واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دور هم جمع شدن استانداران ادوار گذشته/ ورود كاروان مسافران سبز به اراك
اراك - خبرگزاري مهر: استان مركزي در هفته اي كه گذشت شاهد دور هم جمع شدن هفت استاندار مركزي در ادوار گذشته بود. در كنار رويدادهاي فرهنگي، اجتماعي و هنري در اين هفته، اين استانداران بودند كه پربحث ترين و داغ ترين خبرها را رقم زدند. استاندار فعلي استان از گزارش عملكرد صد روزه خود گفت و استانداران ادوار گذشته از تجارب تلخ و شيرين خود و همچنين ظرفيتها و مشكلات اين اين جلسه بررسي شد.
به گزارش خبرنگار مهر، در كنار اتفاقات سياسي اين حوادث طبيعي بود كه صدرنشين اخبار استان مركزي شده بود اهالي استان مركزي اين هفته را با بارش برف آغاز كردند كه روز چهارشنبه استاندار از اقدامات و همچنين برنامه هاي خود خبر داده بود.
تشكيل شوراي گفتگو بخش دولتي و خصوصي، مجوز حفر چاه براي احياي قنوات، ارائه پيشنهاد تخصيص شهرستاني اعتبارات خشكسالي به دولت براي حل مشكل كم آبي در استان از جمله اقدامات انجام شده استاندار در صد روزه اول كار دولت تدبير و اميد بود.
مقيمي در نشست خبري كه به اين منظور تشكيل شده بود، مشكل كمبود را آب مهمترين چالش فراروي استان مركزي دانست و گفت: استفاده بي رويه از منابع آبي موجود در استان مركزي باعث شده تا در اين استان سطح منابع آبي پايين رفته و درتامين آب بخش صنعت و كشاورزي با مشكلات بسيار روبرو شويم.
استاندار مركزي صدور پروانه حفر چاه براي صاحبان قنواتي كه طي 5 سال اخير خشك شده اند و لايروبي 275 قنات خشك شده تا پايان سال جاري را از مهمترين تصميمات اتخاذ شده در شهرستان هاي استان برشمرد و گفت: همچنين به منظور جلوگيري از مشكل پرت آب مقرر شد 400 كيلومتر از كانالهاي آبرساني استان تعمير و نوسازي شوند.
آغاز طرح توزيع شير رايگان در مدارس
طرح توزيع شير رايگان در مدارس ادر هفته اي كه گذشت با برگزاري مراسم نمادين شير و سلامتي در دبستان ميرزا رضا كرماني در اراك آغاز شد.اين طرح با هدف كاهش سوء تغذيه و فقر، افزايش سلامت و رشد جامعه، افزايش توان فيزيكي و فكري دانش آموزان و داشتن جامعه سالم و افزايش سلامت عمومي دانش آموزان و نهادينه شدن فرهنگ شير در جامعه در حال اجرا است.
مدير كل آموزش و پرورش استان مركزي گفت: سيف الله كريم زاده با بيان اينكه 165 هزار دانش آموز دوره ابتدايي و پايه اول متوسطه مدارس دولتي و كودكان بي سرپرست از اين طرح بهره مند مي شوند، ادامه داد: اين طرح با مبلغ يك ميلياردو 500 ميليون تومان اعتبار در 24 نوبت تا پايان سال جاري در مدارس استان مركزي اجرا مي شود.
وي سرانه شير هر دانش آموز را شش كيلو گرم عنوان كرد و ادامه داد: شير در بسته هاي 200 سي سي با 2.5 درصد چربي و به دو شكل استرليزه و پاستوريزه توزيع مي شود.
كاروان مسافران سبز وارد اراك شدند
در اين هفته گروه دوچرخه سواران متشكل از 14 دوچرخه سوار كه از حرم مطهر حضرت معصومه(س) حركت خود را به سمت كربلاي معلي آغاز كرده اند امروز وارد شهر اراك شدند.
اين كاروان كه با شعار« آقا اما زمان آماده ايم» ديروز از شهر مقدس قم به حركت در آمده اند در نظر دارند با طي مسير 950 كيلومتري با دوچرخه، اربعين حسيني خود را به حرم سيد الشهدا(ع) برسانند.
هدف از اين كار همدردي با كاروان امام حسين(ع) به هنگام حركت از مدينه به سمت كربلاست.
طرح اشتغالزايي جديد در استان مركزي تصويب شد
هفته گذشته، خبرهاي خوشي در حوزه اشتغال شنيده شد. مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان مركزي از تصويب 11 طرح اشتغالزايي جديد در كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري خبر داد.
ناصر شيخي افزود: اين طرحها شامل سه طرح صنعتي، سه طرح دانش بنيان و 5 طرح اشتغال زايي هستند.
وي ادامه داد: طرحهاي صنعتي به منضور بهره گيري از اعتبارات صندوثق توسعه ملي، طرحهاي دانش بنيان از محل تفاهم نامه صندوق مهر امام رضا و وزارت علوم و تحقيقات و فناوري با اعتباري معادل 90 ميليون تومان و طرحهاي صنعتي با اعتباري معادل 12 ميليارد و500 ميليون تومان مي باشد.
برگزاري مسابقه پل ماكاروني باحضور 90 تيم در دانشگاه آزاد ساوه
در هفته اي كه گذشت شهرستان ساوه شاهد برگزاري مسابقات ساخت پل ماكاروني با حضور 90 تيم از دانشگاه هاي سراسر كشور در دانشكده كشاورزي دانشگاه آزاد اسلامي ساوه بود.
اين مسابقات در قالب 90 تيم و با حضور بيش از 250 دانشجوي در رشته هاي تخصصي عمران ،مكانيك، برق ، كامپيوتر ، حسابداري، تربيت بدني و ... در حال برگزاري است .
اخبار فرهنگي هنري هفته
اجراي نمايش " تماشاي صدا"، اعلام فراخوان ششمين همايش علمي پژوهشي شناخت اخلاق و آداب رضوي، از اخبار مهم اين بخش در هفته گذشته بود.
نماينده بنياد بين المللي امام رضا (ع) در استان مركزي از اعلام فراخوان ششمين همايش علمي پژوهشي شناخت اخلاق و آداب رضوي در استان مركزي خبر داد.
عليرضا حاج علي بيگي افزود: ششمين همايش علمي پژوهشي شناخت اخلاق و آداب رضوي از سري برنامه هاي دوازدهمين جشنواره بين المللي امام رضا (ع) در استان مركزي برگزار مي شود.
وي ادامه داد: اين همايش با اهداف اشاعه و ترويج فرهنگ منور رضوي، گسترش فعاليت هاي فرهنگي و هنري و مذهبي و مرتبط با سيره ائمه معصومين به ويژه امام رضا (ع)، تجليل و تقدير از محققان و پژوهشگران حوزه فرهنگ رضوي برگزار مي شود.
نماينده بنياد بين المللي امام رضا (ع) در استان مركزي اظهار كرد: اين همايش با موضوعات اخلاق تجارت در سيره و سخنان امام رضا (ع)، اخلاق حاكميتي يا حاكميت اخلاق در سيره و سخنان امام رضا (ع) و اخلاق مديريت در سيره و سخنان امام رضا (ع) برگزار مي شود.وي گفت: مهلت ارسال آثار نيمه دوم مرداد ماه سال آينده است.
كد خبر: 2194448
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۲ - ۱۱:۵۶
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]