واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل كميته امداد استان مركزي:80 هزار نفر در استان مركزي از خدمات كميته امداد بهرهمند هستند
مديركل كميته امداد امام خميني استان مركزي گفت: در حال حاضر 80 هزار نفر در استان از خدمات كميته امداد بهرهمند هستند كه بخشي خدمات مستمر دريافت ميكنند و بخشي به صورت غير دائمي و موردي تحت حمايت قرار ميگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، محسن وليئي ظهر امروز در نشست كميته ساماندهي اشتغال روستايي كه در دانشگاه تفرش برگزار شد، اظهار اشت: در طول 35 سال عمر اين نهاد مردمي چهار و نيم ميليون نفر تحت پوشش اين مركز قرار گرفتند و در حال حاضر 80 هزار نفر در استان از خدمات كميته امداد بهرهمند هستند كه بخشي از اين افراد خدمات مستمر دريافت ميكنند و بخشي به صورت غير دائمي و موردي تحت حمايت قرار ميگيرند.
وي بر لزوم توسعه مشاركتهاي مردمي در امر كمك به نيازمندان تاكيد كرد و بيان داشت: كميته امداد از ابتداي تاسيس تاكنون فعاليتهاي ارزشمندي را در راستاي كمك به نيازمندان و محرومان انجام داده كه بخش قابل توجهي از اين كمكها با كمك افراد خير و نيكوكار بوده است.
مديركل كميته امداد امام خميني استان مركزي تصريح كرد: توانمندسازي فكري و جسمي و فرهنگي مددجويان زير پوشش يكي از سياستهاي كلي و مهم كميته امداد است كه در اين راستا اقدامات خوبي صورت گرفته است.
وليئي خاطرنشان ساخت: ايجاد اشتغال براي مددجويان زير پوشش، توسعه شبكه اجتماعي و مراكز نيكوكاري و توسعه مشاركتهاي مردمي از ديگر سياستهاي كلي كميته امداد است كه با جديت دنبال ميشود.
وي افزود: در حوزه توانمندي فكري پنج هزار و 400 دانشآموز و دو هزار دانشجو تحت حمايت كميته امداد امام خميني هستند و درحوزه توانمندي اقتصادي كه مهمترين فعاليت كميته امداد در اين راستا انجام ميشود، خدماتي همچون ايجاد اشتغال از طريق مراكز كارآفريني و كاريابي و اعطاي تسهيلات خود اشتغالي انجام ميشود و از ابتداي سال تاكنون يكصد و 10 ميليارد ريال در اين حوزه هزينه شده است.
مديركل كميته امداد امام خميني استان مركزي سهم شهرستان تفرش از اين ميزان را 10 ميليارد ريال كمك بلاعوض و اعطاي 37 ميليون و 200 هزار ريال تسهيلات عنوان كرد و تصريح كرد: كميته امداد به منظور توانمند كردن مددجويان فعاليت خود را در سه حوزه توانمندي فكري، جسمي و اقتصادي گسترش داده است.
وي ادامه داد: كميته امداد در حوزه توانمندي اقتصادي اقدام به استعداد سنجي مددجويان زير پوشش خود براي نخستين بار در سطح كشور كرده و همچنين در هشت ماهه گذشته اقدام به ايجاد هزار و 825 مورد اشتغال و ارائه آموزش به هشت هزار نفر در قالب دورههاي آموزشي كسب و كار و كارآفريني كرده است.
وليئي با بيان اينكه تاكنون 49 دستگاه در سطح استان به منظور كمك به محروميت زدايي توسط اين نهاد شناسايي شدهاند تاكيد كرد: در اين راستا نيز سند كاهش فقر به منظور ارتقاء منابع و مشاركتها به امضا رسيد و مقرر شد اين دستگاهها در امر محروميت زدايي كمك كنند و امروز دانشگاه تفرش و مركز رشد آن يكي از مراكز هدف ما در استفاده از پتانسيلهاي موجود در دانشگاهها در راستاي اشتغالزايي است.
رئيس دانشگاه تفرش نيز در اين نشست گفت: دانشگاه تفرش تنها دانشگاه استان است كه داري مركز رشد مستقل ميباشد.
احمدرضا رباني اظهار داشت: مركز رشد دانشگاه تفرش آمادگي دارد در زمينه كمك به برند سازي محصولات، مساعدت در گرفتن وامهاي بانكي، در اختيار قرار دادن زمين كشاورزي و فعاليت متقاضيان در شركتهاي زير پوشش مركز رشد دانشگاه، ايجاد و توسعه شركتهاي دانش بنيان و ارائه تسهيلات و امكانات كارگاهي و آزمايشگاهي به امر اشتغالزايي در اين شهرستان كمك رساني كند.
برگزاري دورههاي آموزشي كسب و كار و كارآفريني براي دانشجويان و تمامي علاقمندان توسط كميته امداد استان مركزي در دانشگاه تفرش، انعقاد قرارداد زير كشت بردن 100 هكتار زمين دانشگاه تفرش به منظور كاشت دانههايي با بازدهي بالا بين دانشگاه تفرش و كميته امداد استان مركزي، استفاده از كارگاهها و مراكز كارآفريني در اختيار كميته امداد استان مركزي براي ايدههاي نو، انجام نشستها و فعاليتهاي كارشناسانه به منظور ايجاد توافقات دو جانبه بين دانشگاه تفرش و كميته امداد استان مركزي از مهمترين مصوبات اين نشست بود.
انتهاي پيام/87002/ر40
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]