تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826189707




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات:سايتهاي علمي نبايد فيلتر شوند/


واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات:سايتهاي علمي نبايد فيلتر شوند/
ايتنا- واعظي: فيلترينگ ربطي به وزارت ارتباطات ندارد و مربوط به يك كميته در قوه قضاييه است.


وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: فيلترينگ نبايد به كندي اينترنت و همچنين فيلتر‌ شدن سايت‌هاي علمي بينجامد.

به گزارش ايتنا از ايسنا، دكتر محمود واعظي روز پنجشنبه در حاشيه نشست مشترك با معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در پارك علم و فناوري پرديس در جمع خبرنگاران همچنين درباره رفع فيلتر‌ برخي سايت‌ها گفت: اين موضوع مرتبا از بنده سوال مي‌شود، اما فيلتر‌كردن سايت‌ها ربطي به وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات ندارد. اين موضوع مربوط به يك كميته در قوه قضاييه است كه داراي ۱۳ عضو بوده و وزارت ارتباطات هم يك عضو و نماينده در اين كميته دارد.

وي با تقسيم‌كردن بحث فيلتر به دو بخش گفت: يك بخش فيلترينگ مربوط به سايت‌هاي علمي، تخصصي، آموزشي و تمامي سايت‌هاي مربوط به اين حوزه‌هاست كه دولت و وزارت ارتباطات اعتقادي به فيلتر سايت‌هاي علمي ندارد.

واعظي موضوع ديگر فيلتر را مربوط به سايت‌هاي غيراخلاقي و نامناسب دانست و تصريح كرد: اين موضوع تنها خواسته ما نيست، بلكه خواسته بسياري از خانواده‌هاست كه در اين خصوص مرتب با مراجعه به بخش‌هاي مختلف خواستار هستند كه سايت‌هاي غيراخلاقي در دسترس فرزندانشان نباشد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: به عنوان نمونه در حال حاضر بسياري از نوجوانان ۱۴ و ۱۵ سال به مراتب بيشتر از پدر و مادر‌هايشان از اينترنت استفاده مي‌كنند.

واعظي تاكيد كرد: با تمام اين موارد موضوع فيلترينگ نبايد به كندي اينترنت بينجامد و باعث فيلتر‌شدن سايت‌هاي علمي شود.

وي در ادامه‌ با اشاره به برنامه‌هاي تدارك ديده شده جهت ايجاد شهرك ICT گفت: در اين زمينه از تجربيات مسؤولين و دست‌اندركاران پارك علم و فناوري بهره‌مند مي‌شويم.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات خاطرنشان كرد: در كنار پارك علم و فناوري يك محوطه‌اي وجود دارد كه مي‌توان در آينده آن را در زمينه‌ي بحث ICT توسعه داد. همچنين مي‌توان بحث ICT را علاوه بر شهرك ICT در پارك علم و فناوري استان البرز نيز توسعه داد.
در اين زمينه بايد حداكثر بهره‌برداري از زيرساخت‌هاي موجود صورت گيرد تا بتوان با ارتقاي سطح علمي و فناوري كشور و قوت شركت‌هاي دانش‌بنيان در سطح داخل و صادرات كالا پيش رويم.

واعظي با اشاره به استقبال مجلس از بحث ICT نيز گفت: اين موضوع جزو اولويت‌هاي دولت بوده و ما نيز در نظر داريم در اين بحث تا حدود ۲۵ درصد از حمايت دولت استفاده كرده و مابقي را با حمايت بخش خصوصي پيش ببريم و در واقع در بحث ICT دولت و بخش خصوصي مكمل يكديگر هستند.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه با اشاره به وجود فيبر نوري بين شهري در كشور گفت: بنا داريم ۲۲ هزار كيلومتر به فيبر نوري ۵۱ هزار كيلومتري موجود اضافه كنيم.

واعظي از افزايش پهناي باند اينترنت در يكصد روز گذشته خبر داد و گفت: پهناي باند اينترنت هم ۵۵۰ گيگابايت در ثانيه بود كه به ۸۰۰ گيگابايت در ثانيه رسيده و تا پايان برنامه پنجم توسعه به چهار ترابايت يعني هشت برابر خواهد رسيد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه در پاسخ به سوالي درباره عضويت وي در شبكه اجتماعي گفت: من در چهار شبكه اجتماعي عضو هستم.در يكي از اين شبكه‌ها نزديك به ۱۱ هزار لايك داشتم و فكر نمي‌كردم استقبال مردم تا اين حد زياد باشد؛ بنابراين قصد دارم وقت بيشتري را به اين موضوع اختصاص دهم.

وي افزود: شبكه‌هاي اجتماعي كانال ارتباطي با مردم است و در نظر دارم با تقسيم‌بندي سوالات كاربران به آنها پاسخ‌ دهم.

واعظي هم‌چنين با بيان اين‌كه تعرفه‌هاي مربوط به تلفن همراه و اينترنت در كميسيون تنظيم مقررات مشخص مي‌شود، گفت: هر يك از اپراتورها و شركت‌هايي كه خدمات اينترنتي ارائه دهند و بيشتر از تعرفه‌هاي موجود از مردم مبالغي را دريافت كنند، طبق ابزار‌هاي تنبيهي كه داريم با آنها صحبت و مكلفشان خواهيم كرد تا مبالغ اضافي را به مردم باز گردانند.

وي يكي از ابزار‌هاي تنبيهي را اين‌گونه عنوان كرد كه پروانه‌ اين شركت‌ها و اپراتورهاي ذكر شده در صورت تخلف تمديد نخواهد شد.

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايتنا]
[مشاهده در: www.itna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن