واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون تبليغ و آموزشهاي كاربردي حوزه علميه قم خبر دادفعاليت 100 مبلغ ديني قم در فضاي مجازي
معاون تبليغ و آموزشهاي كاربردي حوزه علميه قم از فعاليت 100 مبلغ ديني در فضاي مجازي در راستاي روشهاي نوين تبليغي خبر داد.
حجتالاسلام محمدحسن نبوي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به اجراي روشهاي نوين تبليغ در حوزههاي علميه اظهار كرد: معاونت تبليغ اداره كل رسانهها در حوزه علميه قم تشكيل شده است.
وي كمك به رسانههاي نمايشي را از برنامههاي اداره مذكور عنوان كرد و افزود: فيلمها با شاخصهاي ديني بررسي ميشوند.
نبوي فعاليت در فضاي مجازي را از جمله اقدامهاي اداره كل رسانه حوزه علميه قم دانست و بيان كرد: 100 مبلغ ديني اكنون در قم در فضاي مجازي براي پاسخگويي به شبهات ديني فعاليت ميكنند.
معاون تبليغ و آموزشهاي كاربردي حوزه علميه قم با بيان اينكه مبلغان در نقاط مختلف به صورت خودجوش در فضاي مجازي فعال شدند، تصريح كرد: مبلغان در فضاي مجازي در پاسخگويي بسيار موثر هستند.
وي از فعاليت سخنرانان مذهبي در فضاي مجازي خبر داد و يادآور شد: سخنرانان در فضاي مجازي داراي مخاطبان بيشتري نسبت به مخاطبان در مساجد است.
*فعاليت 3 هزار نفر مبلغ در طرح هجرت بلندمدت
نبوي در ادامه با اشاره به اجراي طرح هجرت بلندمدت، خاطرنشان كرد: طرح مذكور طبق رهنمودهاي مقام معظم رهبري در سال 76 اجرايي شده و طلاب و روحانيون از قم و ديگر حوزههاي علميه به نقاط محروم كشور اعزام ميشوند.
معاون تبليغ و آموزشهاي كاربردي حوزه علميه قم به فعاليت بيش از سه هزار نفر طلبه و روحاني در طرح هجرت مبلغان در كشور اشاره كرد و افزود: مبلغان حداقل به مدت يك سال به روستاها و نقاط محروم اعزام ميشوند و اين حركت بركات بسياري را به همراه داشته است.
وي توسعه مساجد را از بركات طرح هجرت مبلغان دانست و اظهار كرد: تاسيس دو هزار مسجد در نقاط مختلف كشور از بركات طرح مذكور است.
نبوي ساخت حسينيه و خانه عالم را از جمله بركات طرح هجرت مبلغان عنوان كرد و گفت: فعاليت اصلي مبلغان جذب جوانان در مساجد است.
معاون تبليغ و آموزشهاي كاربردي حوزه علميه قم حفظ جوانان از آسيبهاي اجتماعي را از فعاليتهاي طرح هجرت مبلغان خواند و بيان كرد: مبلغان برنامههاي بسياري را در مناسبتهاي مختلف اجرا ميكنند.
وي با بيان اينكه مبلغان طرح اوقات فراغت جوانان در روستاها و مناطق محروم را به عهده دارند، خاطرنشان كرد: روحانيون در سنگر دفاع از دين و حريم اعتقادي مردم فعال هستند و به شبهات پاسخ ميدهند.
نبوي خواستار ايجاد زيرساختهاي لازم براي تربيت مبلغ ديني در استانها شد و تصريح كرد: مبلغان در تمام استانها حضور دارند.
معاون تبليغ و آموزشهاي كاربردي حوزه علميه قم با اشاره به اينكه استانهاي خراسان شمالي و خوزستان جذب نيروي روحاني خوبي دارند، اظهار كرد: بعضي از استانها مانند گيلان با كمبود نيرو مواجه هستند.
*نياز هر 500 نفر به يك مبلغ ديني
وي اعزام مبلغان به طرح بلندمدت هجرت را از قم، خراسان، خوزستان و اصفهان ذكر كرد و افزود: حداقل براي هر 500 نفر يك مبلغ نياز داريم و بايد 140 هزار مبلغ در ايران داشته باشيم.
نبوي ظرفيت مجموع حوزههاي علميه كشور را بين 80 تا 90 هزار نفر دانست و تصريح كرد: تعداد مبلغان بسيار كم است و افراد بيشتري بايد تربيت شوند.
انتهاي پيام/84001/ر40
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]