تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بسيار راستگو و بسيار نيكوكار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860508755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشگاه‌ها نبايد جولانگاه سياست‌بازان باشند/ توسعه سياسي و اقتصادي بدون توسعه فرهنگي ارزشي ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دانشگاه‌ها نبايد جولانگاه سياست‌بازان باشند/ توسعه سياسي و اقتصادي بدون توسعه فرهنگي ارزشي ندارد
بوشهر - خبرگزاري مهر: نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: دانشگاه‌ها نبايد جولانگاه سياست‌بازان باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، آيت‌الله غلامعلي صفايي‌بوشهري در خطبه‌هاي اين هفته نماز جمعه بوشهر با اشاره به توديع و معارفه استاندار بوشهر اظهار داشت: لازم است كه از تلاش‌هاي آقاي حسنوند در زمان حضور در استان بوشهر تشكر كنيم و براي آقاي سالاري نيز آرزوي موفقت داشته باشيم.

وي ادامه داد: اميدواريم استاندار جديد بوشهر نيز با برنامه‌ريزي، مديريت مناسب و ايجاد تعامل و همدلي و وفاق در استان و انتخاب چهره‌هاي متعهد، دلسوز و كارآمد موفق باشد تا بتواند استان بوشهر را به جايگاه واقعي ان برساند.

امام جمعه بوشهر به ظرفيت‌هاي استان بوشهر اشاره كرد و بيان داشت: استان بوشهر بايد در توسعه عمراني و فرهنگي در سطح كشور نمونه باشد و نبايد در استان بوشهر مشكلات اقتصادي و بيكاري و عدم توسعه شهري را داشته باشيم.

وي تصريح كرد: استان بوشهر با وجود ظرفيت‌هاي فراملي زياد و همچنين جمعيت بسيار كم خود ولي مشكلات زيادي دارد كه مسئولان بايد آستين‌هاي خود را بالا بزنند و همت كنند تا مردم را از اين مشكلات نجات دهند.

لبخند مردم براي انجام كار توسط مديران، رضايت امام زمان(عج) را دارد

آيت‌الله صفايي بوشهري تاكيد كرد: مردم در طول تاريخ همواره بي‌نظير بوده‌اند و رهبر معظم انقلاب نيز در اين زمينه مي‌فرمايند كه مردم استان بوشهر امتحان خود را پس داده‌اند و اين امتحان را به نحو شايسته‌اي پس داده‌اند.

وي اضافه كرد: مردم از مسئولان و مديران دستگاه‌ها انتظار دارند كه خيلي پرتلاش در راستاي توسعه استان تلاش كنند و در اين مسير استوار گام بردارند و لبخند مردم براي انجام كار توسط مديران، رضايت امام زمان(عج) را در پي خواهد داشت.

نماينده ولي فقيه در استان بوشهر در ادامه خاطرنشان ساخت: زمان خدمت بسيار كوتاه است و بايد براي افزايش كيفيت خدمت كوشا باشيم و از خود كارنامه درخشاني بر جاي بگذاريم تا دعاي خير مردم را به همراه داشته باشد.

وي با اشاره به روز پژوهش خواستار ايجاد زيرساخت‌هاي مناسب براي اجراي برنامه‌هاي پژوهشي شد و بيان داشت: بايد روحيه تخقيق و پژوهش و مقاله نويسي دانش‌آموزان تقويت شود تا شاهد حركت در مسير خودكفايي علمي باشيم.

آيت‌الله صفايي‌بوشهري با تاكيد بر لزوم وحدت هر چه بيشتر حوزه و دانشگاه، ادامه داد: حوزه و دانشگاه بايد به صورت مكمل در كنار هم باشند و براي ساختارسازي معرفتي و نظري تلاش كنند.

وي اضافه كرد: دانشگاه‌ها بايد در توليد علم و فناوري و منابع نيروي انساني كارآمد بر اساس دانش و فرهنگ دين تلاش كنند ولي نبايد جولانگاه سياست‌بازان باشند.

زبان فارسي به عنوان يك زبان غني در سطح جهان گسترش توسعه يابد

امام جمعه بوشهر گفت: سال‌ها است كه امريكا تهاجم فرهنگي خود را در سطح جهان آغاز كرده و در حال گسترش آن است و اوج آن را در جمهوري اسلامي ايران مي‌بينيم و دفاع مقدس فرهنگي در مقابل ان تشكيل شده است كه بايد از اين موقعيت فرهنگ اسلامي و زبان فارسي را در جهان گسترش دهيم.

وي در ادامه با اشاره به اهميت و جايگاه زبان فارسي، تصريح كرد: زبان فارسي بايد به عنوان يك زبان غني در سطح جهان گسترش توسعه يابد.

آيت‌الله صفايي‌بوشهري ادامه داد: شوراي عالي انقلاب فرهنگي از ابتكارات امام خميني(ره) است كه لازم است كه مصوبات آن اجرايي شود كه از جمله مي‌توان به نقشه جامع علمي، سند بنيادين اموزش و پرورش و سند راهبردي نخبگان اشاره كرد.

وي تاكيد كرد: حتي اگر به توسعه سياسي و اقتصادي هم برسيم ولي از نظر فرهنگي عقب باشيم، توسعه صورت نگرفته است.

كد خبر: 2194643

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۲ - ۱۵:۰۴

جمعه 22 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن