تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا شما را به چيزى با فضيلت‏تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاه نكنم؟ آن چيز اصلا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804700080




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعزام بدون بازگشت فضانورد به مريخ در سال ۲۰۲۵


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اعزام بدون بازگشت فضانورد به مريخ در سال ۲۰۲۵
طرح يك شركت هلندي مبني بر اعزام افراد داوطلب به كره مريخ به منظور اسكان در سياره سرخ بدون اين كه امكان بازگشت آنها وجود داشته باشد، سال دو هزار و بيست و پنج اجرا خواهد شد.

به گزارش واحد مركزي خبر به نقل از خبرگزاري فرانسه از واشنگتنشركت لاكهيد مارتين نيز آمادگي خود را براي مشاركت در اين عجيب و غريب كه قرار بود سال دو هزار و بيست و سه اجرا شود، اعلام كرده است.

باس لانسدراپ، موسس مشترك و مدير عامل «مارس-وان» كه يك شركت هلندي غيرانتفاعي است، در كنفرانسي مطبوعاتي در واشنگتن اعلام كرد مطابق آنچه كه پيش تر اعلام شده بود در سال دو هزار و بيست و پنج تعدادي داوطلب بر روي مريخ فرود خواهند آمد.

شركت مارس- وان آوريل گذشته اعلام كرده بود چهار داوطلب سفر به مريخ در سال 2023 پس از سفري هفت ماهه در اين سياره فرود خواهند آمد و خدمه و تجهيزات جديد هر دو سال يك بار به اين سياره فرستاده خواهند شد.

لانسدراپ روز چهارشنبه تصريح كرد شركت مارس-وان با شركت « لاكهيد مارتين اسپايس سيستم» كه شاخه اي از شركت دفاعي لاكهيد مارتين آمريكا است، قراردادي به ارزش دويست و پنجاه هزار دلار امضا كرده است. طبق اين قرارداد شركت آمريكايي موظف است موشكي طراحي كند كه قابليت فرود بر روي مريخ را داشته باشد. اين موشك ابتدا در سال دو هزار و هجده بدون اين كه سرنشيني داشته باشد به سياره سرخ پرتاب خواهد شد.

اد سديوي، مسئول رسيدگي به امور فضايي غيرنظامي در لاكهيد مارتين اسپايس سيستم نيز اعلام كرد اين يك پروژه جاه طلبانه است كه ما از چندي پيش روي آن كار مي كنيم. وي خاطر نشان كرد مهندسان اين شركت در زمينه طراحي موشكي كار مي كنند كه با موشك فونيكس كه ناسا در سال دو هزار و هشت به مريخ پرتاب كرد، شباهت هايي خواهد داشت.

در چارچوب اين پروژه همچنين يك قرارداد ديگر به ارزش شصت هزار يورو با شركت فناوري ماهواره اي امنيتي اس اس تي ال امضا شده است. اين شركت انگليسي تعهد كرده است يك ماهواره مخابراتي بسازد كه با استفاده از آن بتوان اطلاعات جمع آوري شده در روي مريخ را به زمين ارسال كرد.

مسئولان شركت هلندي مارس-وان همچنين اعلام كردند براي توسعه آزمايشها، ارسال كتاب هاي درسي به مريخ و ايجاد يك مركز اينترنتي براي جمع آوري بودجه لازم براي اجراي پروژه، طرحهايي رقابتي را با برخي دانشگاهها به اجرا گذاشته اند. بيش از دويست هزار نفر از يكصد و چهل كشور مختلف جهان داوطلب شده اند در اين پروژه بي سابقه مشاركت كنند.

لانسدراپ اعلام كرد ايجاد يك محل سكونت دايمي در كره مريخ هدف اين پروژه بزرگ است. اين هدف بلند پروازانه است اما نبايد فراموش كرد كه در تاريخ حيات بشر، افرادي بوده اند كه براي اكتشافات بزرگ در كرات ديگر همه تعلقات خود را رها كرده و به سفرهاي ماجراجويانه رفته اند. مقصد بعدي انسان در فضا كه بيشتر از ديگر كرات منطقي به نظر مي رسد، مريخ است.

شك و ترديدهاي زيادي درباره موفقيت آميز بودن اين پروژه وجود دارد با اين حال گرارد هوفت، دانشمند هلندي برنده جايزه نوبل فيزيك در سال 1999 حمايت خود را از اين پروژه اعلام كرده است. تا كنون تمام ماموريت هايي كه آژانس فضايي آمريكا بر روي مريخ انجام داده با كمك ربات بوده است. با اين وجود آمريكا اعلام كرده مصمم است تا بيست سال آينده فضانورد به اين سياره اعزام كند.

موسس و مدير عامل شركت هلندي مارس-وان تصريح كرد اولين ماموريت سفر به مريخ شش ميليارد دلار هزينه خواهد داشت با اين حال هنوز اين مبلغ تهيه نشده است.

علاوه بر هزينه بالاي شش ميليارد دلاري كه براي اجراي پروژه مارس-وان لازم است و بايد از بخش خصوصي تامين گردد، اجراي اين پروژه بلندپروازانه با موانع و محدوديت هاي متعددي روبرو است. فضانورداني كه در اين پروژه به مريخ اعزام مي شوند امكان بازگشت به زمين را نخواهند داشت و علاوه بر اين، فضانوردان داوطلبي كه روي مريخ فرود مي آيند بايد در خانه هاي كوچك زندگي كنند، آب مورد نيازشان را خودشان پيدا كنند، اكسيژن لازم براي تنفس را خودشان توليد كنند و مواد غذايي مورد نيازشان را نيز خودشان كشت كنند. اين در حالي است كه كره مريخ يك بيابان بسيار پهناور است كه جو آن از دي اكسيد كربن تشكيل است و دماي متوسط آن منفي شصت و سه درجه سلسيوس است. فضانورداني كه به مريخ اعزام مي شوند در سفر خود بايد تشعشعات كيهاني خطرناك را نيز متحمل شوند. با اين حال دانشمندان فضايي گويند شرايط محيطي موجود در ايستگاه فضايي بين المللي از آنچه در مريخ وجود دارد، سخت تر است.

جمعه 22 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن