تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر باطل با حق درنياميزد، بر حقيقت جويان پوشيده نمى مانَد و اگر حق با باطل آميخته ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829923658




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسط استاندار مركزي ارائه شدگزارش فعاليت 100 روزه دولت يازدهم در استان مركزي


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: توسط استاندار مركزي ارائه شدگزارش فعاليت 100 روزه دولت يازدهم در استان مركزي
استاندار مركزي، گزارش خود را در خصوص فعاليت 100 روزه دولت يازدهم در استان مركزي به مردم ارائه كرد.


به گزارش خبرگزاري فارس از اراك محمد حسين مقيمي شامگاه چهارشنبه در نشست خبري گفت: دولت تدبير و اميد در شرايطي كه مشكلات اقتصادي و معيشتي مردم مشخص بود مهمترين كار خود را سامان دادن به بهبود معيشت مردم دانست.

محمد حسين مقيمي افزود: در دولت تدبير و اميد اولين مسئله رسيدگي به مسائل اقتصادي و مشكلات اقتصادي در جامعه بود كه تلاش كرد در اين مدت 100 روز تورم را كنترل و مهار كند و با اتخاذ سياست‌هايي توانست تا حدودي جلوي رشد تورم را بگيرد.

وي تصريح كرد: دولت يازدهم در رابطه با سياست‌هاي خارجي نيز قول‌هايي به مردم داده بود و با نگاه و توجه ويژه به وزارت خارجه اين مهم را دنبال كرد و مردم توانستند نتيجه آن را در جلسات مذاكرات 1+5 ببينند.

استاندار مركزي با بيان اينكه دولت وظيفه ساماندهي، سياست‌گذاري، هماهنگي و نظارت بر كارها را بر عهده دارد، اظهار داشت: در استان مركزي در رابطه با عمده‌ترين مسائل اقتصادي و عمراني استان بحث‌ها و جلسات زيادي برگزار شده است.

مقيمي ادامه داد: در استان مركزي براي اولين بار شوراي گفت‌وگو بين بخش خصوصي و بخش دولتي با حضور بيش از 140 تشكل توليدي و صنعتي برگزار شد و مسائل و مشكلات در حوزه صنعت، توليد و گردشگري توسط نمايندگان بخش‌ها مطرح شد.

وي بيان كرد: با توجه به اينكه اقتصاد به سمت خصوصي و خصوصي سازي پيش مي رود ساز و كار لازم براي اداره اين اقتصاد بايد انجام شود.

استاندار مركزي با تاكيد بر اينكه گفت‌وگو بين نهادهاي خصوصي و دولت كمك مي‌كند تا بخش خصوصي جايگاه خود را پيدا كند، افزود: ادبيات حاكم بر كسب و كار ما گفتمان و ادبيات دولتي است و با واگذاري امور به بخش خصوصي بايد ادبيات دولتي نيز به گفتمان و ادبيات خصوصي تبديل شود.

مقيمي خاطر نشان كرد: شوراي گفت‌وگو كمك مي‌كند نظرات بخش خصوصي براي اداره كردن اقتصاد مطرح و شرايط براي حضور بخش خصوصي هم‌تراز و هم‌پاي دولت در تصميم گيري‌ها فراهم شود.

وي برگزاري 3 جلسه ستاد سرمايه گذاري با دستور كار رسيدگي به شكايات سرمايه گذاران از دستگاه‌هاي اجرايي و پيگيري موضوعات، برگزاري جلسات ستاد سرمايه گذاري، برگزاري 10 جلسه كميته ستاد تسهيل امور پشتيباني واحدهاي توليدي و رسيدگي به مشكلات واحدهاي توليدي و برگزاري دو جلسه كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري و تصويب طرحهاي متقاضي بنگاه‌هاي زود بازده را از ديگر اقدامات انجام شده در 100 روز عنوان كرد.

استاندار مركزي يكي ديگر از برنامه‌هاي انجام شده در استان را حضور كارگروه توسعه و برنامه‌ريزي استان مركزي در شهرستان‌ها عنوان كرد و ابراز داشت: اين كارگروه هر هفته با حضور اعضاي كميته برنامه‌ريزي شهرستاني تشكيل مي‌شود و تصميم سازي در خصوص طرح‌هاي نيمه تمام، نقاط ضعف و قوت و نيازهاي ضروري هر بخش با توجه به بودجه تخصيصي و امكانات استان ارزيابي و تعريف مي‌شود.

