تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802182460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرط رهبر معظم انقلاب براي فيس بوك


واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: شرط رهبر معظم انقلاب براي فيس بوك
اين روزها بحث بر سر رفع فيلتر از شبكه اجتماعي فيسبوك و يا ممنوعيت آن زبانزد مردم و محافل ايران است. عده اي استفاده از آن را جرم مي دانند و عده اي ديگر مي گويند قانون مشخصي در باره آن وجود ندارد.

عبدالصمد خرم آبادي دبير كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه و مشاور قضايي غلامحسين محسني اژه اي دادستان كل كشور، از شبكه اجتماعي فيس بوك به عنوان يك سايت جاسوسي نام مي برد كه به گفته وي كسي در ضرورت ادامه فيلتر كردن آن ترديد ندارد.

وي چند روز پس از انتشار خبر بررسي موضوع ممنوعيت عضويت و فيلترينگ فيس بوك در كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي، تفكيك محتواي مجرمانه از محتواي غيرمجرمانه در اين سايت را امكان پذير ندانست و تاكيد كرد: فعاليت چنين سايتي مغاير با قوانين جمهوري اسلامي است.

خرم آبادي، به وجود اشاره صريح مقام معظم رهبري در باره نقش مؤثر فيس بوك در فتنه 88 و همچنين هشدارهايي كه برخي از مراجع محترم تقليد، علما و دلسوزان نظام در اين خصوص دادند، استناد كرد و گفت بعيد است ديگر كسي در ضرورت ادامه فيلتر اين سايت ترديدي داشته باشند.

اينك شايسته است در اين زمينه به فتواي رهبر معظم انقلاب اسلامي و چند تن از مراجع تقليد رجوعي دوباره داشته باشيم. متن پرسش از حضرت آيت الله خامنه اي و پاسخ معظم له را همراه با توضيح بخش اسلامي سايت تبيان به شرح زير است:

متن سوال:

«بسم الله الرحمن الرحيم

حضرت آيت الله خامنه اي

با سلام و احترام

با توجه به اينكه وب سايت فيس بوك در ايران فيلتر شده است، آيا ورود به چنين سايتي صرفا براي ارتباط با دوستان و بدون هيچ فعاليت سوء عليه منافع ملي جمهوري اسلامي اشكال دارد؟ با تشكر»

متن جواب:

«باسمه تعالي

سلام عليكم و رحمة الله و بركاته

به طور كلي اگر مستلزم مفسده (مانند ترويج فساد، نشر اكاذيب و مطالب باطل) بوده و يا خوف ارتكاب گناه باشد و يا موجب تقويت دشمنان اسلام و مسلمين شود، جايز نيست والا مانعي ندارد.

موفق و مؤيد باشيد».

توضيح بخش احكام اسلامي تبيان: «حكم بالا در شكل فتوا بيان شده است يعني تشخيص مصداق به عهده مكلف گذاشته شده است و تنها به بيان حكم كلي بيان شده است؛ تشخيص اينكه آيا اين شرايط در مورد فعاليت در فيس بوك صادق مي باشد يا خير به عهده مكلفين گذاشته شده است.

نكته اي كه در حكم بالا مشخص است اين است كه در صورتي كه اين فعاليت موجب تقويت دشمنان اسلام و مسلمين شود، جايز نيست در حالي كه ماهيت شبكه هاي مجازي بر پايه جمع آوري اطلاعات مي باشد و هر چه استفاده كنندگان آن بيشتر باشند و در استفاده از آن، محدوديت كمتري براي خويش قائل باشند اطلاعات بيشتري را براي اين شبكه هاي اطلاعاتي فراهم مي كنند و در نتيجه منجر به تقويت دشمنان مي شود. به نظر مي آيد اين حكم نه حرام بودن مطلق فعاليت در اين سايت را مي رساند و نه جايز بودن آن را اثبات مي كند، بلكه به نوعي فيمابين است. به هر حال تشخيص مصداق اين حكم به عهده خود شماست».

****

نظرات مراجع ديگر در باره فيس بوك به شرح زير است:

سوال: در شبكه هاي مجازي، مثل فيس بوك چه حكمي دارد؟

آية الله صافي گلپايگاني(دام ظله): به طور كلي استفاده از فضاهاي مجازي براي جهات مشروع و صحيح كه موجب فساد عقيده و اخلاق نشود بلكه بتوان از آن در جهت تبليغ و ترويج معارف ديني استفاده كرد مانعي ندارد بلكه مطلوب است، اما رفتن در سايت هايي كه باعث سست شدن عقيده و فساد اخلاق و يا ترويج باطل باشد، حرام است.

مۆمنين بايد در چنين فضاهايي كه افراد با اهداف متعددي فعاليت مي كنند و انديشه هاي گمراه كننده خود را تبليغ و ترويج مي نمايند، با همين وسائل و همين فضا، به شبهات آن ها پاسخ دهند و احكام اسلام و معارف اهل بيت عليهم السلام را به همگان، ابلاغ نمايند و در اين خصوص از علماء اعلام و اهل تخصص در كلام كمك بگيرند.

****

سوال: استفاده و بازديد وهمچنين عضويت در شبكه هاي مجازي مثل فيس بوك چه حكمي دارد؟

آية الله مكارم شيرازي(دام ظله): چنانچه بر خلاف قوانين و مقررات باشد و مفسده داشته باشد جايز نيست.

نظر شما:
------------

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن