واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان سمنان:كشت گندم براي كشور از اهميت بالايي برخوردار است
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان سمنان گفت: گندم محصولي استراتژيك بوده و كشت گندم براي كشور از اهميت بالايي برخوردار است.
به گزارش خبرگزاري فارس از استان سمنان به نقل از روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان سمنان، كارگاه تدوين طرح خودكفايي گندم با حضور مسئولان سازمان جهاد كشاورزي استان سمنان و بخشهاي تابعه در مركز آموزش جهاد كشاورزي سمنان برگزار شد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان سمنان در اين مراسم گفت: گندم به عنوان يك محصول استراتژيك براي كشور و تأمين امنيت غذايي از اهميت بالايي برخوردار است.
سيدمجيد موسوي افزود: در همين راستا، در سال زراعي جاري وزارت متبوع اهتمام ويژهاي به بحث توليد گندم و تحقق خودكفايي دارد و در كوتاهترين زمان ممكن نهادههاي مورد نياز از جمله كود و بذر تأمين شد و از اين جهت در استان سمنان مشكلي وجود ندارد.
وي بيان كرد: در هر شهرستان مدير شهرستان مسئول اجراي دقيق برنامه تدوين شده و عمل به تعهدات است و همه بخشهاي تابعه موظف به همكاري با مديريت شهرستانها هستند.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان سمنان گفت: نيازها و برنامههاي تحقيقاتي تدوين شده در اين برنامه عملياتي بايد جزو اولويتهاي تحقيقاتي سال جاري باشد.
موسوي درباره انديشيدن تمهيدات لازم براي رسيدن به اهداف مدنظر طرح خودكفايي بيان كرد: مرحله نخست كه همان كشت بهموقع و تأمين نهادهها بود، اجرايي شده و براي مرحله دوم و سوم يعني داشت و برداشت موضوعات حفظ نباتات و مبارزات اصولي با آفات، امراض و علفهاي هرز و امر مكانيزاسيون براي برداشت اصولي و فني و جلوگيري از ضايعات به ويژه ريزش هنگام برداشت بسيار مهم و در افزايش عملكرد در واحد سطح اثرگذار خواهد بود.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان سمنان در پايان به نكاتي از جمله موضوع آمار و پايش سطوح كشت، برداشت و توليد، توجه ويژه به بحث بيمه و پشتيباني گندم، آموزش و ترويج و پايبندي به تعهدات انجام شده اشاره كرد.
معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد كشاورزي استان سمنان نيز هدف از برگزاري كارگاه را تدوين برنامه عملياتي و مدون طرح خودكفايي گندم استان سمنان بيان كرد.
خدابخش عرب گفت: اين كارگاه در قالب هشت كارگروه فني و اجرايي، تحقيقات، آموزش و ترويج، آب و خاك، تأمين نهادهها، بيمه- پشتيباني، مكانيزاسيون و حفظ نباتات در راستاي برنامهريزي بر مبناي تفكر سيستمي و رويكرد توسعه پايدار كشاورزي تشكيل شد و از طريق ارزيابي وضعيت موجود، شناخت مسائل و مشكلات، اولويتبندي مسائل و ارائه راهكارهاي متناسب برنامه عملياتي اين طرح به تفكيك پنج سال آينده در بخش كشاورزي استان سمنان تدوين شد.
انتهاي پيام/2249/
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]