واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: سامسونگ و موزيلا يك سيستم عامل جديد موبايلي ميسازند
ايتنا- سامسونگ و موزيلا با ارائه سيستم عامل موبايلي، قصد دارند با IOS اپل رقابت كنند!
شركت سامسونگ براي سيستم عامل موبايلي خود موسوم به "تيزن" كه با همكاري شركت اينتل در حال توسعه آن است برنامههاي زيادي در سر دارد.
به گزارش ايتنا از ايسنا، وونسوك لي - رييس اجرايي سامسونگ - در يك كنفرانس فناوري براي همكاري با شركت موزيلا براي نزديكتر كردن سيستمهاي عامل تيزن و فايرفاكس ابراز علاقه كرد زيرا هر دوي آن از HTML5 پشتيباني ميكنند.
مطمئنا سيستم عامل فايرفاكس رقيبي كوچكي براي سامسونگ خواهد بود زيرا براي گوشيهاي سطح پايين طراحي شده اما مطمئنا اين برنامه براي شركت كرهاي سامسونگ نيز جالب توجه خواهد بود زيرا مايل است سيستم عامل تيزن روي گوشيهاي سطح پايين نيز به خوبي كار كند.
سامسونگ معتقد است اين دو سيستم عامل با تلفيق با يكديگر ميتوانند توسعه يافته و به حدي برسند كه با IOS اپل و اندرويد گوگل رقابت كنند.
به گزارش ايسنا، در سال ۲۰۰۵ نوكيا حاكم بلامنازع بازار تلفن همراه در جهان بود و هيچ تحليلگري پاياني را براي اين حكمراني متصور نبود. امروز نوكيا ورشكست و به مايكروسافت واگذار شده است.
اكنون اين قضيه در مورد گوگل و اپل نيز مطرح است و تصور اينكه اين دو شركت با كوچكترين لطمهاي مواجه شوند، دشوار است.
اما رونالد كلينگبيل، استاد دانشكده اقتصاد وارويك و تحليلگر حوزه فن آوري ميگويد: ايمني هيچ كدام از اين دو كمپاني تضمين شده نيست.
به گفته وي سيستم عامل موبايلي جديدي موسوم به "كلاود" در حال ساخت است كه مزيتهايي نظير كار روي گوشيهاي ارزان قيمت را به همراه دارد. وقتي نرم افزاري روي سيستم عامل كلاود كار ميكند گوشي براي اجراي برنامه به پردازنده سريع يا حافظه زياد(عواملي كه باعث افزايش قيمت ميشوند) احتياج نخواهد داشت.
سيستمهاي عامل جديد نظير سامسونگ تيزن، سيستم عامل فايرفاكس، گوشي هوشمند "ابونتو اج" كه با سيستم عامل لينوكس كار ميكند و سيستم عامل "سيلفيش" شركت "جولا" كه توسط كاركنان سابق نوكيا طراحي شده از جمله مواردي هستند كه هر يك ممكن است جاي اندرويد گوگل و آي اُ اس اپل را بگيرند.
كلينگبيل افزود: تمام اين محصولات اگر رويكردي را در پيش بگيرند كه با نرم افزارها سازگار باشند، همگي ميتوانند موفق باشند. هر يك از آنها اهداف متفاوتي را دنبال ميكنند و روي هم ميتوانند سهم قابل توجهي از بازار را تصاحب كنند.
وي گفت: به زودي اسمارت فونها به گوشيهاي گنگي تبديل خواهند شد كه دسترسي به سيستم عامل هوشمند كلاود را ممكن ميسازند. نرم افزارها صرفا راه ارتباطي به برنامههاي اجرا شده روي كلاود هستند و به هيچ پردازنده قوي احتياج ندارند. اگر اين به ابزار استاندارد دسترسي به نرم افزارها در گوشيها تبديل شود، روي تمام بخشهاي بازار كنوني اسمارت فونها تاثير خواهد گذاشت.
وي گفت: اين تحول هنوز در مراحل اوليه خود است و موفقيت آن تضمين نشده است اما به سرعت ميتواند رشد كند. اگر فقط يك شركت بزرگ از يكي از اين سيستمهاي عامل جديد استفاده كند، كل بازار را متحول خواهد كرد.
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايتنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]