محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842251521
افزايش30درصدي بودجه93مركزمطالعات/مكلفشدن دستگاهها براي اختصاص بودجهبه امورجوانان
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: افزايش30درصدي بودجه93مركزمطالعات/مكلفشدن دستگاهها براي اختصاص بودجهبه امورجوانان
رئيس مركز مطالعات و پژوهشهاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان با بيان افزايش 30 درصدي بودجه 93 مركز مطالعات وزارت ورزش و جوانان گفت: در سال 92 بودجه مركز سه ميليارد تومان بوده كه در بودجه سال 93 با 30 درصد افزايش به چهار ميليارد تومان رسيده است و اين مبلغ از محل اعتبار دستگاههايي كه در سال 93 مكلف به اختصاص يك الي سه درصد از بودجه خود به امور جوانان شدهاند تامين خواهد شد.
به گزارش خبرنگار سرويس«جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمدتقي حسن زاده در نشست خبري مركز مطالعات و پژوهشهاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر اينكه دستاوردهاي فعاليتهاي مركز مطالعات در اين مدت چه بوده است؟ گفت: مركز تحقيقات از سال 91 شروع به كار كرده است و در سالهاي 89 و 90 هيچ تحقيقي انجام نشده است. اما با تلاش همكاران در سال 91 توانستيم با ثبت 117 تحقيق كاربردي رتبه هشتم در كشور را در بين دستگاههاي پژوهشي كسب كنيم. اكنون نيز 28 طرح ملي در دست پژوهش است كه تا آخر سال 92 نتايج آن نهايي خواهد شد.
وي با اشاره به دستاوردهاي ديگر اين مركز افزود: از جمله دستاوردهاي مركز مطالعات وزارت ورزش و جوانان ميتوان به تدوين ساز و كار پژوهش و تشكيل شوراي پژوهش، تعين اولويتهاي پژوهش استانها، ارتقاي فعاليت پژوهشها، تهيه فصلنامه مطالعاتي، برگزاري دو كنگره ملي سبك زندگي و تربيت بدني و برگزاري 20 نشست علمي و تقسيم بندي استانهاي كشور به شش مركز پژوهشي اشاره كرد.
حسن زاده با بيان اينكه ظرفيت سازي براي جوانان و ورزش كشور يك ماموريت مهم براي وزارت ورزش و جوانان است، افزود: ورزش به عنوان يكي از عناصر مهم در سلامت در سازمانهاي جهاني يكي از شاخصههاي مهم زندگي است و سلامت رواني، اجتماعي و اخلاقي از جمله چالشهاي فراروي جوامع مختلف است.
رئيس مركز مطالعات وزارت ورزش و جوانان با اشاره به ضعف كار جمعي در كشور گفت: متاسفانه كشور به سمت فرديت حركت ميكند و يكي از مشكلات جامعه اين است كه افراد براي امنيت بيشتر ترجيح ميدهند از كارهاي جمعي خودداري كنند و براي حل اين مسئله نيازمند يك مديريت در چالشهاي فرارو هستيم و آن هم مستلزم تعيين استراتژي است.
وي با اشاره به تعريف جواني در ايران گفت: در سازمانهاي جهاني جوان از سن 10 تا 24 سال تعريف شده است؛ اما در ايران مطابق تعريف شوراي عالي جوانان جواني بين سنين 15 تا 29 سال مشخص شده و آنرا ميتوان به سه دسته 15 تا 19، 20 تا 24 و 25 تا 29 دسته بندي كرد.
حسن زاده با اشاره به چالشهاي فرا روي جوانان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده چالشهاي فراروي جوانان شامل اشتغال و بيكاري، ازدواج، اوقات فراغت، معنويت و هويت ميشود.
وي افزود: امروزه نرخ بيكاري در كشور 25.5 درصد است و اين آمار دو برابر نرخ جهاني است.
وي با اشاره به اهميت موضوع ازدواج به عنوان يك نياز حياتي در جامعه گفت: بحث ازدواج نيازمند يك مديريت در محيط خانواده است و در اين مقوله مديريت دولتي نبايد وارد شود. نگراني ما نسبت به افزايش سن ازدواج عليرغم تصور برخيها كه آنرا مسائل اقتصادي ميدانند بيشتر در مقوله فرهنگي است.
حسن زاده با اشاره به اينكه نگراني اصلي در بين جوانان 25 تا 29 سال است، افزود: بر اساس مطالعات انجام شده جوانان در مقوله ازدواج ابتدا به پدر و مادر و خانواده خود مراجعه ميكنند و مراكز همسريابي و مشاوره در اولويت آخر آنهاست.
رئيس مركز مطالعات و پژوهشهاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اينكه نقش مراكز مشاوره و همسريابي براي انتخاب همسر بسيار كمرنگ است افزود: هويت جوان بايد در خانواده شكل بگيرد و معتقدم ساز و كار اين مراكز ناكارآمد است، البته والدين بايد در انتخاب همسر فرزندانشان نقش اول را داشته باشند و اگر ميخواهيم حريمها رعايت شود و مسئله ازدواج سامان بگيرد بايد به خانوادهها كمك كنيم.
وي با اشاره به اينكه پديده طلاق ناشي از عدم شناخت طرفين است، اظهار كرد: ما بايد تلاش كنيم تا افزايش طلاق را كنترل و ازدواج را توسعه دهيم. در اين مسئله تقويت معنويت و هويت در بين جوانان نقش مهمي دارد.
حسن زاده با بيان اينكه در برخي كشورها جوانان با مسائلي روبرو هستند كه در كشور ما خوشبختانه اين مسائل بسيار كمرنگ است، افزود: در بسياري از كشورهاي ديگر در بحث جوانان مقولههاي جرايم سازمان يافته، بيماريهاي واگيردار و درگيريهاي قوميتي مطرح شده است كه خوشبختانه در كشور ما اين مسائل يا بسيار كمرنگ است يا وجود ندارد.
تدوين منشور ملي حقوق جوانان را يك نياز اساسي است
رييس مركز مطالعات وزارت ورزش و جوانان تدوين منشور ملي حقوق جوانان را يك نياز اساسي خواند و افزود: بايد از طريق اين منشور نقش و كارآمدي جوانان در دستگاهها مشخص شود و وظيفه دستگاهها نيز در خصوص مسئله جوان تدوين شود، چراكه اگر بنيانهاي مديريتي تقويت شود ديگر نبايد نگران مسائل جوانان باشيم.
وي با اشاره به ريشههاي مشكلات و مسائل جوانان افزود: مشكلات جوانان ريشه در ناكارآمدي در نهادهاي آموزشي و فرهنگي، سوء مديريت، پراكندگي امور اجرايي در حوزه جوانان و ناكارآمدي نظام اقتصادي است.
رييس مركز مطالعات و پژوهشهاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اهداف برنامه ساماندهي امور جوانان گفت: اين برنامه شامل تقويت بنيانهاي زندگي جوانان، رشد كيفيت سبك زندگي جوانان، توانمندسازي و مشاركت آنها درعرصه جامعه، تقويت هويت اسلامي ايراني، اشتغال پايدار و ارتقاي نگاه مثبت انديشي به جوان ميشود و از چالشهاي پيش رو ميتوان به ضعف در اطلاع رساني، كمبود منابع در بحثهاي پژوهشي و كمبود نيروي متخصص اشاره كرد.
تشكيل يك مركز افكارسنجي
حسن زاده با بيان اينكه نيازمند يك مركز افكارسنجي هستيم، گفت: در برنامههاي آتي مركز مطالعات تشكيل يك مركز افكارسنجي ديده شده است تا نگرشها و ارزشها و مشكلات پيش روي جوانان هر چند ماه يكبار رصد شود.
حسن زاده با تاكيد بر اينكه امروزه در حوزه جوانان خلاء برنامه نداريم، افزود: درحال حاضر شاخص ساماندهي امور جوانان به عنوان يك نقشه راه محسوب ميشود و در اين خصوص خلايي در برنامهها نداريم و فقط چالش پيش رو دستگاههاي مسئول و در رأس آنها شوراي عالي جوانان است كه با پياده سازي اين نقشهها، نقش دستگاهها را مشخص كند.
