واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تولید داروهای ضدسرطان با یک سوم قیمت داروهای وارداتی
مدیرعامل بنیاد برکت از راه اندازی و تولید داروهای ضدسرطان در کارخانه های گروه دارویی برکت با کیفیت مشابه داروهای وارداتی و یک سوم قیمت آن خبر داد.
آفتاب: عارف نوروزی روز چهارشنبه به مناسبت ششمین سالگرد تاسیس بنیاد برکت در گفت و گو با ایرنا، درباره دلایل تصمیم این بنیاد برای تولید داروهای ضدسرطان، تصریح کرد: از آنجا که این داروها وارداتی و ارزبر بوده و هزینه های سنگینی را بر بیماران سرطانی و خانواده هایشان تحمیل می کرد، این بنیاد اقدام به تاسیس واحد تولید داروهای ضد سرطان در رشت کرد که هم اکنون در حال بهره برداری است.
وی اضافه کرد: با وجودی که کیفیت این داروها تفاوتی با مشابه خارجی آنها ندارد اما این داروها گاهی تا یک سوم و حتی در مواردی تا یک چهارم قیمت به دست مصرف کنندگان می رسد که این امر تاثیر زیادی در کاهش هزینه های درمانی این نوع بیماران دارد.
وی با بیان آنکه به اهتمام این بنیاد تاکنون اقداماتی نظیر تاسیس شرکت برکت تل بعنوان بازوی اجرایی ارایه خدمات سلامت الکترونیک صورت گرفته است، گفت: کارخانه های تولید داروهای ضد سرطان، ماده اولیه پنی سیلین جی، دارو های هورمونی و دیابت برای تامین نیازهای مناطق مختلف کشور بخصوص مناطق محروم راه اندازی شده است.
نوروزی در ادامه افزود: کارخانه تولید پنی سیلین جی که هم اکنون فعال است نقش زیادی در تامین مواد اولیه مورد نیاز سایر تولیدکنندگان داروهای آنتی بیوتیک در کشور ایفا می کند.
وی یادآور شد: تاسیس شرکت سلامت برکت برای ساخت بیمارستان فوق مدرن با ظرفیت 600 تختخواب بعنوان هسته
پشتیبانی خدمات سلامت الکترونیک، طراحی و ساخت نمونه آزمایشی اندازه گیری متغیرهای حیاتی، طراحی و ساخت نمونه آزمایشی تخت هوشمند سلامت و طراحی و ساخت نمونه آزمایشی تلفن همراه سلامت بخشی دیگر از اقدامات صورت گرفته توسط این بنیاد در بخش سلامت است.
نوروزی گفت: طراحی و ایجاد سامانه مشاوره الکترونیکی سلامت، طراحی و ایجاد سامانه مشاوره های تلفنی برکت، طراحی و ایجاد مرکز داده با آخرین تکنولوژی های روز و مهمتر از همه اقدام برای ایجاد شهرک دارویی برکت از دیگر برنامه های اجرا شده توسط این بنیاد در پشتیبانی خدمات سلامت الکترونیک است.
مدیرعامل بنیاد برکت درباره اقدامات این بنیاد در بخش سلامت الکترونیک از تشکیل نظام سلامت الکترونیک و توسعه خدمات بیمه ای در مناطق محروم توسط این نهاد خبر داد و هدف ازتشکیل این نظام را افزایش دسترسی آحاد جامعه بویژه مناطق محروم به خدمات بهداشتی و درمانی با استفاده از فناوری های نوین عنوان کرد.
نوروزی تاکید کرد که ارائه و تقویت خدمات و اطلاعات سلامت از طریق اینترنت و فن آوری های وابسته (سلامت الکترونیک) که یکی از روش های مدرن و روبه رشد در سطح دنیا در این بخش است، محور اصلی برنامه های بنیاد برکت در بخش سلامت الکترونیک قرار گرفته است.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، براساس این شیوه، امکان دسترسی نیازمندان به امور درمانی از طریق انجام امور مشاوره ای و آموزشی با بهره گیری از تلفن همراه و سایر سیستم های مخابراتی و الکترونیکی برای روستاییان مناطق محروم فراهم خواهد شد.
وی اظهار داشت: روستاییان با شماره گیری 8999-021 و یا 3030-021 می توانند از تمام نقاط کشور با مرکز ارتباط تلفنی برقرار کرده و ضمن طرح مشکلات سلامتی خود، راهکارهای احتمالی رفع مشکل خود را از طریق مشاوره الکترونیکی با پزشکان مستقر در مراکز بهداشتی برطرف کنند.
نوروزی خاطرنشان کرد: مشکلات سلامتی افراد در این مرکز با استفاده از زنجیره پزشکان متخصص برخط (آنلاین) بلافاصله بررسی، توصیه های درمانی به بیمار منعکس و در پرونده الکترونیک بیمار ثبت و برحسب نیاز پیگیری می شود.
وی با بیان اینکه 25 خانه بهداشت روستایی در مناطق کمتر توسعه یافته توسط بنیاد برکت ساخته شده و به بهره برداری رسیده است، درباره اهداف توسعه این مراکز اظهار داشت: از آنجا که خلا کمبود خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در طول سال های اخیر حس می شد، توسعه خدمات بهداشتی و درمانی توسط این نهاد در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل بنیاد برکت در ادامه از توسعه بیمه تکمیلی درمان برای 14 هزار و 310 نفر در هفت استان محروم کشور خبر داد و گفت: به همت این بنیاد محرومان 12 استان دیگر بتدریج تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار خواهند گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]