واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: تظاهرات بحرينيها با شعار "عزم راسخ"/ عالم بحريني:تنها راه خروج از بحران، اصلاحات است
صدها بحريني با برگزاري تظاهراتي در هزارمين روز آغاز جنبشهاي مردمي عليه رژيم آل خليفه، انجام اصلاحات كامل و ايجاد دموكراسي در اين كشور را خواستار شده و اعلام كردند آمادهاند تا هزار روز ديگر به مبارزات مسالمت آميز خود ادامه دهند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان (ايسنا)، به نوشته روزنامه مصري اليوم السابع، مخالفان رژيم آل خليفه روز جمعه به مناسبت هزارمين روز آغاز مبارزات و اعتراضات بحرين، تظاهراتي را در منامه، پايتخت اين كشور برگزار كردند.
در اين تظاهرات كه تحت عنوان "عزم راسخ" برگزار شد، گروههاي مخالف بحريني از جمله جمعيت الوفاق بحرين با انتشار بيانيهاي اعلام كردند: نظام بحرين هيچ راهي غير از برآورده كردن مطالبات آزادي خواهانه مردم در ايجاد دموكراسي و عدالت و برابري در كشور ندارد.
تظاهركنندگان در هزارمين روز اعتراضات، اعلام كردند مردم بحرين آمادهاند تا 1000 روز ديگر براي تحقق مطالبات خود به مبارزه مسالمت آميز خود ادامه دهند.
در همين راستا آيتالله شيخ عيسي قاسم، عالم شيعه بحريني طي سخناني در خطبه نماز جمعه اين كشور اعلام كرد: مردم بحرين از بحران سياسي رنج ميبرند و تنها راهكار برون رفت از اين بحران اجراي اصلاحات كامل در نظام سياسي بحرين است.
وي افزود: براساس گزارش سازمانهاي حقوقي و بينالمللي بحرين دچار وضعيتي اسفناك است و نياز ضروري به انجام اصلاحات كامل دارد. اين در حالي است كه نظام بحرين هيچ ارادهاي جهت انجام اين اصلاحات از خود نشان نميدهد.
اين عالم شيعي خاطرنشان كرد: بحرين با مشكلات سياسي گستردهاي در زمينه نقض حقوق بشر و ناديده گرفتن خواست مردم رو به رو است و در اين وضعيت نيازمند انجام اصلاحات كامل است تا براي رسيدن به اتحاد و يكپارچگي آماده شود.
وي همچنين با اشاره به طرح تشكيل اتحاديه در شوراي همكاري خليج فارس كه بحرين يكي از حاميان اصلي اين طرح است تصريح كرد: امنيت به منزله مسالهاي مهم براي مردم تمام كشورها است و همه كشورها خواهان امنيت جاني، اقتصادي، عقيدتي، و آزاديهاي انساني و حقوقي هستند، اما اگر خطري يكي از اين عرصهها را تهديد كند باقي مسائل را نيز با چالش مواجه ميكند.
آيتالله عيسي قاسم در ادامه افزود: آنچه امنيت داخلي كشورها را تضمين ميكند وجود روابط مستحكم و اعتماد ميان مردم و مقاومت كشور است و اين امر مستلزم اجراي خواست و اراده مردم به دست دولت ميباشد و اينكه مردم كشور حسن نيت دولت را در انجام خواستهها و تحقق حقوق خود احساس كنند. دين اسلام همواره نسبت به چند دستگي هشدار داده و مسلمانان را به وحدت فراخوانده است. وحدتي كه دين اسلام ما را به آن فرا ميخواند وحدتي است كه موجب تحكيم حق و حقيقت شود. عدالت را در همه جا بگستراند و با ظلم بجنگند و شعار آن اصلاح امور باشد كه اگر اينگونه نباشد اين اتحاد به تداوم بيعدالتي و فساد خواهد انجاميد.
اين عالم عاليقدر شيعه در ادامه افزود: اكثر كشورهاي عضو در شوراي همكاري خليج فارس معتقدند براي موفقيت اين اتحاد به زمان بيشتري نياز است در حالي كه مردم عقيده دارند كه مسالهاي كه ارجحيت دارد برقراري عدالت و اصلاح امور داخلي كشورهاست و اينكه نقش سياسي مردم در عرصه بينالمللي و موضع سياسي آنها در سرنوشت كشورشان به رسميت شناخته شود اين چيزي است كه مردم كشورهاي منطقه بر آن توافق دارند.
انتهاي پيام
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]