مقيمي يكي ديگر از برنامه‌هاي اصولي بدنه اجرايي استان مركزي را سفر به شهرستان‌ها و كسب اطلاعات از شهرستان‌ها عنوان كرد و گفت: در شهرستان‌ها كارگروه‌هاي كشاورزي، صنعت، معدن و تجارت، كارگروه آب شرب، كارگروه عمران شهري، راه و ترابري، بهداشت و درمان، فرهنگ و آموزش و پرورش برگزار مي‌شود و در هر كارگروه مشكلات شهرستان با توجه به برنامه‌ها و طرح‌ها مطرح و كمبودها و پيشنهادها براي رسيدن به نتيجه اجرايي و مصوبه بررسي مي‌شود.

وي با بيان اينكه در 11 بازديد شهرستاني صورت گرفته تصميمات خوبي با توجه به تخصيص اعتبارات عمراني و اولويت بندي طرح‌ها مصوب شده است. اظهار داشت: مهمترين اقدام انجام شده در كارنامه يكصد روزه مصوبات و پيگيري مصوبات در جلسات شهرستان‌ها بوده است.

استاندار مركزي تصريح كرد: با توجه اينكه استان مركزي استاني صنعتي است در كارگروه صنعت كارگروهي فعال است در شهرستان‌ها علاوه بر كارگروه جلسه‌اي با صنعتگران نيز برگزار ‌شد و مديران واحدهاي صنعتي مشكلات را مطرح كردند كه اين مسائل و مشكلات پس از دسته‌بندي در صورت لزوم در ستاد تسهيل و يا صيانت از توليد مطرح شد.

مقيمي اضافه كرد: در اين سفرها در حوزه كشاورزي نيز با توجه به اينكه همه شهرستان‌ها با مشكل خشكسالي و خشك شدن قنوات مواجه بودند تامين اعتبار لايروبي 275 قنات تا پايان سال انجام شد.

وي بيان كرد: همچنين مصوب شد تامين اعتبار لازم به منظور لايروبي دو برابر اين ميزان قنوات تا تابستان سال آتي انجام شود.

استاندار مركزي خاطر نشان كرد: همچنين مصوب شد تامين اعتبار بازسازي و بهسازي 400 كيلومتر كانال كشاورزي تا پايان سال صورت گيرد و تامين اعتبار دو برابر اين ميزان كانال تا تابستان سال آتي انجام شود.

وي در مورد اقدامات صورت گرفته در بخش آلودگي هواي اراك گفت: در هفته اول كاري اينجانب در استان مركزي معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان محيط زيست كشور با حضور در اراك و تشكيل كارگروه‌هاي ملي آلودگي هوا و تالاب ميقان اراك براي گره‌هاي آلايندگي منابع پايه اين شهر تصميم سازي كرد و قرار است اين معضلات با كميته كشوري و نظارت‌هاي كلان دنبال شود.

وي گفت: كارگروه ملي جامع كاهش آلودگي هواي اراك مصوباتي داشت كه با پيگيري دستگاه‌هاي استان دو مورد مهم آن شامل تعطيلي 70 ديگ از سه خط كارخانه قديم ايرالكو و نظارت براي تعطيلي كامل آن تا پايان سال آينده و گاز رساني به 20 كوره آجرپزي منطقه مرزيجران اراك محقق شده است.

استاندار مركزي با بيان اينكه اقداماتي با همكاري دستگاه‌هاي ذيربط براي كاهش آلودگي هواي اراك اعم از پيگيري احداث زيرگذرها و روگذرها، مكاتبات جهت گازسوز شدن نيروگاه با توجه به كمبود گاز، خروج پايانه باربري به خارج از شهر، تسريع در انتقال آند سازي ايرالكو به شهرك خيرآباد و تاكيد بر نهايي كردن طرح زمان‌بندي اقدامات كاهش آلايندگي و ساخت آند سازي ايرالكو و نظارت جدي بر آن آغاز شده است افزود: آند سازي بايد از شهر خارج شود و زميني به اين منظور به شركت ايرالكو در خيرآباد واگذار شده است كه كارهاي مطالعاتي آن در حال انجام است.

