تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867708693




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شناسایی هشت هزار بيماري نادر درجهان


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: شناسایی هشت هزار بيماري نادر درجهان اصغري ، با بيان اينکه بيش از هشت هزار بيماري نادر در دنيا وجود دارد گفت :‌ تاکنون ساختار نظام مندي براي اين دسته از بيماري ها در کشور ايجاد نشده است . دبير اجرايي بنياد بيماري هاي نادر بابيان اينکه تاکنون هشت هزار بيماري نادر درجهان شناسايي شده است گفت: اين بنياد با هدف شناسايي اين امراض و درمان آنها از تحقيقات دراين زمينه در سراسر کشور ، حمايت مالي مي کند .    " حامد اصغري" در گفت و گو با ايرنا و در آستانه نخستين همايش گراميداشت روز جهاني بيماري هاي نادر گفت: اين بنياد ارتباط منظم با پژوهشگاه ها و مراکز تحقيقاتي در خصوص بيماري هاي نادر را از جمله اهداف خود قرار داده است.نهم اسفند برابر با 28 فوريه 2010 روز جهاني بيماري هاي نادر زمان برگزاري نخستين همايش دراين زمينه است .وي گفت : بنياد بيماري هاي نادر، دفتري را تحت عنوان دفتر "مطالعات کاربردي" به منظور مرتبط کردن پژوهشکده ها و مراکز تحقيقاتي با همديگر و توليد علم در خصوص بيماري هاي نادر، راه اندازي مي کند.اصغري اظهارداشت: همکاري مداوم و مستمر با مراکز تحقيقاتي خارج از کشور نيز در راستاي تبادل داده­ها و استفاده از تحقيقات انجام شده در اين بخش، از جمله اهداف بنياد بيماري هاي نادر است .وي در خصوص فعاليت هاي برخي کشورها درزمينه بيماري هاي نادر گفت : از سال 1997 تاکنون ، 340 نهاد مربوط به بيماري هاي نادر در اروپا ، در قالب بنياد بيماريهاي نادر اروپا(Eurordis) فعاليت نموده و يک هزار و 200 بيماري نادر را تحت پوشش خود داده اند .مدير اجرايي بنياد بيماري هاي نادر، گفت : در قاره امريکا نيز تلاش شده تا در قالب تشکل هايي به حمايت از بيماران مبتلا به بيماري­هاي نادر پرداخته شود .اصغري ، با بيان اينکه بيش از هشت هزار بيماري نادر در دنيا وجود دارد گفت :‌ تاکنون ساختار نظام مندي براي اين دسته از بيماري ها در کشور ايجاد نشده است .وي اظهارداشت : بنياد بيماري هاي نادر تلاش مي کند با راه اندازي بخش پژوهش اعضاي هيات علمي ، صاحب نظران علم و فن و پژوهشگران را در اين زمينه به همکاري دعوت مي کند.به گزارش ايرنا آيين کلنگ زني تاسيس بنياد بيماري هاي نادر روز 17 آذر امسال توسط سه تن از آيات عظام (آيت الله "سيد محمد باقر ابطحي"، "سيد جواد گلپايگاني"‌ و "عبدالله نظري خادم الشريعه") در تهران برپا شد .براساس اين گزارش ، آيات عظام گلپايگاني، نظري و ابطحي از جمله اعضاي عالي موسسين بنياد بيماري هاي نادر بشمار مي آيند.قرار است ساختمان بنياد بيماري هاي نادر در قالب 40 هزار متر مربع، بناي اوليه و 20 هزار متر مربع، طرح توسعه ، تاسيس شده که هزينه تاسيس مجموعه بنياد بيماري هاي نادر ، حدود 100ميليارد تومان برآورد شده است.‌به رغم پيشرفت هاي علمي در حوزه هاي پزشکي و ارتباطي درقرن بيست و يکم نيز ، هنوز بيماري هايي وجود دارد که پزشکان به ندرت موفق به تشخيص دقيق بيماري آنها شده و به همين علت به اين بيماري ها، بيماري هاي نادر مي گويند.‌براساس ادبيات جهاني در علوم پزشکي، ‌به بيماري هايي، بيماري نادر مي گويند که داراي فراواني کمتر از پنج در 10 هزار نفر باشد که به عبارت ديگر از هر دو هزار نفر ، يک نفر به بيماري هاي نادر مبتلا شده باشد .يکي از اهداف تاسيس بنياد بيماري هاي نادر به وجود آوردن مرکز تخصصي به منظور جمع آوري اطلاعات و داده هاي مربوط به بيماري هاي نادر است .




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 336]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن