واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آمريكا گستاخ، بي ادب و طلبكار شده است/ انرژي هستهاي در طول معيشت مردم است نه در عرض آن
وزير سابق علوم گفت: اوباما به جاي عذرخواهي براي 60 سال ظلم عليه ملت ايران از زمان كودتا تا فتنه مي گويد بايد كار ديگري نيز انجام دهيم، چه كسي به آمريكا اين اجازه را داده است؟ لبخندها. اما ملت اين اجازه را نمي دهند. آمريكا گستاخ، بي ادب و طلبكار شده است. اين از خصوصيات استكبار و فتنه است. فتنه هم طلبكار است درست مانند اوباما. اگر مراقب فتنه و استكبار نباشيم طلبكار مي شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، كامران دانشجو وزير اسبق علوم در همايش ميقات الصالحين در جمع بسيجيان با بيان اين كه ماهيت آمريكا بر كسي پوشيده نيست و همه مي دانند آمريكا به دنبال چپاول و ظلم است گفت: ما بايد به گفته شهيد مطهري شمر و يزيد زمان را بشناسيم. شمر زمان آمريكاست و اين جمله امام حسين (ع) خطاب به يزيد كه «همچون مني با همچون تويي بيعت نمي كند» مصداقي براي همه زمان هاست.
دانشجو با بيان اين كه عده اي در زمان اصلاحات ارزش گذاري مي كنند كه بايد با همه دوست بود و اين را ارزش مي دانستند گفت: نمي شود هم با اهل بيت دوست باشيم و هم با دشمن اهل بيت. با همه انسان ها نمي توان دوست بود. ماهيت نظام جمهوري اسلامي، مقاومت در مقابل زور است.
وي ادامه داد: مقابله با سلطه گري، استكبارستيزي، آزادگي، حريت، مبارزه با طاغوت از آرمان هاي ماست. اختلاف بين ايران و آمريكا شكلي نيست و ماهوي است.
دانشجو با بيان اين كه فرقي نمي كند احمدي نژاد، روحاني يا هاشمي رئيس جمهور باشد گفت: موضع ما در مقابل آمريكا مقاومت است. مسئله هسته اي يك بهانه است. در بحث هسته اي چه به دست آورده ايم و اكنون راكتور آب سنگين اراك و 19 هزار سانتريفيوژ داريم. آن هايي كه به دنبال سياه نمايي هشت سال گذشته اند مي دانند اين ها در اين هشت سال به دست آمده.
وزير سابق علوم گفت: ما اكنون غني سازي 5 درصد تا 20 درصد را داريم. اگر اين ها را نداشتيم با چه چيزي پاي ميز مذاكره مي رفتيم.
وي با اشاره به اينكه غني سازي و دانش هسته اي را بومي سازي كردهايم گفت: با تلاش دانشمندان و صبر و تحمل ملت اين دستاوردها را به دست آورده ايم. داشته هايمان را ارزان نفروشيم چرا كه پاي اين داشته ها خون داده شده است.
دانشجو با طرح اين سوال كه علت آمدن آمريكا پاي ميز مذاكره چه بوده است اظهار داشت: اگر علت لبخند بود كه در اواخر دوره اصلاحات از خنده گذشته بود و به قهقه رسيده بود اما همه چيز تعليق شد پس آن ها به خاطر خنده نيامدند و در مقابل ما را محور شرارت دانستند.
وي گفت: آمريكايي ها براي داشته هاي ما پاي ميز مذاكره آمدند به خاطر اين كه ما توانايي هاي بسياري داريم و دانش هسته اي مان را بومي سازي كرديم پاي ميز مذاكره آمدند. آمريكايي ها پاي ميز مذاكره آمدند كه آنچه را در تحريم ها به آن نرسيده بودند شايد بتوانند پاي ميز مذاكره به آن ميرسند. بايد هوشيار باشيم.
وزير سابق علوم در تشريح تعريف تفاهم نامه و توافق نامه اظهار داشت: فهم عمدهاي كه از تفاهم نامه وجود دارد اين است كه تفاهم يعني سهم مشترك و بر سر اين سهم مشترك تفاهم كنيم. اين چه توافق نامه اي است كه دو طرف اصلي مذاكره يعني ايران و آمريكا 180 درجه تفاوت نظر دارند.
دانشجو در بخش ديگري از سخنانش گفت: اوباما به جاي عذرخواهي براي 60 سال ظلم از زمان كودتا تا فتنه مي گويد بايد كار ديگري نيز انجام دهيم چه كسي به آمريكا اين اجازه را داده است؟ لبخندها. ملت اين اجازه را نمي دهند. آمريكا گستاخ، بي ادب و طلبكار شده است. اين از خصوصيات استكبار و فتنه است. فتنه هم طلبكار است درست مانند اوباما. اگر مراقب فتنه و استكبار نباشيم طلبكار مي شوند.
وزير سابق علوم گفت: اگر به فتنه گران رو بدهيم مي خواهند مردمي را كه 9 دي به خيابان آمده اند پاي ميز محاكمه بنشانند، بايد مراقب باشيم. آمريكا و اسرائيل هم همين كار را مي كنند. براي ظلم ها و خباثت هايي كه انجام داده اند طلبكار مي شوند.
دانشجو با تاكيد بر اين كه فتنه از نفاق خطرناك تر است و بايد مواظب بود به درون دانشگاه ها نفوذ نكند اظهار داشت: رهبري حدود 200 بار واژه فتنه را به كار بردند اما برخي مسئولين كنوني از گفتن واژه فتنه اكراه دارند. لاف ولايت مداري زدن راحت است اما مهم عمل است.
وي ادامه داد: اگر كسي بخواهد به ملت ايران القا كند كه معيشت و اقتصاد ملت در تقابل با دانش هسته اي است خيانت به خون شهداست.
وي تاكيد كرد: انرژي هسته اي در طول معيشت است نه در عرض آن اگر به ملت القا شود در تنگنا قرار داريم به ملت خيانت كرده ايم.
دانشجو با تاكيد بر اين كه به تيم مذاكره كننده اعتماد داريم گفت: آنچه كه مي ترسيم غفلت است. همه به ماهيت آمريكا علم دارند اما نگراني از اينجاست كه شكستن تحريم ها آنقدر جلوه كند كه از اين ماهيت استكبارگونه غفلت كنيم.
دانشجو با بيان اين كه آنچه بايد بر آن تكيه كنيم داشته هاي خودمان است خاطر نشان كرد: رزق و روزي و معيشت ما در دست خداست. رزق و روزي ما در دست آمريكا نيست. آنجايي كه فكر كنيم معيشت ما در دست آنهاست اشتباه كرده ايم.
وي در پايان سخنان خود با تاكيد بر اين كه صبر داشته باشيم چرا كه نصرت نزديك است گفت: پيروزي منوط بر استقامت است. بايد با مردم شفاف باشيم كه اگر عدم شفافيت خطرناك است.
دانشجو به يكي از بندهاي توافقنامه ژنو اشاره كرد و گفت: در يك بند اين توافقنامه بر اجرا و تصويب پرتكل الحاقي اشاره شده است. بايد براي مردم روشن كنيم كه پروتكل الحاقي يعني چه. چه اختياراتي را به آن ها مي دهد و چه اختياراتي را از ما سلب مي كند. بايد ببينيم مردم زير بار اين ذلت مي روند يا خير. آيا غير از اين است كه پروتكل الحاقي روي كاپيتولاسيون را سفيد مي كند؟ بايد ديد ملت حاضرند براي برداشتن اين تحريم ها اين را قبول كنند.
كد خبر: 2193872
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۰ - ۱۸:۳۴
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]