واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: عليرضا حقي: رسيدن به جوايز باعث زياد شدن دوپينگ ورزشكاران شد
مليپوش المپيكي دوچرخهسواري ايران گفت: من براي بازيهاي آسيايي گوانگژو نه چيز ديدم نه شنيدم كه ورزشكاري با تست مثبت در بازيها شركت كند، اما براي بازيهاي دوحه چنين چيزي مطرح بود.
عليرضا حقي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره اتهاماتي كه به علي زنگي آبادي، رييس سابق فدراسيون دوچرخهسواري وارد شده، اظهار كرد: چنين چيزي نبود. چه كسي در اردوها ميآيد به ورزشكاران بگويد برويد دوپينگ كنيد، ما هماهنگ ميكنيم؟ به شخصه كسي چنين چيزي به من نگفت و خودم نيز چيزي نديدم، در حال حاضر چنين صحبتهايي را از ورزشكاران شنيدهام حتي در همان زمان (2010) نيز چيزي نشنيدم.
وي افزود: البته من شنيدهام كه در اردوي بازيهاي آسيايي دوحه سه دوچرخهسوار تستشان مثبت شد اما اعلام نكردند، اما براي گوانگژو چنين چيزي را نه ديدهام و نه شنيدهام.
حقي با اشاره به گرفته شدن تست دوپينگ از دوچرخهسواران قبل از اعزام به بازيهاي آسيايي گوانگژو، تصريح كرد: سه هفته قبل از اعزام به بازيها از دوچرخهسواران تست دوپينگ گرفته شد و خودم نيز جزو آن گروه بودم. يك ماه و نيم بعد از بازيها نيز اعلام كردند تست دو يا سه نفر مثبت شده است. در واقع ارائه نتيجه آزمايشها حدودا دو ماه طول كشيد. اگر كسي ميگويد امروز تست داده، فردا آزمايشش مثبت شده هيچ كس باور نميكند، چرا كه آزمايشها بايد از ايران به آلمان برود و در آنجا در نوبت باشد بنابراين زودتر از چهار يا پنج هفته نتايج را اعلام نميكنند. حتي در المپيك نيز يك هفته تا 10 روز اعلام نتايج زمان ميبرد.
مليپوش دوچرخهسواري ايران با اعتقاد به اين كه دوپينگ از دوره علي آبادي و سعيدلو زياد شده است، گفت: دوپينگ كردن مربوط به 10 روز يا 20 روز پيش نيست، بلكه از زماني كه آقايان علي آبادي و سعيدلو ، رييس سازمان تربيت بدني بودند زياد شد دليل آن نيز جوايزي بود كه به ورزشكاران ميدادند. براي نمونه پس از بازيهاي آسيايي من در دو ماده چهارم شدم، اما هيچ تقدير و تشكري از من نشد حتي يك لوح تقدير هم به من ندادند در حالي كه حقم كسب مدال بود، زيرا نفر سوم كه ورزشكار چيني بود دوپينگش مثبت شد، اما نيامدند مدال او را به من بدهند، زيرا اين قانون ورزشي است و اين كه در ايران ميگويند با مثبت شدن تست فلان ورزشكار مدال آن به ورزشكار ديگري رسيد، همهاش حرف است. همچنين در زمان علي آبادي صندوق حمايت از ورزشكاران، حقوق قهرمانان مسابقات كشوري و آسيايي را حذف كرد و حقوق فقط به قهرمانان بازيهاي آسيايي، المپيك و پارالمپيك تعلق گرفت، بنابراين همين موارد باعث ميشود ورزشكاران رو به دوپينگ بياورند. در واقع دليل دوپينگ نه ورزشكار است نه فدراسيون، بلكه از آن بالا بايد پيگير ماجرا بود.
انتهاي پيام
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]