واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: مجلسمحجوب: براي مرتضوي قبل از تصدي رياست تامين اجتماعي درسال 86 تا 89 درخواست 35 ميليون پاداش شده بود
حسين بردبار-با گذشت چند روز از قرائت گزارش تحقيق و تفحص از تامين اجتماعي واكنش ها به اين گزارش به ويژه در صحن مجلس ادامه دارد. به گزارش خبرنگار پارلماني خراسان، از يك سو عليرضا محجوب رييس هيات تحقيق و تفحص با اشاره به پخش برخي از شايعات درباره وي و سخنان مرتضوي مبني بر اين كه وي نيز قبلا كارت هديه گرفته است در نطق پيش از دستور خود گفت كه مبارزه با فساد هزينه دارد و من هزينه آن را مي پذيرم وي در عين حال نكات جديد تري درباره تخلفات در تامين اجتماعي به ويژه آن چه وي پاداش۳۵ ميليون و ۶۴۰ هزار توماني براي مرتضوي در سال ۸۶ تا ۸۹ يعني وقتي كه مرتضوي سمتي نداشت را بيان كرد. محجوب گفت: موضوع مجلس با سازمان تامين اجتماعي در دو بخش است؛ يكي پرداخت هاي قانونمند و ديگري پرداخت ها و اقدامات غيرقانونمند و غيرمتعارف و آنچه كه ما متعارف و قانونمند تشخيص داده ايم مصوبه داشته است و در اركان سازمان نيز قانوني بوده است و آنچه كه مصوبه نداشته اعلام كرديم كه مداركي وجود نداشته است تا بخواهيم در مورد آن صحبت جدي انجام دهيم. وي افزود: همكاران و نمايندگان مجلس بايد بدانند مبارزه با فساد هزينه دارد و من هم اين هزينه را مي پذيرم و اتهاماتي كه متوجه بنده است را شنيده ام و سندي كه در ارتباط با اين اتهامات وجود دارد متعلق به مجلس قبل است و در همان زمان نيز تكذيبيه اين موضوع وجود دارد. وي با اشاره به برخي از مستندات تامين اجتماعي، گفت: ۳۵ ميليون و ۶۴۰ هزار تومان صورت مالي از سال ۸۶ تا ۸۹ وجود دارد كه در آن براي آقاي مرتضوي پاداش درخواست شده و اين سوال وجود دارد كه آيا مگر در سال ۸۶ تا ۸۹ مرتضوي در سازمان تامين اجتماعي مسئوليتي داشتند كه بابت آن براي ايشان پاداش درخواست شده و هيات تحقيق و تفحص است كه اين مدارك را به دست آورده و مانع بسياري از اين پرداخت ها شده است.
انتقاد رسايي از برخي سوء استفاده هاي سياسي از گزارش تحقيق وتفحص
از سوي ديگرحميد رسايي ،نماينده تهران از سوء استفاده هاي سياسي توسط برخي از رسانه ها از گزارش تحقيق و تفحص از تامين اجتماعي انتقاد كرد و خواهان اعلام موضع هيات رييسه مجلس در اين خصوص شد. رسايي تصريح كرد: بودجه خارج از شمول، بودجه اي است كه در اختيار روساي سه قوه قرار دارد. توزيع اين مبالغ جرم نيست. هيأت رئيسه اين موضوع را رسما اعلام كند. وي ادامه داد: مگر نمايندگان كار خلافي انجام داده اند؟ كمك مالي وزارت ارشاد به روزنامه ها هم مي شود. يا بن كارت در اختيارشان قرار مي گيرد پس چرا اين موضوعات فضاسازي رسانه اي نمي شود؟ محمد رضا باهنر؛ نايب رييس دوم مجلس نيز درپاسخ به اين تذكربا تاييد به جا نبودن رفتار برخي از رسانه ها اعلام كرد :نمايندگان مجلس در همه دوره ها اختيار توزيع مبالغ ناچيزي بين متقاضيان و مردم نيازمند را داشته اند حتي رئيس مجلس نيز مبلغ ناچيزي را (300 هزار تومان) براي كمك به مردم ومراجعه كنندگان در اختيار نمايندگان قرار مي دهد.
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]