واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: جذب سرمايهگذاري، مهمترين اولويت منطقه آزاد اروند
جلسه مشترك اتاق بازرگاني، صنايع و معادن آبادان و سازمان منطقه آزاد اروند با حضور مديرعامل و معاونين در راستاي ارائه راهكارها و پيشنهادات لازم در حوزه تجاري و بازرگاني برگزار شد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقهخوزستان- اسماعيل زماني، مديرعامل منطقه آزاد اروند گفت: لازم است فرهنگ تجارت و خصوصيسازي در شهرهاي آبادان و خرمشهر پيادهسازي، برنامهريزي و اجرا شود.
وي افزود: تشكيل كارگروههاي تخصصي با همكاري اتاق بازرگاني آبادان و ايجاد كميتههاي تخصصي در حوزههاي تجارت، گردشگري، حمل و نقل و سرمايهگذاري و همچنين طراحي و ارائه استراتژيهاي تجاري در قالب كارگروههاي ذكر شده ميتواند به رفع مشكلات تجاري آبادان و خرمشهر كمك كند.
زماني با اشاره به اهميت جذب سرمايهگذاري در منطقه عنوانكرد: حمايت از بخشخصوصي بدون هيچ محدوديتي در منطقه آزاد اروند صورت ميپذيرد و جذب سرمايهگذاري در حوزه صنعت يكي از اولويتهاي اين سازمان است.
وي در ادامه خواستار بررسي وضعيت سرمايهگذاري و فرصتهاي ايجاد شده در جزيره مينو شد و گفت: منطقه آزاد اروند و اتاق بازرگاني آبادان ميتوانند با همكاري مشترك از اين فرصت در راستاي توسعه صنعت گردشگري استفاده كنند.
رئيس هيات مديره منطقه آزاد اروند افزود: ارائه فراخوان عمومي در خصوص طرح كالاي همراه مسافر به كليه بخشهاي تجاري و اتاقهاي بازرگاني در سراسر كشور به ويژه اتاق بازرگاني شهرهاي آبادان و خرمشهر ميتواند به ايجاد رقابت مثبت تجاري در منطقه منجر شود.
همچنين غلامرضا اكبريزاده، رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي آبادان گفت: اعطاي تخفيفات گمركي بيشتر در شهرهاي آبادان و خرمشهر ميتواند به فضاي كسب و كار در منطقه رونق بيشتري ببخشد.
وي افزود: استفاده از ظرفيتهاي ناوگان دريايي و برقراري ارتباط تجاري با مناطق همجوار رودخانه اروندرود به حضور و جذب تجار در منطقه كمك ميكند.
اكبريزاده با اشاره اهميت مرز تجاري شلمچه تصريحكرد: در راستاي تسهيل ارتباط تجاري و صادرات و افزايش سطح معاملات تجاري، لازم است تغييرات ساختاري در گمرك شلمچه و قوانين آن صورت پذيرد.
رئيس اتاق بازرگاني آبادان تصريحكرد: پهلوگرفتن كشتيهاي وارداتي و صادراتي در بنادر منطقه آزاد اروند، استفاده و فعالكردن اسكلههاي نفتي ميتواند حمل و نقل دريايي را توسعه دهد.
در ادامه اعضاي اتاق بازرگاني آبادان خواستار سرعت بخشيدن به تجارت و اقتصاد با ارائه تخفيفات بيشتر گمركي به سرمايه گذاران در منطقه شدند.
توسعه فعاليتها در حوزه توريستمدرماني در منطقه، تقويت بنيه كارشناسي سازمان در خصوص ارائه اطلاعات جامع و كافي در حوزه سرمايهگذاري به درخواستكنندگان و مخاطبان و برگزاري نمايشگاه تخصصي خرما در منطقه آزاد اروند ديگر از پيشنهادات اعضاي اتاق بازرگاني آبادان در اين نشست بود.
عضو اتاق بازرگاني آبادان با اشاره به طرح كالاي همراه مسافر افزود: كالاي همراه مسافر مهمترين فرصت و امتياز براي رشد و شكوفايي اقتصاد در منطقه است كه به عنوان يكي فرصت طلايي از سوي دولت در اختيار منطقه گذاشته شده كه لازم است از طريق تبليغات در اين خصوص اطلاع رسانيهاي لازم انجام شود.
وي همچنين بر ايجاد پنجره واحد سرمايه گذاري و بازرگاني در راستاي جذب سرمايه گذار در يك فضاي ثابت و برقراري ارتباط آسان تر با مديران در كمترين زمان ممكن تاكيد كرد.
عضو اتاق بازرگاني آبادان با اشاره به تشكيل كميته تجارت افزود: معافيتهاي بيشتر در خصوص واردات كالا به منطقه شد موجب توسعه فضاي تجارت در منطقه خواهد شد.
معاون اقتصادي و سرمايهگذاري منطقه آزاد اروند نيز خواستار تشكيل اتاق فكر در منطقه شد و گفت: برگزاري نشستهاي مختلف تجاري به صورت مشترك با اتاق بازرگاني، اعزام و پذيرش هياتهاي تجاري، تجليل از صنعتگران و صادركنندگان نمونه منطقه، ايجاد كميته پيگيري و دبيرخانه دائم و ارتباط گسترده و ارائه پيشنهادات و اولويتهاي لازم به اتاق بازرگاني، صنايع و معادن آبادان بخشي از فعاليتهاي سازمان در حوزه اقتصادي و سرمايهگذاري است.
در ادامه اين نشست عبدالله كعبي، عضو هيات مدير منطقه آزاد اروند نيز با اشاره به ضرورت تبليغات در راستاي حضور سرمايهگذاران و فعاليتهاي اقتصادي اين منطقه، خاطرنشانكرد: جلب مشاركت بخش خصوصي و بومي منطقه بسيار مهم است. همكاري، همدلي و تغيير تفكر موجب حضور بهتر و ماندن سرمايهگذاران خواهد شد.
وي همچنين تفكر كار، تلاش و برداشتن محدوديتها را وظيفه و دغدغه اصلي مديرعامل منطقه آزاد اروند براي توسعه منطقه دانست.
انتهاي پيام
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]