واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان فني و حرفهاي كشور:۷۰۰ مركز دولتي آموزش فني و حرفهاي در كشور وجود دارد
رئيس سازمان فني و حرفهاي كشور گفت: سازمان فني و حرفهاي يك دوره آموزشهاي دولتي و به صورت رايگان دارد كه حدود ۷۰۰ مركز ثابت در كشور اين كار را انجام ميدهند.
![](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/07/25/13920725000361_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، كوروش پرند در نشست كارگروه شوراي اشتغال كه ظهر امروز در استانداري خوزستان برگزار شد اظهار كرد: امروزه يكي از بحثهاي جدي در دنيا اشتغال است و بسياري از كشورها با معضل بيكاري و ايجاد اشتغال مواجه هستند.
وي با بيان اينكه شرط لازم براي رفع بيكاري و اشتغال پايدار بحث آموزشهاي فني و حرفهاي است تصريح كرد: سال 2012 سال جوانان، مهارت و جهان بازار كار نامگذاري شده است و يكي از برنامههاي يونسكو يادگيري مادام العمر است.
رئيس سازمان فني و حرفهاي كشور اذعان كرد: سازمان فني و حرفهاي زير نظر وزارت كار تعاون و رفاه اجتماعي متولي آموزش مهارتهاي غيررسمي كوتاه مدت متناسب با بازار كار و ايجاد اشتغال است.
وي با اشاره به اينكه سازمان فني و حرفهاي در چند بخش آموزشها را دنبال ميكند عنوان كرد: يك دوره آموزشهاي دولتي است كه به صورت رايگان آموزش ميدهند وحدود 700 مركز ثابت در كشور اين كار را انجام ميدهند.
پرند با اشاره به اينكه آموزشگاههايي هم به صورت خصوصي كار مهارتآموزي را به عهده ميگيرند ادامه داد: 13 هزار و 500 آموزشگاه آزاد فعال خصوصي در سطح كشور داريم كه براساس دستورالعملهاي هيئتهاي نظارت و ارزيابي استان شهريه دريافت ميكنند.
وي خاطر نشان كرد: پنج هزار استاندارد آموزشي در سطح سازمان فني و حرفهاي وجود دارد كه براساس اين استانداردها مهارتها درس داده ميشود.
رئيس سازمان فني و حرفهاي كشور با اشاره به اينكه سازمان فني و حرفهاي در سه محور بين المللي، ملي و سازماني فعاليت ميكند اذعان كرد: يكي از بحثهاي جدي در سازمان حضور موثر در عرصههاي بينالمللي است.
وي با بيان اينكه گواهينامه سازمان فني و حرفهاي ايران مورد تاييد بسياري از كشورها است اضافه كرد: براي اعتبار بخشي به سازمان در سطح بينالمللي از طريق ديپلماسي مهارت كارهاي خوبي انجام شده است.
پرند خاطر نشان كرد: از موقعيتهاي منطقهاي نيز براي ارتقا فني و حرفهاي در سطح بين المللي نيز ميتوان استفاده كرد مثلا خوزستان در بحث عراق استفادههاي بسياري براي ديپلماسي مهارت ميتواند داشته باشد.
وي با بيان اينكه از سه سال پيش ميز كشورهاي مختلف را ايجاد كردهايم اظهار كرد: تا كنون 30 ميز در كشورهاي مختلف ايجاد شده است كه فرصت بسيار خوبي براي كسب درآمد و دور زدن تحريمها است.
رئيس سازمان فني و حرفهاي كشور با اشاره به ثروت كشور عراق و ايجاد ميز در اين كشور بيان كرد: 121 مربي عراقي در ايران آموزش مهارت ديدهاند كه فرصت بسيار خوبي در بحث ديپلماسي مهارتي است.
وي با بيان اينكه ديپلماسي مهارت ابزاري براي ديپلماسي عمومي است تصريح كرد: شركتهاي بزرگ آموزشي علاقهمند به حضور در ايران و همكاري در حوزه آموزشي با سازمان فني و حرفهاي هستند و اين مسئله به اعتبار بخشي سازمان كمك ميكند.
پرند با بيان اينكه ما بايد بتوانيم كمك بين المللي را جذب كنيم عنوان كرد: متاسفانه ما در حوزه هرم دانشجويي كشور با مشكلاتي مواجه هستيم.
وي در اين خصوص اضافه كرد: از چهار ميليون و 271 هزار و 500 دانشجويي كه شناسايي شدهاند 66 درصد در حوزه كارشناسي و 23 درصد در حوزه كارداني تحصيل ميكنند يعني به ازاي هر سه كارشناس يك كاردان داريم.
رئيس سازمان فني و حرفهاي كشور ادامه داد: در حالي كه بايد به ازاي هر پنج كاردان يك كارشناس داشته باشيم كه اين هرم در ايران برعكس شده است.
وي با بيان اينكه اين تحصيلكردهها نميتوانند وارد بازار كار شوند تصريح كرد: افرادي كه در مقطع كارشناسي فارغالتحصيل ميشوند به دنبال مشاغل پشت ميزي هستند و تمايل به تحصيل در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري دارند.
پرند خاطر نشان كرد: در سند اشتغال استاني بايد نياز سنجي آموزشهاي فني و حرفهاي جز اولويتهاي كار است و از آنجا كه اين آموزشها گران هستند بايد به صورت حرفهاي و علمي انجام شود.
وي اظهار كرد: كارآفرينان بسياري هستند كه آمادگي سرمايهگذاري در استانها را دارند و بسيار مهم است كه اين افراد را جذب كنيد.
انتهاي پيام/72011/ل40
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]