واضح آرشیو وب فارسی:مهر: "من مي توانم" بين دانش آموزان استثنايي البرز تجلي پيدا كرد/ حمايت و پذيرش مهمترين عناصر توجه به معلولان
كرج – خبرگزاري مهر: مديركل آموزش و پرورش استان البرز گفت: براي نسبت جمعيت سالم و جمعيت معلول در جامعه منحني نرمالي تعريف شده است و خوشبختانه جمعيت دانش آموزان استثنايي نسبت به جمعيت استان كمتر است.
به گزارش خبرنگار مهر، پيش از ظهر سه شنبه 250 دانش آموز استثنايي استان البرز با چشم ها و روح هاي اميدوار براي اثبات "من مي توانم" به نمايندگي از قشر دانش آموزان استثنايي در سالن اجتماعات كانون فرهنگي تربيتي امام علي (ع) گرد هم آمدند تا با ذوق و نشاط خاصي دوستانشان را كه افتخارات كشوري كسب كرده بودند تشويق كنند.
با وجود حضور تعداد زيادي از دانش آموزان با نيازهاي ويژه اعم از كم توان ذهني، ناشنوا، كم شنوا، نابينا و كم بينا و حضور برخي از معلمان و مربيان معلول در سالن اما اين مراسم كه بهانه روز جهاني معلولان و تجليل از دانش آموزان استثنايي برگزار شده بود با نظمي خاص برگزار شد.
تمامي برنامه هاي تدارك ديده شده براي اين مراسم توسط دانش آموزان دختر و پسر كه در مدارس استثنايي استان مشغول به تحصيل هستند برگزار شد.
اجراي سه سرود با موضوعات متفاوت، اجراي دكلمه با موضوع من مي توانم، پخش كليپ دستاوردها و توانايي هاي دانش آموزان با نيازهاي ويژه، اجراي نمايش پيرامون مشكلات معلولان و .... ار برنامه هاي امروز اين مراسم بود و همگي اين برنامه نه تنها از سوي دانش آموزان حاضر بلكه از سوي مسئولان نيز مورد تشويق و توجه ويژه قرار گرفت.
خسرو ساكي مدير كل آموزش و پرورش استان البرز، علي اسديان فرماندار كرج، عليرضا جوانمردي مدير كل ورزش و جوانان استان البرز، زهرا قره خاني مدير آموزش و پرورش استثنايي استان البرز، مديران و معاونان مناطق متلف آموزش و پرورش و تني چند از مسئولان مهمانان امروز اين برنامه را تشكيل داده بودند.
در پايان اين مراسم از 14 مدال آور ورزشي در رشته هاي تنيس روي ميز، دوميداني، آمادگي جسماني و بوچيا (ورزش مخصوص نابينايان)، 11 نفر از پذيرفته شدگان در كنكور 92 و تعدادي از معلمان اين حوزه به نمايندگي از سايران تجليل شد.
عامل اراده موجب غلبه آدمي بر ديگر عوامل مي شود
مدير كل آموزش و پرورش استان البرز در اين مراسم گفت: آنچه از نگاه بنده به آموزش و پرورش به خصوص آموزش و پرورش استثنايي مهم جلوه مي كند توانايي هاي بيشمار انسان است به طوري كه با وجود پيشرفت هاي چشم گير در تمام عرصه هاي علمي و پزشكي هنوز دانشمندان معتقدند كه انسان موجودي پيچيده است.
خسرو ساكي بابيان اينكه اگر فردي برخي از توانمندي هايش را از دست داده باشد با اتكا به روح الهي مي تواند زندگي موفق و عادي داشته باشد، اظهار داشت: عامل اراده در انسان ها موجب مي شود تا افراد بر عوامل وراثتي و محيطي غلبه كنند و با باور داشتن توانايي هاي خود عظمت اراده را به ديگران نشان دهند.
وي خطاب به همه مسئولان به خصوص متوليان تعليم و تربيت اعلام كرد: انسان با هر درجه اي از توانايي موجودي آموزش پذير است و معلمان و مربيان نبايد در مواجه با اين دانش آموزان حتي لحظه اي احساس كنند كه تلاش هاي آنها براي آموزش بي نتيجه خواهد بود بلكه بايد به نتايج درخشان اميدوار باشند.
مديركل آموزش و پرورش استان البرز گفت: در استان البرز هزار و 795 دانش آموز استثنايي مشغول به تحصيل هستند كه اين آمار نسبت به جمعيت استان كم است و با توجه به منحني نرمال تعريف شده تعداد دانش آموزان مورد نظر تحت پوشش نمي باشند.
ساكي تاكيد كرد: از خانواده هايي كه داراي فرزند معلول هستند درخواست دارم دانش آموزان خود را از آموزش كه يكي از حقوق اساسي انسان هاست محروم نكنند.
وي افزود: از تعداد دانش آموز ياد شده هزار و 35 دانش آموز در مقطع ابتدايي و 760 دانش آموز در پيش متوسطه حرفه اي زير نظر 503 معلم تحت تعليم هستند.
به تلاش دانش آموزان استثنايي بها دهيم
مدير آموزش و پرورش استثنايي استان البرز نيز در ابتداي سخنان خود از نظم موجود در سالن با وجود حضور تعداد كثيري از دانش آموزان استثنايي تقدير كرد و گفت: تمام تلاش خود را در رسيدن دانش آموزان استثنايي به توانمندي هايشان به كار خواهم گرفت.
زهرا قره خاني ادامه داد: با وجود اينكه آمار دانش آموزان استثنايي استان البرز از 10 استان كشور كمتر از اما با پشتكار و تلاش اين عزيزان موفق به كسب رتبه هاي متعدد كشور در رشته هاي ورزشي و هنري شده ايم.
وي اظهار داشت: در مقايسه دو قشر دانش آموزان استثنايي و دانش آموزان عادي نكته قابل توجه چند برابر بودن زمان مورد استفاده براي يادگيري است و ما بايد به تلاش دانش آموزان استثنايي بيش از سايرين بها دهيم.
مدير آموزش و پرورش استثنايي استان البرز با بيان اينكه دانش آموزان استثنايي تمام تلاش خود را براي به ثمر رساندن توانايي هايشان به كار مي بندند، تاكيد كرد: بايد جامعه اين قشر را پذيريد، آنها را باور داشته باشد، حمايت و پذير دو عنصر مهم در توجه به قشر معلول به خصوص دانش آموزان است.
كد خبر: 2192841
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۱۹ - ۱۴:۵۹
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]