واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دادستان عمومي و انقلاب اروميه خبر دادمختومه شدن بيش از 34 هزار فقره پرونده در آذربايجان غربي
دادستان عمومي و انقلاب اروميه گفت: 34 هزار و 643 فقره پرونده در هفت ماه سال جاري در دادسراهاي اروميه، رسيدگي و مختومه شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اروميه، مصطفي حبيبي ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران در دادسراي اروميه اظهار داشت: از ارديبهشت تا پايان آبان ماه سال جاري تعداد قابل توجهي پرونده در دادسراهاي اين شهرستان مورد رسيدگي قرار گرفته و مختومه شده است، 5 هزار و 431 پرونده از سال گذشته باقي مانده بود و 29 هزار و 212 فقره پرونده هم در سال جاري تشكيل شده بود كه رسيدگي شدند.
وي با اشاره به اينكه جديت كاركنان قضايي و اداري منجر به رسيدگي سريع و كاهش مدت زمان اطاله دادرسي ميشود، افزود: طبق ارزيابي معاونت راهبردي قوه قضائيه، دادسراي اروميه يكي از دادسراهاي موفق در سطح كشور قلمداد ميشود، به طوري كه عوامل مختلفي در كسب اين عنوان موثر بوده است.
وي وجود انگيزه و نشاط در فضاي كاري، استقرار پزشكي قانوني در دادسراي اروميه، استقرار واحد ارشاد و معاضدت در دادسرا، ثبت الكترونيكي پروندهها، كنترل افزايش پروندهها، ساماندهي كميسيون اجراي احكام كيفري، ساماندهي كميسيون عفو و بخشودگي، رسيدگي به امور زندانيان و مرخصي آنها از جمله عوامل موثر در ممتاز قلمداد شدن دادستاني اروميه برشمرد.
دادستان عمومي و انقلاب اروميه با اشاره به اينكه آذربايجان غربي به لحاظ مرزي بودن از شرايط خاصي برخوردار است، خاطرنشان كرد: براي پيشگيري از وقوع جرائم مختلف بايد در راستاي اشتغالزايي، ترويج ارزهاي اجتماعي و فقرزدايي گام برداشت، تا جرايمي مانند سرقت، قاچاق مواد مخدر و قاچاق كالا رخ ندهد.
طبق گفته حبيبي 58 پرونده زمينخواري در اروميه مطرح شده است، كه 13 فقره از اين پروندهها رسيدگي شده است، همچنين از پروندههاي تشكيل شده در اين زمينه 29 فقره به تصرف عدواني مربوط ميشود.
وي با اشاره به اينكه طبق قانون دادستان به عنوان مدعيالعموم نيز صلاحيت اعلام جرم دارد، بيان داشت: در هفت ماه گذشته 700 فقره پرونده به اين ترتيب تشكيل شده است، كه همه اين پروندهها به دليل برخوردار بودن از جنبه عمومي جرم مورد رسيدگي قرار ميگيرد، رسيدگي به پروندهاي در ارتباط با ترك اتاق عمل توسط پزشك نيز يكي از مهمترين پروندههاي مورد پيگيري توسط دادستاني است.
دادستان عمومي و انقلاب اروميه با اشاره به اينكه جرائم به دو دسته جنايي و غيرجنايي احصاء ميشوند، بيان داشت: در حوزه جرايم غير جنايي، تخلفات راهنمايي رانندگي از بيشترين فراواني برخوردار بوده و در حوزه جنايي نيز جرايم مرتبط با مواد مخدر بيشتر از ساير موضوعها است.
انتهاي پيام/61002/صا30
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]