واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وطني:اعتبار صندوق نوآوري و شكوفايي به بيش از ۳ هزار ميليارد تومان ميرسد
معاون پژوهش و فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: اعتبار صندوق نوآوري و شكوفايي تا سه سال آينده به بيش از ۳ هزار ميليارد تومان ميرسد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، علي وطني معاون پژوهش و فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در حاشيه كنفرانس مديريت فناوري در سالن همايشهاي بينالمللي جزيره كيش گفت: معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري يك تشكيلات فرادستگاهي است كه به لحاظ توليد علم در دانشگاهها و مراكز علمي وزارت علوم، وزارت بهداشت و ساير وزارتخانهها كه وظيفه توليد علم و پژوهش را دارند همكاري ميكنند.
وي افزود: البته پژوهش زماني تاثيرگذار است كه به تحقيق و فناوري منتهي شود و وظيفه معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري نيز پشتيباني و حمايت از موسسات توليد علم است.
وطني دانشجويان تحصيلات تكميلي را يكي از قشرهاي مورد حمايت معاونت علمي رياست جمهوري برشمرد و گفت: به دانشجويان مقطع دكتري تحت عنوان پژوهانه حمايتهاي مالي بلاعوض ميشود.
وي افزود: دومين حمايت معاونت علمي رياست جمهوري حمايت از برگزاري مسابقات دانشجويي است كه بر اساس حجم و تعداد مسابقات تا 100 ميليون تومان از مسابقات دانشجويي حمايت كردهايم.
معاون پژوهش و فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري با اشاره به اهميت حمايت دستگاهها از نشريات علمي اظهار داشت: حمايت از نشريات علمي و بينالمللي دانشگاهها و انجمنهاي علمي يكي ديگر از موارد حمايتي معاونت علمي رياست جمهوري است تا توليدات علمي منتشر شده و توسعه يابد.
وطني اضافه كرد:ما از نظر رشد توليد علم در 3 سال گذشته رتبه اول جهان را داشتهايم كه يكي از دلايل اين امر حمايت از نشريات علمي در نشر مقالات بوده است.
وي افزود: حمايت از كنفرانسهاي ملي و بينالمللي نيز يكي ديگر از موارد حمايتي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري است.
معاون پژوهش و فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري عنوان كرد: استفاده از ظرفيتهاي مربوط به نوآوري و شكوفايي نيز در راس موارد حمايتي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري قرار دارد كه از اين طريق طرحهاي كلان و شركتهاي دانش بنيان حمايت ميشوند.
وطني با اشاره به 20 برابر شدن اعتبار صندوق نوآوري و شكوفايي در سال آينده خاطرنشان كرد: اعتبار صندوق نوآوري و شكوفايي در سال 93 به 600 ميليارد تومان ميرسد و در سه سال آينده اين ميزان 6 برابر ميشود. يعني تا سه سال آينده اعتبار اين صندوق به بيش از 3 هزار ميليارد تومان ميرسد.
معاون پژوهش و فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ادامه داد: بايد اين ميزان اعتبار را به فناوريهاي پيشرفته اختصاص دهيم كه اين كار در حال حاضر از سوي شركتهاي بزرگ انجام ميشود.
وطني با ذكر يك مثال در رابطه با صنعت نفت گفت: يكي از دغدغههاي صنعت نفت بحث انتقال گاز است كه نياز به كمپرسور دارد و هزينه زيادي صرف آن ميشود.
وي افزود: سالانه بيش از 70 ميليارد تومان براي واردات كاتاليست صرف ميشود و هزينههاي ديگري نيز براي مواد شيميايي و افزودنيها استفاده ميشود.
معاون پژوهش و فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: با گسترش ستادهاي توسعه فناوري در معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري انتظار ميرود كه با يك كار فرادستگاهي نيازهاي مربوط به وزارتخانههاي مرتبط نيز تامين شود.
وطني با اشاره به بودجه سال 93 گفت: اميدوارم نمايندگان مجلس بخصوص در كميسيون تلفيق بودجه به بحث اشتغال و ارتقاء سطح زندگي مردم از طريق حمايت شركتهاي دانشبنيان عنايت ويژه داشته باشند.
وي افزود: بحث اشتغال بسيار اهميت دارد زيرا روشهاي سنتي ديگر پاسخگوي اشتغال نيست و بايد با تكيه بر علم و فناوري معيشت مردم را توسعه دهيم.
معاون پژوهش و فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري افزود: در زمينه شركتهاي دانشبنيان دو شاخص سطح كيفي و توليدات قابل رقابت با محصولات پيشرفته دنيا را مدنظر قرار ميدهيم.
وطني در رابطه با صادرات محصولات دانشبنيان كشور اظهار داشت: به تازگي در نمايشگاهي كه در كشور چين برگزار شد، يكي از شركتهاي دانشبنيان ستاد گياهان دارويي ستاد گياهان دارويي معاونت علمي بيش از 100 ميليون دلار قرارداد صادرات منعقد كرد بنابراين بايد تلاش كنيم تا صادرات را افزايش دهيم.
وي با اشاره به نقش وزارت امور خارجه در افزايش صادرات محصولات دانش بنيان گفت: وزارت امور خارجه بايد ديپلماسي فناوري را در دستور كار قرا دهد.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]