واضح آرشیو وب فارسی:مهر: شهرك صنعتي ويژه شركت هاي توزيع و پخش درگيلان امري ضروري است
رشت - خبرگزاري مهر: عضو هيئت مديره انجمن پخش گيلان از ضرورت ساخت شهرك صنعتي خاص شركت هاي توزيع و پخش در استان خبر داد.
احمد نادري در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص جايگاه صنعت پخش استان در كشور افزود: با هدف كمك و ساماندهي صنعت پخش گيلان، فعاليت هاي مختلفي از سوي انجمن پخش استان در حال انجام است و اين انجمن توانسته در كل صنعت پخش ايران، گيلان را به عنوان يكي از استان هاي برتر معرفي كند.
وي اظهارداشت: شركت هاي پخش زير مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت هستند و از آنجايي كه سياست دولت بر اين است كه تسلط خود را در شركت ها به بخش خصوصي واگذار كند انجمن صنعت پخش ايران چهار تا پنج سال كه فعاليت خود را آغاز كرده و در يكي دو سال اخير فعاليت هاي آن بيشتر شده است.
عضو هيئت مديره انجمن پخش گيلان با بيان اينكه صنعت پخش ارائه خدمات عظيمي را در سراسر كشور بر عهده دارد، گفت: توجه دولت تنها به بخش توليد است و صنعت پخش و توزيع مورد بي توجهي قرار گرفته در حاليكه ميانگين اشتغالزايي براي هر شركت پخش 30 نفر است و با اينكه بخش عظيمي از نيروي كار در اين صنعت فعاليت مي كنند متاسفانه صنعت پخش مورد كم لطفي قرار گرفته است.
وي تاكيد كرد: اميد است با تلاش انجمن پخش، اين صنعت مطرح و جايگاه واقعي آن در جامعه شناسانده شود.
نادري به ضرورت ساخت شهرك صنعتي مخصوص شركت هاي توزيع و پخش در استان اشاره كرد و گفت: انجمن پخش استان در حال رايزني با اداره كل صنعت، معدن و تجارت به منظور اخذ زمين براي احداث و ساخت شهرك صنعتي مخصوص شركت هاي توزيع و پخش در استان است زيرا ساخت شهرك صنعتي شركت هاي توزيع و پخش به دليل تمركز و استقرار شركت ها در يك محيط و ساير مزايا ضروري است و اميدواريم در دوران دولت تدبير و اميد كلنگ ساخت اين شهرك در استان به زمين زده شود.
وي ادامه داد: شهرك صنعتي شركت هاي توزيع و پخش بايد در زميني به مساحت حداقل 100 هكتار ساخته تا تمامي شركت هاي پخش استان در اين شهرك مستقر شوند.
اشتغالزايي از مزاياي ساخت شهرك صنعتي شركت هاي توزيع و پخش است
عضو هيئت مديره انجمن پخش گيلان در خصوص مزاياي ساخت شهرك صنعتي شركت هاي توزيع و پخش تصريح كرد: ساخت شركت ها در شهرك صنعتي بر اساس علم روز و رعايت تدابير امنيتي، تمركز و استقرار شركت هاي پخش در يك محيط، كاهش بار ترافيكي وسائل نقليه مخصوص شركت هاي پخش، ساخت پمپ بنزين، دانشگاه براي ارتقاي سطح علمي پرسنل پخش، ساخت درمانگاه براي مواجهه با حوادث غيرمترقبه، وجود آژانس هاي مسافربري، احداث بانك، ايستگاه آتش نشاني و غيره از مزاياي ساخت شهرك هستند.
وي راه اندازي نمايشگاه دائمي عرضه مستقيم كالا براي كنترل تورم و كمك به مصرف كننده در داخل شهرك صنعتي شركت هاي توزيع و پخش را از ديگر مزاياي ساخت اين شهرك عنوان كرد و گفت: ساخت شهرك صنعتي شركت هاي توزيع و پخش در استان اشتغالزايي را به دنبال دارد و موجب تقويت و رشد اقتصادي استان مي شود.
