واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رئيس كميسيون بهداشت و سلامت شوراي اسلامي شهر اصفهان خبر داد: توسعه فرهنگي و اجتماعي از وظايف شوراي اسلامي شهر و شهرداري
توسعه فرهنگي و اجتماعي، روح و انسانيت جامعه را تحت تاثير قرار ميدهد. رئيس كميسيون بهداشت و سلامت شوراي اسلامي شهر اصفهان خبر داد: توسعه فرهنگي و اجتماعي از وظايف شوراي اسلامي شهر و شهرداري
ايلنا: رئيس كميسيون بهداشت و سلامت شوراي اسلامي شهر اصفهان با بيان اينكه توسعه فرهنگي و اجتماعي بيشتر روح و انسانيت جامعه را تحت تاثير قرار ميدهد گفت: توسعه فرهنگي و اجتماعي را يكي از وظايف تفكيك ناپذير شوراي اسلامي شهر و شهرداري است.
به گزارش خبرگزاري ايلنا از اصفهان؛ غلامحسين صادقيان سلامت را يكي از مهمترين مقولههاي اجتماعي بنا بر فرمايش مقام معظم رهبري دانست و افزود: امروز در حوزه سلامت چالشها و مشكلات عديدهاي براي شوراي اسلامي شهر و شهرداري ايجاد شده و جهت رفع آنها تغيير ديدگاهها نسبت به اين حوزه ضروري است.
رئيس كميسيون بهداشت و سلامت شوراي اسلامي شهر اصفهان، توسعه فرهنگي و اجتماعي را يكي از وظايف تفكيك ناپذير اين شورا و شهرداري دانست و گفت: متاسفانه بعضي از مديران و مسئولان شهرداري بر اين باورند كه حوزه فعاليت اين نهاد بر موضوعات كالبدي و خدماتي شهر متمركز ميباشد در حاليكه تمام اقدامات و تلاشهايي كه در كلانشهر اصفهان صورت ميگيرد در جهت ايجاد رفاه براي شهرونداني است كه از امكانات اين شهر استفاده ميكنند.
وي متولي اصلي سلامت در كشور را وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي دانست و با بيان اينكه بيش از ۷۰ درصد موضوع سلامت ريشه در مسائل فرهنگي و اجتماعي دارد افزود: براي پرداختن به مقوله سلامت و تامين بهداشت و سلامت جامعه همكاري بخشهاي مختلف اعم از مردم، سازمانها، ارگانها، تصميم گيران و سياستگذاران ضروريست.
صادقيان، لزوم استفاده از پتانسيل شوراي اسلامي شهر و شهرداري در حوزه سلامت به ويژه در حوزه فرهنگ سازي و ارتقاء سواد سلامت جامعه را مورد تاكيد قرار داد و تصريح كرد: براي تحقق اين مهم تشكيل مديريت سلامت در شهرداري اصفهان ضروريست.
وي در بخش ديگري از سخنان خود صنايع مستقر در اصفهان را يكي از مهمترين عوامل آلوده كننده هوا و محيط زيست در اين كلانشهر بيان كرد و از وضع عوارض براي رفع بخشي از اين آلودگيها توسط قانونگذار خبر داد و گفت: اخذ عوارض آلايندگي يكي از ابزارهاي پيشگيري از ايجاد آلودگيهاي زيست محيطي است و بايد درآمد حاصل از اين عوارض براي بهسازي و سالم سازي محيط زيست و رفع آثار مخرب آلايندگي هزينه شود.
رئيس كميسيون بهداشت و سلامت شوراي اسلامي شهر اصفهان با بيان اينكه در استان اصفهان ۹۶۱ واحد آلاينده شناسايي شده و قطعاً تعداد آنها بيش از اين ميباشد، به آثار مخرب اين آلايندهها بر مردم و محيط زيست اشاره كرد و از مديريت استان خواست با توجه به ميزان تاثيرگذاري عوامل آلاينده در كلانشهر اصفهان، سهم اين كلانشهر را از عوارض آلايندگي منصفانه محاسبه و پرداخت كند.
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]