مقيمي با تاكيد بر اينكه تلاش مي‌شود در جلسات تصميمات اجرايي اخذ شود، گفت: در مورد بحث كاهش آلودگي هواي اراك در جلسه‌اي با مسئولين كارخانه صحبت خواهيم كرد و اگر مسئولان ايرالكو نمي‌توانند كارخانه را انتقال دهند حتماً تصميم ديگري خواهيم گرفت و وقتي مي‌گوييم بايد اين واحد انتقال يابد پيگيري‌هاي لازم براي انتقال آن را نيز انجام مي‌دهيم و ساز و كارها و منابع و پيش نيازهاي آن را تامين مي كنيم تا تصميمي كه مي‌گيريم فقط جمله‌اي بر روي كاغذ نباشد.

وي در ادامه از پرداخت 143 ميليارد تومان عوارض آلايندگي به سه شهرستان اراك، شازند و خنداب از ابتداي سال جاري تا كنون خبر داد و گفت: بنا به مقررات و قوانين سالانه بايد يك درصد از مبلغ فروش صنايع آلاينده از محل عوارض آلايندگي به شهرستان‌هاي استان اختصاص يابد.

استاندار مركزي ادامه داد: اين مبلغ بنا به معيارها و آزمايش‌هاي كارشناسان سازمان محيط زيست و اداره كل هواشناسي كه ميزان آلايندگي بر روي هر شهرستان را گزارش مي‌دهند به نسبت جمعيت و آلايندگي 70 درصد به شهرستان شازند و 20 درصد به اراك و 10 درصد به شهرستان خنداب پرداخت شده است.

مقيمي افزود: اين مبلغ جهت اجراي طرح‌هاي كاهش آلودگي هوا، ايجاد فضاي سبز و پارك‌ها، احداث زيرگذرها و روگذرها و روان سازي حمل و نقل و ترافيك در اختيار شهرداري‌ها و دهياري‌هاي شهرستان‌هاي مذكور قرار گرفته است.

وي ميزان بودجه عمراني استان مركزي را 160 ميليارد تومان عنوان كرد و اظهار داشت: تنها 20 درصد از اين ميزان معادل 32 ميليارد تومان تخصيص يافته است.

وي با بيان اينكه استان مركزي نيز همانند ديگر استان‌ها مصوبات و طرح‌هاي نيمه تمام و شروع نشده بسياري دارد تصريح كرد: در استان 532 پروژه عمراني نيمه تمام وجود دارد و در صورتي كه طرح‌ها فاقد توجيه مناسب باشند، با تصويب كميته‌ها طرح اصلاح يا حذف خواهد شد.

استاندار مركزي گفت: بيش از 2 هزار طرح نيمه تمام نيز در بخش كشاورزي و صنعتي در استان وجود داردكه به دليل نبود منابع مالي و تسهيلات متوقف هستند كه اميدواريم با تدابير ويژه بتوان آنها را فعال كرد.

مقيمي با تاكيد بر اهميت و ضرورت اشتغال و سرمايه گذاري در استان توصيه كرد: همانطور كه بر روي مباحث آلايندگي حساسيت نشان مي‌دهيم بر روي مباحث اشتغال نيز حساس باشيم.

وي خاطر نشان كرد: مباحث آلودگي و اشتغال را به موازات هم پيگيري كنيم و در كنار اينكه براي رساندن آلودگي به شرايط استاندارد تلاش مي‌كنيم زمينه را براي جذب سرمايه گذاران در استان و ايجاد اشتغال فراهم سازيم.

استاندار مركزي موقعيت استان مركزي را از از لحاظ راه‌هاي ارتباطي، حمل و نقل زميني و ريلي و نزديكي به پايتخت موقعيتي استثنايي براي سرمايه گذاران دانست و اظهار داشت: استان مركزي با توجه به وجود كارخانه‌ها و كارشناسان خبره از سرمايه‌هاي زيادي در بحث اقتصادي برخوردار است كه اين سرمايه‌ها نيازمند حفظ و فعال شدن هستند.

مقيمي بر ضرورت توسعه يكپارچه استان تاكيد كرد و بيان داشت: برخي از شهرهاي استان اعم از اراك، ساوه، زرنديه و دليجان در امر سرمايه گذاري پيشتاز هستند و سرمايه گذاري‌هاي خوبي در اين شهرها شده است، اما برخي از شهرهاي استان اعم از كميجان، خنداب، تفرش، آشتيان، خمين و محلات سرعت سرمايه گذاري كم است و بايد تلاش كنيم همه شهرهاي استان در راستاي يك توسعه همگون حركت رو به جلو داشته و فعال شوند.

