محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826322225
فارس گزارش ميدهدسينماهاي 40 ساله اردبيل در حسرت مخاطب
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش ميدهدسينماهاي 40 ساله اردبيل در حسرت مخاطب
صنعت سينما در كشور و استان اردبيل به حال و روزي افتاده است كه نه تنها ركود بر آن سايه افكنده بلكه دو سينماي اردبيل در حسرت مخاطباني هستند كه بياعتنا از كنار آن ميگذرند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، استان اردبيل با جمعيتي بالغ بر يك ميليون و 250 هزار نفر تنها از دو سينما آن هم در مركز استان اردبيل و با صندليهايي فرسوده و خدماتي كه متعلق به عهد قاجار است به مخاطبان محدود و اندك خود خدماتي را ارائه ميكنند كه جز توصيف مظلوميت بر وضعيت سينماهاي اردبيل نميتوان نام ديگري بر آن گذاشت.
با افول رغبت گذشته جوانان و خانوادههاي اردبيل به سينما با توجه به افزايش تكنولوژيهاي جديد و توليد و انتشار فيلمها در قالب سيدي و افزايش شبكههاي تلويزيوني و گاه شبكههاي ماهوارهاي ديگر كمتر كسي را ميتوان سراغ گرفت كه وقت و فرصت رفتن به سينما و ديدن فيلم در يك جمع صميمانه را داشته باشد.
در دهه 60 و اوايل 70 اين تب و عطش بسيار بالا بود و هر كس را فرصتي پيش ميآمد با كيسههاي پلاستيكي كه پر از تنقلات بود به همراه اهل و عيال و يا دوستان وارد سينما ميشد و گاه استقبال از فيلمها به حدي بود كه با چراغ قوه نيز نميتوانستيم محل نشستن و ديدن فيلم را پيدا كرده و به راحتي يك فيلم هيجاني، اكشن، اجتماعي يا خانوادگي را به تماشا نشست.
در حالي سينماهاي اردبيل از نظر امكانات و تجهيزات رفاهي و نمايش بهتر و مطلوب فيلمها با تنگناها و مشكلاتي روبرو هستند كه به رغم تلاششان در سالهاي اخير هنوز نتوانستند در حد علاقهمندي مخاطب امكانات مناسبي را مهيا كنند.
مسئولان به صنعت سينما پشت كردهاند
در اين رابطه مدير يكي از سينماهاي فعال اردبيل دليل بيرغبتي مردم به سينما را در كنار افزايش امكانات جديد و توسعه امكانات، پخش فيلمهاي متنوع از طريق شبكهها و كانالهاي ديجيتالي بيتوجهي مسئولان نسبت به سرمايهگذاري كلان از اين حوزه و رفع مشكلات سينماداران اعلام كرد.
بهنام شهبازي تصريح كرد: بخش دولتي كه از رغبت و علاقهمندي كه در احداث و سرمايهگذاري براي سينما برخوردار است بايد به ترغيب و تشويق سرمايهگذاران بخش خصوصي دلخوش كرد كه آنها نيز بدون حمايت و برخورداري از تسهيلات ويژه حاضر نميشوند در اين حوزه كه از سودآوري مناسبي نيز برخوردار نيست حضور يافته و حركت و اقدامي را انجام دهند.
وي گفت: در سالهاي گذشته برخي از سرمايهگذاران در اين حوزه ورود پيدا كرده اما به دليل درآمدزا نبودن صنعت سينما و خطر بازنگشتن سرمايههاي واقعي خود، در سينماها را گل گرفتند و آن را تخته كردند به طوري كه سينما لاله در اردبيل، سينما انقلاب در پارسآباد و سينماي سه بعدي در سرعين به اين حال و روز افتادند.
مدير سينما انقلاب اردبيل تجهيزات و امكانات فني در پخش فيلم را كه در سينما انقلاب اردبيل موجود است نسبت به گذشته مطلوبتر ارزيابي كرد و افزود: به رغم نوسازي سينما انقلاب اردبيل و بهرهگيري از امكانات جديد ما با كمترين مخاطبان در طول روز مواجه هستيم و با وجود تشويق و ترغيب مردم به فيلم ديدن در سينما و حتي فروش بليطها به شكل نيم بها واقعاً استقبال مردم از سينما در حد بسيار ضعيفي است.
شهبازي عنوان كرد: ممكن است برخيها احساس كنند كه دليل اين استقبال نكردن دغدغههاي مردم و فرصت پيدا نكردن براي حضور در سينما است اما اينگونه نيست چرا كه مردم ما حاضرند بيشتر از يك بليط سينما براي تنقلات و خرجهاي روزانه خود هزينه كنند اما حاضر نيستند بليطي تهيه كرده و حداقل در طول هفته در اين مكان فرهنگي حاضر شوند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه ادعا ميشود فضاي سينماهاي ما سالم نيستند، بيان داشت: اينگونه تصور و القائات از فضاي سينما صحيح و درست نيست چرا كه پاكترين و سالمترين فضاي تفريحي و سرگرمي جوانان سينما هستند به شرط اينكه خانوادهها و اولياي بچهها در كنار آنها حاضر شده و بخواهند از زيباييهاي ديدن فيلم در سينما بهره ببرند.
مدير سينما انقلاب اردبيل با تاكيد بر ضرروت سرمايهگذاري در اين بخش براي جلوگيري از مرگ سينماهاي اردبيل افزود: تنها يك سوم اعتبارات در نظر گرفته شده براي سينماي پنج بعدي سرعين كافي بود تا سينماهاي استان اردبيل تجهيز و احيا شود.
شهبازي ضرورت تغيير نگرش مسئولان را در توجه به سينما و ابعاد تحولآفريني آن گفت: تا زماني كه ديدگاه مسئولان به فيلم و سينما تيره و تار است و اين صنعت را مغاير با برخي تفكرات خوش مآبانه خود ميدانند امكان ندارد سينماهاي ما رشد يافته و توسعه پيدا كنند.
اما در كنار دو مدير سينمايي اردبيل كه به شدت از اوضاع و احوال سينماهاي خود و استقبال نكردن مردم گلهمند هستند پاي درد دلهاي مردم نيز نشستيم تا آنها از نارساييها در اين حوزه بگويند.
امكانات ضعيف سينماها مخاطبگريز است
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، يكي از همشهريان اردبيلي كه خود را علاقهمند به فيلم و ديدن فيلمهاي اكشن معرفي كرد، گفت: دو سينماي اردبيل از ضعف فضا و كمبود امكانات رنج ميبرند و برخي از فيلمهاي آنها آنقدر از كيفيت پايين برخوردار است كه علاقمندان بيرغبت ميشوند كه اين فيلمها را در سينما تماشا كنند.
جواد پورصابر خاطرنشان كرد: سينماهاي اردبيل در كنار كهنگي و فرسودگي امكانات از برخي ضعفها در جذب مخاطب رنج ميبرند به طوري كه حتي برخي از شهروندان مكان و فضاي آن را نميتوانند مطلوب نميدانند تا در اين فضاها فيلم مشاهده كنند.
وي يادآور شد: در كنار اين عوامل بايد اذعان كرد كه دل مشغوليهاي روزانه مردم نه تنها اجازه فيلم ديدن در سينما را نميدهد بلكه گاه فرصت نشستن پاي تلويزيون را هم نميدهد كه اين خود از آسيبها و سوغات زندگي مدرن است.
يكي ديگر از مخاطبان سينما در اردبيل به خبرنگار فارس در اردبيل ابراز داشت: بنده معتقدم علت اصلي افول سينما كمبود فيلمهاي خوب و ارزشي است به طوري كه اكثر فيلمهاي توليدي با يك مضمون و و ژانر خاص توليد و روانه بازار ميشود.
سجاد عبادي ادامه داد: در روزگاري شاهد صفهاي طولاني در مقابل سينماها براي ديدن يك فيلم بوديم، امروز اين صحنه به محل بيرونق و خميازه كشيدن سينماداران تبديل شده كه فقط منتظر مشتري هستند تا كسب درآمدي داشته باشند.
وي تاكيد كرد: در كنار آن تبليغات كم سينماداران ما در اكران فيلمهاي خوب، اسباب بياطلاعي هموطنان را فراهم آورده كه گاه خود بنده در جريان نمايش فيلمها و ابعاد توصيفي آن قرار نميگيرم.
نگاههاي صرف نظارتي جاي خود را به حمايت بدهد
اما در اين ارتباط به سراغ يكي از فيلمسازان با تجربه اردبيل رفتيم تا از افول سينما و ركود آن بپرسيم.
كريم عظيمي در گفتوگو با خبرنگار فارس در اردبيل اظهار داشت: در كنار توليد نشدن آثار فاخر و پرمحتوا برخلاف سالهاي گذشته تبليغات نيز در حوزه سينما افول كرده و شأن و منزلت فيلمهاي خوب ارزشي و معناگرا براي عموم مردم معرفي نشده است.
وي عنوان كرد: ما انتظار داريم كه سينماداران اين استان از فيلمهايي كه توسط كارگردان و فيلمسازان اردبيلي در جشنوارههاي جهاني افتخار ميآفرينند استفاده كنند تا شهروندان از موضوع و ساخت آن اطلاع دقيقي حاصل كنند.
وي يكي از ضعفهاي سينماهاي اردبيل را بيتوجهي به فراهم كردن امكانات و تجهيزات جديد و مناسب در بهرهگيري مخاطبان اعلام كرد و افزود: البته در اين زمينه تنها سينماداران مقصر نيستند بلكه مقصران اصلي آنهايي هستند كه به جاي حمايت تنها به بخش نظارتي توجه داشتند.
اما مسئول امور سينمايي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اردبيل نيز به كمبود اعتبارات و منابع در بخش حمايت ازسينمادارن اشاره كرد و گفت: مشكلات حمايت از سينماداران جدا از سينماهاي كشور نيست و ما به خوبي اين مشكلات را لمس ميكنيم و اميدواريم با تدبير و درايت دولت جديد بخش عظيمي از اين مشكلات برطرف شود.
حميد اسكندري به احداث سينماي سه بعدي در سرعين اشاره كرد و يادآور شد: اين سينما كاركردي صرفا سرگرمي دارد و در طراحي آن كوشيده شده تا جديدترين امكانات به كارگيري شود.
سخن پاياني اينكه سينماهاي اردبيل با قدمت و تاريخچهاي طولاني گويي رمقي براي جذب مخاطبان ندارند و همچنان بازار سينما در اردبيل كساد و بيرونق است كه ميطلبد مسئولان به داد اين صنعت رسيده و آن را از مرگ تدريجي نجات دهند.
-------------------------------------------
گزارش از سيامك صمدي و زهرا جلالي
-------------------------------------------
انتهاي پيام/62004/ر40
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
فارس گزارش ميدهد«چولو»هاي 400 ساله هلر قشم در انتظار ثبت ملي
فارس گزارش ميدهد چولو هاي 400 ساله هلر قشم در انتظار ثبت ملي اسم چاه كه در قشم آورده ميشود ناخودآگاه چاههاي طلا در ذهن هر گردشگر علاقهمند به تاريخ متبادر ميشود اين در حالي است كه 17 حلقه چاه متصل به هم كه در گويش محلي چولو ناميده ميشود با قدمت 400 سال نيز در هلر قشفارس گزارش ميدهدپزشكان كرمانشاهي با ساخت خون جديد دختر 14 ساله را از مرگ نجات دادند
فارس گزارش ميدهدپزشكان كرمانشاهي با ساخت خون جديد دختر 14 ساله را از مرگ نجات دادند تلاشهاي بيوقفه پزشكان كرمانشاهي و مسئولان سازمان انتقال خون استانهاي كرمانشاه و تهران منجر به ساخت خون جديدي براي نجات بيمار كرمانشاهي مبتلا به تلاسمي پيشرفته شد به گزارش خبرگزاري فارس از كرمفارس گزارش ميدهدشكستن انحصار ۳۰ ساله واردات خوراك دام/ بازار مرغ و نهاده به تعادل ميرسد
فارس گزارش ميدهدشكستن انحصار ۳۰ ساله واردات خوراك دام بازار مرغ و نهاده به تعادل ميرسد با شكستن انحصار واردات خوراك دام و طيور كه طي 30 سال گذشته تقريبا دست يك نفر بود قيمت فعلا كاهش 20 درصدي را تجربه كرده و قيمت مرغ تثبيت شده است به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس تثبيتفارس گزارش ميدهدكوچههاي رادك گچساران در حسرت نگاه مسئولان شهري
فارس گزارش ميدهدكوچههاي رادك گچساران در حسرت نگاه مسئولان شهري كوچههاي قديمي محله رادك گچساران چشمانتظار نگاه مسئولان شهري براي ترميم و بهسازي هستند به گزارش خبرگزاري فارس از گچساران طي تماسهاي تلفني عدهاي از ساكنان محله رادك گچساران با اين خبرگزاري و گلايه و انتقاد از وفارس گزارش ميدهدساختمان جديدالاحداث ثبت احوال شيروان 3 ساله شد
فارس گزارش ميدهدساختمان جديدالاحداث ثبت احوال شيروان 3 ساله شد ساختمان جديدالاحداث اداره ثبت احوال شيروان كه از سال 89 واقع در شهرك امام خميني اين شهر آغاز شده همچنان پس از سه سال بلاتكليف و در امان خدا رها شده است به گزارش خبرگزاري فارس از شيروان اين در حالي است كه به خاطر شگزارش فارس از خواب ۳۶ ساله تيم ملي اميددانههاي زنجيري كه به هم وصل نيستند/مربي خارجي يا ايراني معادلهاي حل ن
گزارش فارس از خواب ۳۶ ساله تيم ملي اميددانههاي زنجيري كه به هم وصل نيستند مربي خارجي يا ايراني معادلهاي حل نشدني براي فدراسيون فوتبال تيم ملي اميد كشورمان بيش از ۳۶ سال است كه راهي المپيك نشده و اين امكان وجود دارد كه اگر تدارك خوبي براي اين تيم ديده نشود اين انتظار ۴۰ ساله شودفارس گزارش ميدهدمشكلات 16 ساله آب بهداشتي روستاي «اوسا» در مازندران
فارس گزارش ميدهدمشكلات 16 ساله آب بهداشتي روستاي اوسا در مازندران آب شرب روستاي اوساي مازندران با وجود آلودگي و مسموميت 60 نفر براثر استفاده از اين آب همچنان پابرجا است به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان مياندرود هشتم شهريورماه جاري خبري با مضمون آلودگي آب روستاي اوسا در مازنفارس گزارش ميدهدتجمع عزاداران اربعين حسيني در صومعهسرا
فارس گزارش ميدهدتجمع عزاداران اربعين حسيني در صومعهسرا نخستين مراسم تجمع عزاداران اربعين حسيني با حضور سوگواران اباعبداللهالحسين ع در ميدان بسيج شهر صومعهسرا برگزار شد به گزارش خبرگزاري فارس از صومعهسرا مراسم تجمع عزاداران اربعين حسيني با حضور زنان و مردان سوگوار آن حضرفارس گزارش ميدهدتجليل از شاعران جشنواره اشك انار مازندران
فارس گزارش ميدهدتجليل از شاعران جشنواره اشك انار مازندران 22 شاعر برتر جشنواره اشك انار در مازندران امروز با حضور مسئولان استان مازندران تجليل شدند به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان ساري جشنواره شعر دفاع مقدس اشك انار اين روزها ديگر در مازندران نامي آشنا براي اهالي شعر و بسيارفارس گزارش ميدهدطلب شفاي بيماران سرطاني با قرائت زيارت اربعين
فارس گزارش ميدهدطلب شفاي بيماران سرطاني با قرائت زيارت اربعين جمعي از بيماران سرطاني در كرمان با قرائت زيارت اربعين شفاي خود را از سيدالشهدا ع طلب كردند به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان جمعي از بيماران سرطاني ظهر امروز با حضور در مسجد طالبيزاده كرمان با قرائت زيارت اربعين شففارس گزارش ميدهدانتشار گسترده خبر صدور حكم شهردار بجنورد در رسانههاي خراسان شمالي
فارس گزارش ميدهدانتشار گسترده خبر صدور حكم شهردار بجنورد در رسانههاي خراسان شمالي رسانههاي مختلف خراسان شمالي اقدام به انتشار گسترده خبر صدور حكم شهردار بجنورد كردند به گزارش خبرگزاري فارس از بجنورد خبرگزاري فارس و تسنيم نخستين رسانههاي استان بوده كه روز گذشته اين خبر را مخويكي پديا فارسي 10 ساله شد
ويكي پديا فارسي 10 ساله شد ايتنا- دانشنامه اينترنتي ويكي پديا ۱۰ ساله شد به گزارش ايتنا از ايسنا بخش فارسي ويكي پديا تا امروز بيش از ۳۴۱ هزار مقاله به زبان فارسي منتشر كرده است ويكيپدياي فارسي در دسامبر سال ۲۰۰۳ فعاليت خود را آغاز كرد و تعداد مقالههاي آن تا روز ۱۶ دسامبر ۲۰۰گزارش فارس از برگزاري مراسم اربعين حسيني در كهگيلويه و بويراحمدكهگيلويه و بويراحمد در اربعين پسر فاطمه (س) به
گزارش فارس از برگزاري مراسم اربعين حسيني در كهگيلويه و بويراحمدكهگيلويه و بويراحمد در اربعين پسر فاطمه س به سوگ نشست در اربعين اباعبداللهالحسين ع كهگيلويه و بويراحمد در غم شهادت جانسوز پسر فاطمه س غرق در ماتم و عزا شده است به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج اربعين حسيني جو-
گوناگون
پربازدیدترینها