مطبها و مراكز درماني و بهداشتي، كاهش مشكلات ترافيكي و دسترسي آسان مردم به مراكز درماني و بهداشتي، بارزترين نمونه مشاركت شهرداري با بخش خصوصي است.
شهردار اصفهان با تاكيد بر اينكه احداث شهرك سلامت از آرمانهاي شهرداري اصفهان است، تصريح كرد: با احداث اولين شهرك سلامت با توجه به طرح و ايده منحصر به فرد افتخاري براي شهروندان است همچنين براي جذب توريسم درماني موفقترين طرح خواهد بود.
سقائياننژاد با اشاره به اينكه احداث ۴ شهرك سلامت در اصفهان خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه در در يك شهرك سلامت مجموعهاي از ساختمانهاي پزشكي و رفاهي پيش بيني شده، احداث هر كدام از ۴ شهرك يك دهه به طول ميانجامد.
سقائياننژاد با اشاره به اينكه يكي از شاخصهاي شهرهاي پايدار و توسعه يافته، مواد بازيافتي است، گفت: مواد بازيافتي در ۸ ماهه سال جاري نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵ درصد رشد داشته است.
وي با بيان اينكه در ۸ ماهه سال جاري ۳۵ هزار تن مواد بازيافتي از سطح شهر اصفهان جمع آوري شده است، افزود: در حال حاضر ۴۳ غرفه ثابت و ۱۴ ايستگاه ثابت بازيافت در مناطق ۱۴ گانه شهر اصفهان فعال هستند.
شهردار اصفهان با بيان اينكه به طور متوسط روزانه ۱۵۰ تن مواد بازيافتي جمع آوري ميشود، تصريح كرد: تنها نيمي از مواد بازيافتي اصفهان از زبالهها جمع آوري ميشود و مابقي هنوز در پسماند وجود دارد.
سقائياننژاد با اشاره به بازديد معاون وزير كشور از مديريت پسماند اظهار داشت: سايت زباله شهر اصفهان در كشور نمونه است از اين روطي بازديد معاون وزير كشور از سايت مديريت پسماند قرار بر اين شد كه تجربيات اصفهان در اين حوزه به ساير شهرهاي كشور آموزش داده شود.
شهردار اصفهان در خصوص نمايشگاه بين المللي شهر اصفهان گفت: شهرداري زميني به وسعت ۷۰ هكتار براي احداث نمايشگاهها اختصاص داده شده است.
سقائياننژاد با بيان اينكه جلسهاي با استاندار اصفهان در اين خصوص داشتيم، افزود: مكان كنوني نمايشگاه در كنار پلهاي تاريخي درشان اصفهان نيست اين مكان بايد هرچه سريعتر تعطيل شود.
وي ظهار داشت: مسئولان شركت نمايشگاه بايد به ميدان آيند و مباحث را دنبال كنند تا هر چه سريعتر عمليات اجرايي نمايشگاه آغاز شود.
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]