پراكندگي و عدم تمركز شركت هاي پخش چالش آفرين است
نادري با اشاره به مشكلات شركت هاي توزيع و پخش استان اذعان داشت: پراكندگي شركت ها در سطح استان و استقرار آنها حتي گاهي در محيط هاي مسكوني افزايش بار ترافيكي را به دنبال دارد علاوه بر اين بسياري از انبارهاي شركت هاي پخش فرسوده هستند و در مقابل آتش سوزي، برف سنگين، آبگرفتگي و غيره مقاوم نيستند و در مجموع مي توان گفت پراكندگي و عدم تمركز شركت هاي پخش چالش آفرين است و انبارهاي شركت هاي پخش گيلان آمادگي وقوع حوادث را ندارند.
وي تصريح كرد: چندي پيش در دو شركت توزيع و پخش در استان حادثه حريق به وقوع پيوست كه در اثر وقوع حادثه حريق دو شركت دچار خسارت مالي 10 ميليارد توماني شدند.
عضو هيئت مديره انجمن پخش گيلان ادامه داد: انجمن پخش استان به منظور پيشگيري و آموزش براي مواجه با حريق با كارشناسان سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهر رشت رايزني كرده و مقرر شد طي دو هفته آينده با همكاري آتش نشاني رشت براي ارائه آموزش هاي اوليه جلساتي براي مديران شركت ها برگزار شود و اگر مديران شركت ها تمايل داشته باشند كه پرسنل شركت هايشان بصورت حرفه اي تر آموزش ببينند قراردادهايي را با اين سازمان منعقد مي كنند.
فعاليت بيش از 220 شركت توزيع و پخش در استان
وي همچنين از فعاليت 220 شركت پخش در استان خبر داد و افزود:در انجمن صنعت پخش گيلان شركت هايي كه بصورت رسمي به ثبت رسيده و رصد شده اند افزون بر 220 شركت هستند كه در استان فعاليت مي كنند.
نادري يادآور شد: شركت هاي كوچك تازه تاسيس 10 نفر و شركت هاي بزرگ تا 160 نفر پرسنل داشته و هر كدام از اين شركت ها، شركت هاي كوچك يك دستگاه و شركت هاي بزرك 50 دستگاه وسيله نقليه براي توزيع در اختيار دارند.
وي به نقش صنعت پخش در جامعه اشاره كرد و گفت: هر چيزي را كه مردم مصرف مي كنند از طريق صنعت پخش وارد بازار مصرف مي شود بدين براي رفع مشكلات و دغدغه هاي صنعت پخش مهم است.
عضو هيئت مديره انجمن پخش گيلان تصريح كرد: شركت هاي توزيع و پخش با مدنظر قرار دادن وضعيت، كيفيت و امكانات انبارهاي شركت خود اقدام به خريد و توزيع مواد خوراكي، بهداشتي و غيره مي كنند و اين شركت ها هستند كه ضامن حفظ سلامتي مواد خوراكي، بهداشتي و غيره و توزيع سالم آنها به مصرف كنندگان هستند.
وي با بيان اينكه تخلفات صورت گرفته از سوي شركت ها ي پخش از سوي تعزيرات حكومتي و واحد بازرسي و نظارت قاچاق اداره صنعت، معدن و تجارت مورد بررسي قرار مي گيرد، افزود: با توجه به شعار انجمن پخش در خصوص رعايت حقوق مصرف كننده و جلساتي كه انجمن پخش گيلان با شركت هاي توزيع و پخش استان دارد تمامي موارد جهت رعايت حقوق مصرف كننده و عدم آسيب رساندن به خود و مصرف كننده به شركت ها گوش زد مي شود كه اين موجب كاهش ميزان تخلفات در مقايسه با چند سال گذشته شده است.
نادري همچنين موارد بيشترين تخلفات شركت هاي پخش را در قيمت كالاها، كالاهاي تاريخ گذشته، ورود كالاهاي قاچاق فاقد ليبل وزارت بهداشت عنوان كرد.
وي اذعان داشت: شركت هاي پخش براي فعاليت در ابتدا از سوي انجمن پخش استان مورد بازرسي قرار مي گيرند و در صورت داشتن امكانات لازم از سوي انجمن پخش براي اخذ مجوز به اداره صنعت، معدن و تجارت معرفي شده و پس از گذراندن مراحل قانوني مجوز فعاليت براي آنها صادر مي شود.
عضو هيئت مديره انجمن پخش گيلان يادآورشد: اگر شركتي بدون اخذ مجوز پخش اقدام به توزيع و پخش كالا كند، تخلف كرده است.
كد خبر: 2193601
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۰ - ۱۴:۳۲
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]