واضح آرشیو وب فارسی:موج: سردار دهقان: امروز در اوج اقتدار و بازدارندگي قرار داريم/زير دريايي فاتح پس از تجهيز، تحويل نيروي دريايي ارتش مي شود خبرگزاري موج -
۱۹ آذر ۱۳۹۲ (۱۰:۳۶ق.ظ)
سردار دهقان:
امروز در اوج اقتدار و بازدارندگي قرار داريم/زير دريايي فاتح پس از تجهيز، تحويل نيروي دريايي ارتش مي شود
خبرگزاري موج - سردار دهقان با بيان اين مطلب كه در حال حاضر ايران اسلامي ما در اوج اقتدار و بازدارندگي قرار دارد و در صورت هرگونه تهديد احتمالي دوستان ما بيش از دشمنان خواهند بود، گفت: در مقابله با هرگونه تهديد توان دفاع از مرزهاي كشورمان را دارا هستيم.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار دهقان در مراسم افتتاحيه هفتمين كنفرانس علمي فرماندهي و كنترل ايران كه در محل دانشگاه امام حسين (ع) برگزار شد، با اشاره به مذاكرات 1 + 5 خاطر نشان كرد: در مذاكرات با گروه 1+5 تنها موضوع هستهاي ايران در دستور كار قرار دارد و بحث ديگري مطرح نيست و ما بايد به دنيا اثبات كنيم كه مواضع نظام سلطه تنها بر يك بهانه يعني تلاش ايران براي دستيابي به سلاح هستهاي متكي است.
وزير دفاع با تاكيد بر اين كه مواضع ملت ما افشاكننده معادلات نظام سلطه است و بايد فضاي شفافي در فعاليتهاي هستهاي ايران در مقابل نهادهاي بينالمللي مسئول فراهم كرد و مطمئن باشيم كه ديگرانند كه بايد اعتماد ما را جلب كنند افزود: فعاليتهاي هسته اي ما هم تاكنون اينگونه بوده و گزارشي از انحراف در فعاليتهاي هستهاي ما ديده نشده، و اين نظام سلطه بوده كه هميشه در گزارشها مواضع دو گانه گرفته است.
دكتر دهقان با اشاره به اين كه نظام ما اين اطمينان را داده است كه در مسير توليد سلاح قدم بر نميدارد و هيچكس به خود جرأت نميدهد خلاف حكم شرعي حرام بودن سلاح اتمي قدم بردارد گفت: بعد از انتخابات 24 خرداد اجماع جهاني عليه انقلاب و نظام متزلزل شدو نظام سلطه در اين هنگام پيشدستي كرد و با عجله به دنبال اين بود كه از اين فضا استفاده و مشكلات داخلي خود را حل كند.
وي در ادامه به تشريح دلايل تعجيل آمريكا در رسيدن به توافق با ايران اشاره كرد و گفت: اوباما به دنبال بازسازي و ترميم چهره بيروني آمريكا بود اما در اين راستا به هيچ موفقيتي دست نيافت. در صحنه داخلي هم نتوانست موفقيتي كسب كند. آنها به يك پيروزي بزرگ نيازمند بودند. البته ما هم خواستار اين بوديم كه پرونده هستهاي ما به مسير عادي خود برگردد. چون هزينههايي هم به ما وارد شده بود.
دهقان همچنين با بيان اينكه "توافقنامه ژنو يك توافق گام به گام و دوجانبه است"، اظهار كرد: همزمان با به نتيجه رسيدن مذاكرات، دولتها و شركتهاي بسياري به سمت ايران روانه شدند و آن اجماع جهاني عليه ايران كه بزرگترين سرمايه آمريكا بود، از بين رفت. اكنون دنيا و آمريكا به اين نتيجه رسيده كه توان هستهاي ايران قابل انكار نيست و ما امروز داراي دانش و فناوري صلح آميز هستهاي با اتكا به دانش بومي هستيم.
وزير دفاع در ادامه با بيان اينكه "نظام سلطه به اين نتيجه رسيده است كه بدون همراهي ايران، نظام سلطه نميتواند از گردابهاي خودساخته خارج شود"، افزود: امروز جمهوري اسلامي ايران با شعار مقاومت در برابر نظام سلطه، الهامبخش ملتهاي دنيا شده است. امروز چالش ملتها و نظام سلطه يك چالش فراگير در سراسر جهان است.
وي خاطرنشان كرد: تلاشهاي نظام سلطه براي به تسليم كشاندن ملت ما شكست خورده و عزم و ايمان ملت ما را افزون كرده است. امروز ملت، هم در مذاكرات هستهاي و هم در صحنه جهاني ايستادگي كرده و اين ايستادگي نظام سلطه را دچار چالش عميق راهبردي كرده است.
وزير دفاع همچنين تاكيد كرد: آنچه براي جمهوري اسلامي ايران مهم است، حفظ چرخه سوخت و غنيسازي است و بايد تمام اين فرآيند را در جغرافياي خود و با توان خود داشته باشد.
دهقان در پايان گفت: بعد از توافقنامه ژنو ما شاهديم كه مقامات آمريكايي همچنان كشور ما را تهديد ميكنند، دليل آن هم اين است كه آنها ميخواهند اينگونه القا كنند كه تهديد ايران باقي است، پس اجماع جهاني هم بايد باقي بماند. اما شرايط منطقهاي و جهاني و شرايط داخلي آنها بهگونهاي است كه آنها نه قادرند و نه ميتوانند اقدام غيرعقلاني عليه كشور ما انجام دهند. آنها نميتوانند پيامدهاي يك اقدام غيرعقلاني عليه ايران را پيشبيني كنند.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در ادامه حضور خود در اين مراسم با حضور در جمع خبرنگاران درخصوص آخرين وضعيت زيردريايي نيمه سنگين فاتح گفت: كار ساخت اين زيردريايي انجام شده و تستهاي قوس و حركت آن نير موفق بوده و زيردريايي فاتح پس از تجهيز، تحويل نيروي دريايي ارتش ميشود.
دهقان در پاسخ به خبرنگاران در خصوص توانمنديهاي ايران در حوزه پرتاب ماهواره و كاوشگر به فضا نيز افزود: برخي از كاوشگرها به صورت رفت و برگشت است كه پرتاب آينده ما نيز از همين نوع خواهد بود، يعني يك موجود زنده را با خود به فضا برده و سپس به زمين باز ميگرداند تا عوامل محيطي بر روي آن بررسي شود.
وي درخصوص پرتاب ماهواره نيز گفت: ما آمادگي پرتاب ماهواره در آينده نزديك را داريم و به دنبال اين هستيم تا ماهوارههاي خود را در مدارهاي بالاتر قرار داده، ماندگاري بيشتري داشته و مسير حركتي ماهواره را مديريت كنيم.
موضوع تجهيز پهپادهاي ساخت داخل به موتورهاي جت نيز از ديگر مباحثي بود كه وزير دفاع در جمع خبرنگاران به آن پرداخت و تصريح كرد: عمده پهپادهاي ما مجهز به موتورهاي پيستوني هستند، هرچند ما پهپادهاي با موتور جت نيز داريم . توليد اين نوع موتورها در دستور كار ما قرار دارد.
وي درخصوص ماهواره تدبير نيز گفت: اين ماهواره در دانشگاه علم صنعت ساخته و تست شده و هم اكنون در مرحله تطبيق پذيري قرار دارد و از همان مركز پرتاب قبلي پرتاب خواهد شد.
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]