وي با بيان اينكه تفاوتي ميان ورزش و جوانان قائل نميشويم، تصريح كرد: گاهي گفته ميشود ورزش بر روي جوانان سايه انداخته است؛ اما اين مسئله درست نيست. به عقيده بنده ساختارها در ورزش از حوزه جوانان بسيار ناكارآمدترند و ضعف بيشتري در اين حوزه ديده ميشود. مقوله ورزش نياز به يك بازسازي دارد و بعد اقتصادي ورزش بايد مورد توجه قرار گيرد تا از طريق آن درآمدزايي شود و منابع دولتي در مقوله ورزش هزينه نشود.
رييس مركز مطالعات و پژوهشهاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان با اشاره به تشكيل يك كارگروهي مبني بر بررسي پيامدهاي ادغام و تفكيك حوزه جوانان و ورزش گفت: اخيرا بحث جداسازي اين دو حوزه دوباره مطرح شده است و ما نيز در مركز مطالعات كارگروهي براي بررسي پيامدهاي آن تشكيل دادهايم تا عجولانه تصميم گرفته نشود. اين كارگروه پس از بررسيهاي انجام شده به اين نتيجه رسيد كه موضوع اصلي ساختارهاي مديريتي نيست، بلكه كشورما ظرفيتهاي مادي زيادي دارد و بايد يك اصلاح ساختاري اداري، اجتماعي و فرهنگي در تمامي دستگاههاي مرتبط به مسئله جوانان هستيم.
وي افزود: در حال حاضر جداسازي اين دو حوزه امكانش وجود ندارد و بايد در قالب طرح يا لايحه به مجلس ارائه شود. البته تاكيد دكتر گودرزي بر تقويت ساختارهاي اين حوزه است و معتقديم چالش اصلي فعال كردن ظرفيتهاي جوانان است و دستگاههاي مرتبط در موضوعاتي مثل مسكن، ازدواج، اوقات فراغت، دانشگاه و غيره بايد فعالتر حضور پيدا كنند.
رييس مركز مطالعات وزارت جوانان با اشاره به اينكه جامعه جمعيتي جوانان كشور رو به كاهش است، تصريح كرد: در سرشماري سال 91 جمعيت جوانان 23 ميليون و 694 هزار و 194 نفر اعلام شده است كه اين تعداد نسبت به سال 85، 4.5 درصد كاهش داشته است.
وي با اشاره به عملكرد اتاق فكرهاي مركز مطالعات راهبردي وزارت ورزش و جوانان گفت: بسياري از كشورها بدون اتاق فكر هيچ فعاليتي را عملياتي نميكنند و اتاق فكر محل توليد ايده و انديشه است. ما نيز با تشكيل يك اتاق فكر در موضوعات مختلف به بررسي مسائل حوزه جوانان و ورزش ميپردازيم و در صدد آن هستيم تا يك بانك اطلاعاتي براي اين اتاق فكر تهيه كنيم.
حسن زاده با اشاره به اينكه در سال گذشته اين اتاق فكر 20 جلسه برگزار كرده است افزود: اتاق فكر در موضوعات مختلفي تشكيل ميشود و از متخصصان آن حوزه دعوت ميشود تا از پژوهشها و ايدههاي آنها استفاده شود. به عنوان مثال در بحث تفكيك حوزه ورزش و جوانان اتاق فكر تا كنون پنج جلسه برگزار كرده است و به آسيبها و ساختارهاي مطلوب وزارت خانه پرداخته است كه آخرين جمع بندي نتايج اين اتاق فكر به سرپرست وقت وزارت ورزش و جوانان دكتر صالحي اميري ارائه شده بود.
رييس مركز مطالعات وزارت جوانان با بيان اينكه در گذشته هشت مركز مطالعاتي در دستگاهها و نهادهاي مختلف وجود داشته است تاكيد كرد: در سال گذشته با برگزاري نشستهايي از تمامي مراكز دعوت به همكاري شد تا به دور از موازي كاري به كارهاي مطالعاتي پرداخته شود؛ اما متاسفانه نگرش حاكم بر جامعه از كار جمعي فاصله دارد و موازي كاري انجام ميشود.
وي در پايان با اشاره به اينكه امسال حمايت بيشتري از رسالههاي دكترا خواهد شد، تاكيد كرد: در گذشته براي حمايت از رسالههاي دكترا كه در موضوعات مشخص شده مركز مطالعات انجام ميشده است حدود پنج ميليون تومان اختصاص ميداديم كه اين مبلغ اكنون دو الي سه برابر شده است.
انتهاي پيام
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
معاون استاندار همدان مطرح كرداختصاص 3 درصد بودجه دستگاههاي اجرايي به مباحث پژوهشي
معاون استاندار همدان مطرح كرداختصاص 3 درصد بودجه دستگاههاي اجرايي به مباحث پژوهشي معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري همدان گفت طبق قانون دستگاههاي اجرايي موظف هستند از يك تا سه درصد بودجه خود را براي بحثهاي پژوهشي اختصاص دهند به گزارش خبرگزاري فارس از همدان محمدرضافرماندار چرام خبر داداختصاص 19 ميليارد ريال اعتبار ماده 180 به دستگاههاي اجرايي چرام
فرماندار چرام خبر داداختصاص 19 ميليارد ريال اعتبار ماده 180 به دستگاههاي اجرايي چرام فرماندار چرام از اختصاص بيش از 19 ميليارد ريال اعتبار ماده 180 به دستگاههاي اجرايي چرام خبر داد عليرضا نيكروز امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در چرام در خصوص توزيع اعتبارات ماده 180 قانون بردر كميته برنامهريزي باشت مطرح شداختصاص بيش از 10 ميليارد ريال اعتبار ماده 180 به دستگاههاي اجرايي باشت
در كميته برنامهريزي باشت مطرح شداختصاص بيش از 10 ميليارد ريال اعتبار ماده 180 به دستگاههاي اجرايي باشت فرماندار باشت گفت يك ميليارد و 84 ميليون تومان اعتبار ماده 180 به دستگاههاي اجرايي باشت تخصيص داده شد به گزارش خبرگزاري فارس از باشت ظهر امروز كميته برنامهريزي توزيع اعتبدر حاشيه پاسخ متفاوت وزير ارشاد به يك سوال درباره اداره كتاب؛ جنتي: تمام دستگاههاي دولتي موظف به حمايت از آثا
در حاشيه پاسخ متفاوت وزير ارشاد به يك سوال درباره اداره كتاب جنتي تمام دستگاههاي دولتي موظف به حمايت از آثار هنري هستند در حوزه موسيقي ما ميتوانيم در خارج از كشور كنسرتهايي را برگزار كنيم با اين كار هنرمندان حوزه موسيقي را هم تقويت ميكنيم تلاش ما اين است كه از مجموعه هنرمنائب رئيس كميسيون عمران شوراي شهر دوگنبدان:39 درصد مصوبات شوراي شهر دوگنبدان به مسائل فني اختصاص دارد
نائب رئيس كميسيون عمران شوراي شهر دوگنبدان 39 درصد مصوبات شوراي شهر دوگنبدان به مسائل فني اختصاص دارد نائب رئيس كميسيون عمران معماري و شهرسازي شوراي اسلامي شهر دوگنبدان گفت 39 درصد مصوبات اين شورا در دو ماهه نخست كاري مربوط به مسائل فني بوده است رضا قشقايي امروز در گفتوگو باخرازي: ايران رتبه سوم علوم شناختي خاورميانه را به خود اختصاص داد
خرازي ايران رتبه سوم علوم شناختي خاورميانه را به خود اختصاص داد به گزارش ايرنا خرازي روز چهارشنبه در دومين كنگره علوم اعصاب پايه كه در مركز همايشهاي رازي دانشگاه علوم پزشكي برگزار شد اظهار داشت علوم و فناوري هاي شناختي يك حوزه جديدي است كه با ساير رشتههاي نوين همچون نانوتكنسخنگوي دولت خبر داد: اختصاص 3 هزار ميليارد ريال براي تثبيت قيمت محصولات لبني
سخنگوي دولت خبر داد اختصاص 3 هزار ميليارد ريال براي تثبيت قيمت محصولات لبني سخنگوي دولت از اقدام دولت جهت اختصاص 3 هزار ميليارد ريال براي تثبيت قيمت محصولات لبني خبر داد به گزارش ايسنا محمد باقر نوبخت در حاشيه جلسه ديروز هيات دولت در جمع خبرنگاران با اعلام اين خبر افزود هاختصاص 100 ميليارد ريال اعتبار به اجراي طرح مسيرگشايي امتداد 42 متري تبريز
اختصاص 100 ميليارد ريال اعتبار به اجراي طرح مسيرگشايي امتداد 42 متري تبريز تبريز- خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي سعيد حاجيزاده سخنگوي شوراي اسلامي شهر تبريز اظهار كرد در نشست شورا كلانشهر تبريز اختصاص 100 ميليارد ريال براي ادامه اجراي طرح مسيرگشايي امتداد 42 متري به تصويب رسيدفرماندار بناب : همه دستگاهها بايد براي ارائه خدمات درمواقع ضروري آمادگي داشته باشند
فرماندار بناب همه دستگاهها بايد براي ارائه خدمات درمواقع ضروري آمادگي داشته باشند بناب- خبرنگاررسالت فرماندار بناب گفت همه دستگاههاي خدمات رسان بايد براي ارائه خدمات به شهروندان در مواقع لزوم آمادگي كامل داشته باشند سعيد برقي در نشست كارگروه مديريت بحران بناب ضمن تأكيد بر آم75 ميليارد ريال تسهيلات براي خريد انواع ماشين آلات به كشاورزان در رشت اختصاص يافت
75 ميليارد ريال تسهيلات براي خريد انواع ماشين آلات به كشاورزان در رشت اختصاص يافت رشت – خبرگزاري مهر مدير جهاد كشاورزي رشت از اختصاص 75 ميليارد ريال تسهيلات براي خريد انواع ماشين آلات به كشاورزان در اين شهرستان خبر داد به گزارش خبرنگار مهر وحيد مهدوي عصر چهارشنبه در مصاحبه بابرگزاري نخستين جلسه معاونان امور مجلس دستگاههاي اجرايي
برگزاري نخستين جلسه معاونان امور مجلس دستگاههاي اجرايي تهران واحد مركزي خبر سياسي 1392 09 27 نخستين جلسه معاونان حقوقي و امور مجلس دستگاههاي اجرايي به ميزباني وزارت امور اقتصادي و دارايي در اين وزارتخانه برگزار شد انصاري در مصاحبه با خبرنگار واحد مركزي خبر هدف از تشكيل اينرئيس شوراي شهر ايلام:اعتبارات شهر ايلام بر اساس شاخص جمعيتي اختصاص نمييابد
رئيس شوراي شهر ايلام اعتبارات شهر ايلام بر اساس شاخص جمعيتي اختصاص نمييابد رئيس شوراي شهر ايلام گفت اعتبارات شهر ايلام بر اساس شاخص جمعيتي اختصاص نمييابد به گزارش خبرگزاري فارس از ايلام مظفر ميرزاد ظهر امروز در نشست اعضاي شوراي شهر ايلام با احمد شوهاني نماينده ايلام اظهار دامقاومت برخي دستگاهها با تعلق بودجه به مؤسسات قرآني قائم مقام شوراي عالي قرآن مطرح كرد
مقاومت برخي دستگاهها با تعلق بودجه به مؤسسات قرآني قائم مقام شوراي عالي قرآن مطرح كرد سيد علي سرابي در برنامه فصل نو شبكه قرآن و معارف سيما گفت مؤسسات مردمي قرآني سهم بسزايي در نهادينه كردن و ترويج فرهنگ قرآني دارند اما متأسفانه ما هنوز نتوانستهايم جايگاه سمن ها را باور كنيم و-
گوناگون
پربازدیدترینها