واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ضرورت تغيير روشهاي سنتي احراز هويت و افزايش اقدامات نظارتي
وزير كشور خواستار تغيير روشهاي سنتي احراز هويت و افزايش سطح اقدامات نظارتي و كنترلي در دستگاههاي توليدكننده اسناد رسمي كشور شد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، عبدالرضا رحماني فضلي طي سخناني در پنجمين جلسه ستاد پيشگيري و مقابله با جعل مدارك و اسناد رسمي، بر لزوم ايجاد سيستم جامع و حاكم كه داراي اشراف كامل بر موضوعات پيشگيري و مقابله با جعل مدارك و اسناد رسمي باشد تأكيد كرد.
وي در اين رابطه گفت: به جهت تكرار تغيير اسناد و عدم ثبت هويت اسناد و استانداردسازي نامناسب بايد تمهيداتي كارشناسانه براي ثبت هرگونه تغييرات هويتي و اسناد لحاظ شود.
وزير كشور در اين جلسه از كليه دستگاهها، نهادها و سازمانهاي طراح و توليد كننده اسناد و مدارك پايه و مهم خواست تا قبل از انجام مراحل طراحي يا تغيير در چرخه فيزيكي و نرمافزاري اسناد پايه و مهم و تدوين دستورالعملهاي مربوطه با هدف اقدام متمركز و پيشگيري از جزيرهاي عمل كردن دستگاهها در انجام آسيبشناسي و رفع تهديدات و آسيبپذيري اسناد، هماهنگي لازم را با دبيرخانه ستاد پيشگيري و مقابله با جعل مدارك و اسناد به منظور اخذ تأييديه مقاومت اسناد به عمل آورند.
رحماني فضلي ادامه داد: به منظور افزايش ضريب ايمني و مقاومت مدارك و اسناد در برابر جعل، رويههاي تدوين شده توسط سازمان ملي استاندارد پس از تأييد ستاد پيشگيري و مقابله با جعل و تصويب آن در شوراي عالي استاندارد ضروري است.
وي بر ضرورت تشكيل كميته اطلاعرساني ستاد پيشگيري و مقابله با جعل مدارك و اسناد رسمي براي تقويت آگاهسازي مردم تأكيد كرد و گفت: كليه دستگاهها نسبت به اطلاعرساني در زمينه عملكرد صورت گرفته به منظور پيشگيري و مقابله با جعل مدارك و اسناد اقدامات لازم را انجام دهند.
وزير كشور تاكيد كرد: يكي از اساسيترين گامهاي تحقق دولت الكترونيك، تهيه آرشيو الكترونيكي اسناد است كه اين امر موجب كاهش جعل اسناد خواهد بود و بايد با هدف كاهش اسناد كاغذي در گردش صورت پذيرد.
رحماني فضلي، تغيير روشهاي سنتي احراز هويت و مالكيت در پيشخوانهاي مهم و همچنين افزايش سطح اقدامات نظارتي و كنترلي در دستگاههاي توليدكننده اسناد را با هدف پيشگيري از جعل مدارك و اسناد رسمي ضروري دانست و با اشاره به بخشنامهاي از سوي معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيسجمهور، گفت: بر اين اساس دورههاي آشنايي با شيوهها و روشهاي پيشگيري از جعل در عناوين و سرفصلهاي آموزشي استخدامي بدو خدمت كاركنان و پيشخوانهاي دستگاههاي متولي توليد و صدور مدارك و اسناد پايه و مهم برگزار ميشود.
وي بر تأثير آموزش و توسعه فرهنگ براي مقابله با جعل اسناد تأكيد كرد و افزود: در راستاي رويكردها، راهبردها و سياستهاي موجود "كميته معماري" بهرهبرداري از كارت هوشمند ملي به منظور تحليل محتواي برنامهها و طراحي خطوط اصلي تشكيل شود.
بر اساس اين گزارش، پنجمين جلسه ستاد پيشگيري و مقابله با جعل مدارك و اسناد رسمي با حضور وزير كشور، معاون امنيتي و انتظامي وزير و معاونان سازمانها و وزارتخانههاي عضو ستاد در محل وزارت كشور برگزار شد.
انتهاي پيام
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]