وي در تشريح فعاليت‌هاي سياسي 100 روز نيز گفت: در اين مدت با تمام گروه‌هاي سياسي و فعالان سياسي استان نشست‌ها و جلساتي برگزار شده و از اين نظر نشاط عمومي و خوبي در استان بوده كه تشكل‌هاي سياسي به اين امر اذعان دارند.

استاندار مركزي گفت: در تمام جلسات برگزار شده تمام گروه‌هاي سياسي نظرشان بر اين است كه از نيروهاي بومي كارآمد و شايسته استفاده كنيم و جالب است كه تمام گروه‌هاي سياسي در اين موضوع هم‌فكر و هم‌نظر بودند.

استاندار مركزي خاطر نشان كرد: استفاده از نيروهاي بومي هزينه‌بر است چرا كه نيروهاي بومي وقتي براي اولين بار به كار گمارده مي‌شوند تجربه كاري لازم را ندارند و نيازمند فرصت هستند و با گذشت مدت زماني انگيزه‌هايش بيشتر مي‌شود و مي تواند فراتر از مديران غير بومي فعاليت انجام دهند.

مقيمي با تاكيد براينكه با توجه به شرايط استان تلاش مي‌كنيم مديران بومي به كار گيريم و تا كنون نيز موفق شده‌ايم و افرادي كه منصوب شده‌اند بومي هستند اظهار داشت: تلاش دوم بر اين است كه مديران و كارمندان هر سازمان را در خود سازمان ارتقاء دهيم تا انگيزه و اميد به آينده در بين كاركنان سازمان تقويت شود.

وي در تشريح چالش‌هاي اساسي استان نيز بيان كرد: كمبود آب مهمترين چالش استان مركزي در بخش كشاورزي، صنعت و شرب است.

استاندار مركزي گفت: در استان مركزي به دليل استفاده بي‌رويه، سطح آب استان پايين رفته و خشكسالي سال‌هاي اخير به اين موضوع كمك كرده است و در شهرهاي خمين، خنداب، محلات و اراك خشكسالي و كم آبي مشكلات جدي ايجاد كرده است.

مقيمي افزود: با توجه به اينكه اعتبارات خشكسالي به استان‌ها بر اساس ميانگين بارندگي اختصاص مي‌يابد متاسفانه استان مركزي جز استان‌هاي داراي خشكسالي مطرح نمي‌شود و از اعتبارات بهره نمي‌گيرد.

وي گفت: براي اين مهم پيشنهادهايي براي محاسبه ميانگين بارندگي به صورت منطقه‌اي و يا انتقال آب از حوزه‌هايي اعم از پسماند آب تهران يا تونل زدن به مناطق آبي براي افزايش منابع آبي استان صورت گرفته است.

استاندار مركزي بر انجام مديريت آب و استفاده بهينه از منابع آبي تاكيد كرد و افزود: يكپارچه‌سازي اراضي كشاورزي و آبياري تحت فشار كه 85 درصد هزينه آن را دولت مي‌پردازد مي‌تواند راندمان آبي در استان را افزايش دهد.

مقيمي تشويق به كشت‌هاي گلخانه‌اي و تغيير نوع كشت متناسب با اقليم و كشت محصولاتي كه نياز به آب كمتري دارد را از ديگر راهكارهاي اجرايي عنوان كرد.

وي مباحث فرهنگي استان را نيز از ديگر چالش‌هاي استان مركزي عنوان كرد و اظهار داشت: استان مركزي به سابقه بلند آوازه در تاريخ نيازمند فعاليت‌هاي فرهنگي بيشتر است.

استاندار مركزي امكانات فرهنگي هنري استان را نصف استان‌هاي ديگر عنوان كرد و گفت: استان مركزي از لحاظ امكانات مذهبي و مساجد نيز با كمبودهايي مواجه است.

مقيمي با اشاره به وجود يك‌ هزار و 100 چهره شاخص و نخبه نمونه كشوري در استان مركزي ادامه داد: در سال‌هاي آتي تلاش مي‌شود در بودجه استان نسبت به ايجاد مراكز فرهنگي و كارگاه‌هاي هنري توجه ويژه‌اي صورت گيرد.

وي بر ضرورت بالا بردن كيفيت دانشگاه‌هاي استان، تحصيلات تكميلي و افزايش رابطه صنعت با دانشگاه در استان تاكيد كرد.

انتهاي پيام/87001/ذ40

پنجشنبه 21 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن