واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس مركز آموزش فني و حرفهاي بافق مطرح كردفعاليت 6 گارگاه مهارتآموزي در مركز فني و حرفهاي بافق
رئيس مركز فني و حرفهاي بافق از فعاليت 6 كارگاه مهارتآموزي پسران و دختران در اين مركز خبر داد.
كاظم ناظمي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در يزد اظهار داشت: برق ساختمان و تاسيسات، اتومكانيك، برق خودرو، تراشكاري، جوشكاري و كامپيوتر IT از جمله كارگاههاي فعال مركز فني و حرفهاي امام علي (ع) بافق هستند.
وي عنوان كرد: كارآموزان پسر اين مركز در رشتههاي تعمير اتومبيل سواري بنزيني، سرويس و نگهداري خودرو و برق و موتور گيربكس پرايد، تراشكاري و جوشكاري درجه يك و دو، دريل كاري و اره كاري، سيمپيچي، برق صنعتي درجه 2، لولهكشي گاز خانگي و تجاري، برق خودرو درجه 2 همچنين تعمير موتورسيكلت درجه يك و 2 حضور فعال دارند.
وي ادامه داد: خواهران نيز در اين مركز، بيشتر در حوزه خدمات فعاليت دارند و فنون و طراحي دوخت و هنرهاي تزئيني مانند روباندوزي را فرا ميگيرند.
ناظمي، فعاليتهاي مركز آموزش فني و حرفهاي بافق را در 2 بخش دولتي و خصوصي عنوان كرد و ادامه داد: در بخش دولتي كارآموزان به صورت رايگان و در حوزه خصوصي نيز افراد با پرداخت شهريه، مهارتهاي لازم را ميآموزند.
وي خاطرنشان كرد: تعداد 35 مربي با اين مركز همكاري دارند كه پنج مربي رسمي و 30 نفر غيررسمي هستند و در شيفتهاي صبح و عصر فعاليت ميكنند.
اين مسئول از كارآموزي 730 نفر در مركز فني و حرفهاي بافق خبر داد و اظهار داشت: از اين تعداد، 419 كارآموز پسر و بقيه دختر هستند.
وي هدف اصلي ايجاد مراكز فني و حرفهاي را تربيت نيروي انساني كارآمد خواند و گفت: حوزه فعاليت اين مركز به طور عمده در دورههاي آموزش ثابت، سيار، روستايي، صنايع و اصناف، آموزشهاي جوار دانشگاهي، پادگان و آموزش معتادان بهبود يافته است.
ناظمي يكي از طرحهاي موفق سالجاري اين مركز را طرح استاد شاگردي اعلام كرد و افزود: در اجراي اين طرح، افراد بازمانده از تحصيل كه جذب بازار كار شدهاند، ميتوانند با معرفينامه استادكار خود در اين طرح شركت كرده و پس از كسب آموزش و مهارتهاي لازم، گواهينامه فني و حرفهاي دريافت كنند و از مزاياي آن بهرهمند شوند.
ناظمي همچنين با انتقاد از توقف پروژه ساخت كارگاههاي ويژه خواهران خاطرنشان كرد: كلنگ اين پروژه بهمنماه سال 90 با حضور تني چند از مسئولان محلي و استاني به زمين زده شد اما متاسفانه با وجود نياز مبرم و درخواست پي در پي خواهران، از آن تاريخ تاكنون هيچگونه اقدام عملي صورت نگرفته است.
رئيس مركز فني و حرفهاي امام علي (ع) بافق با اشاره به روند رو به رشد متقاضيان دختر و استقبال فزاينده آنها از رشتههاي فني اين مركز، خواستار تسريع در اجراي پروژه احداث كارگاههاي مهارتآموزي خواهران شد.
انتهاي پيام/2464/م30
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]