تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس خداى عزوجل را اطاعت كند خدا را ياد كرده است، هر چند نماز خواندن و روزه گرفتن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830645228




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها زن كابينه حسن روحاني كيست؟


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: تنها زن كابينه حسن روحاني كيست؟


وبلاگ > درويش، محمد - پس از انتخاب حسن روحاني به عنوان مرد شماره يك كابينه يازدهم، رايزني‌هاي گسترده‌اي از سوي مشاورين و تيم همراه وي با انجمن‌ها و تشكل‌هاي مختلف براي انتخاب بهترين افراد در كابينه تدبير و اميد صورت گرفت. در حوزه محيط زيست هم اقدام به ايجاد يك نظرسنجي گسترده شد تا از بين نام‌هاي مطرح موجود، محبوب‌ترين فرد به حسن روحاني اعلام شود؛ اقدامي كه سرانجام ديروز علني شد و مشخص گرديد كه از نظر دوستداران و متخصصان محيط زيست كشور كه در اين نظرسنجي شركت كردند، مناسب‌ترين گزينه براي احراز پست معاونت رييس جمهور و رييس سازمان حفاظت محيط زيست كشور، معصومه ابتكار است. نوشتار پيش رو كوشيده است تا دلايل اين انتخاب و محبوبيت ماندگار ابتكار را شرح دهد ...

ديروز نتايج يك نظرسنجي گسترده از فعالان و متخصصان محيط زيست در مورد گزينه‌ي انتخابي ايشان براي تصاحب مسئوليت در سازمان حفاظت محيط زيست منتشر شد و از بين 9 كانديداي موجود، معصومه ابتكار با اكثريتي مطلق و اختلافي فاحش نسبت به نفرات بعدي، به عنوان محبوب‌ترين فرد براي تصدي اين پست كليدي معرفي گرديد. در حقيقت ابتكار در حالي توانسته است بيش از 45 درصد آراء را به خود اختصاص دهد كه نزديك‌ترين رقيبش (اصغر محمدي فاضل) حتا نيمي از آراي او را بدست نياورد. به نحوي كه تعداد آراي ابتكار در اين نظرسنجي (323 رأي) تقريباً نزديك بود به مجموع آراي 8 رقيب ديگرش.

چرا معصومه ابتكار همچنان محبوب ترين است؟

اما راز اين محبوبيت براي يك مدير در جمهوري اسلامي ايران چيست؟ آن هم در شرايطي كه همه بهتر مي‌دانيم به ندرت پيش مي‌آيد ميزان محبوبيت مديري در پايان دوران مسئوليتش قابل مقايسه با شروع آن باشد!
ابتكار به رغم آن كه هشت سال از صحنه مديريت بر حوزه محيط زيست به دور مانده بود، اما چنان خاطره‌اي از خود در طول صدرات هشت ساله‌اش (از 1376 الي 1384) برجاي نهاده كه همچنان وي را مي‌توان محبوب‌ترين رييس سازمان حفاظت محيط زيست در بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و دومين رييس محبوب تاريخ سازمان حفاظت محيط زيست پس از اسكندر فيروز دانست.
چرا مسئوليتي كه به قول دكتر محمد باقر صدوق، يك مسئوليت مردانه است، بايد اينگونه براي تصدي‌اش يك زن با فاصله‌اي معني دار از هشت مرد ديگر، پيشتاز محبوبيت باشد؟
به باور نگارنده، راز پايداري و حتا افزون شدن محبوبيت معصومه ابتكار در بين محيط زيستي‌ها، آن است كه وي بر خلاف ديگر رؤساي سازمان حفاظت محيط زيست، پس از دوران مسئوليتش با محيط زيست قهر نكرد و همچنان در صحنه مانده و در بزنگاه‌هايي كه بايد اقدام به موضع‌گيري، واكنش و اظهار نظر كرد. افزون بر آن، ابتكار با راه‌اندازي مركز بين‌المللي صلح و محيط زيست، كوشيد تا هر ساله به فعالين كارآمد در اين حوزه به انتخاب هيأت داوران جوايزي اهدا كند. او حتي زماني كه كانديداي ورود به شوراي شهر تهران بود، خود را رسماً يك كانديداي محيط زيستي ناميد و جالب اين كه تا اين لحظه، وي تنها كانديداي محيط زيستي كشور است كه در صحنه رقابت مردمي ناكام نبوده است. همچنين، اين ابتكار بود كه اقدام به تأسيس و فعال كردن كميته محيط زيست در شوراي شهر تهران كرد تا به اين ترتيب، وزن موازين و ملاحظات محيط زيستي را در اولويت‌هاي مديريت شهري ارتقاء دهد.
و دست آخر آن كه كارنامه هشت ساله معصومه ابتكار در زمان رياستش بر سازمان حفاظت محيط زيست، به ويژه در حوزه فعال كردن تشكل‌هاي غير دولتي و مشاركت مردم در اين حوزه، قابل مقايسه با سنوات قبل و بعد از وي نيست. هرچند كه نبايد از خاطر برد كه معصومه ابتكار يك شانس بزرگ هم داشت و آن، وجود يك رييس‌جمهور طبيعت‌گرا به نام سيد محمّد خاتمي در كنارش بود. به ديگر سخن، بعيد مي‌دانم كه معصومه ابتكار مي‌توانست در كابينه نهم و دهم هم، همچنان عملكردي از خود به يادگار نهد كه مورد توجه فعالين محيط زيستي كشور بماند!
به هر حال، شانس هم يكي از مؤلفه‌هايي است كه نمي‌توان تأثير آن را كاملاً ناديده گرفت و اميدوارم هماي بخت معصومه ابتكار در دوره دولت يازدهم هم، همچنان بدرخشد و با او همراه بماند.
باشد كه در صورت صلاحديد نهايي حسن روحاني و انتخاب مجدد ايشان، به پشتوانه تجربه‌ي گراني كه آموخته و وجاهت بين‌المللي كه به دليل كسب جايزه جهاني قهرمان زمين از طرف سازمان ملل متحد در مجامع بين‌المللي دارد، موفق شود با جلب اجماع و همياري اكثريت كارشناسان و فعالان محيط زيست در داخل كشور، شرايط را براي پايان دادن به تهديدهاي كمرشكني كه طبيعت ايران را با آن مواجه ساخته است، فراهم آورد. چرا كه اين شايد آخرين فرصت براي بازگرداندن تعادل و توان زيست‌پالايي به طبيعت رنجوري باشد كه به ويژه در طول سال‌هاي حاكميت دولت‌هاي نهم و دهم با فشاري كم‌سابقه و كاهنده كارايي سرزمين هم دست و پنجه نرم كرده است.
خشك شدن تقريباً همه‌ي تالاب‌هاي داخلي كشور از هامون در شرق تا گاوخوني و بختگان و طشك و كم جان و ارژن و پريشان و كافتر در مركز و تا درياچه اروميه در باختر كشور، تنها يكي از شناسه‌هاي هشداردهنده‌ي وضعيت ناگواري است كه طبيعت ايران امروز با آن دست به گريبان است؛ خودسوزي زمين، افت سطح آب‌هاي زيرزميني، پديدار شدن نشست زمين و فروچاله‌هايي مهيب، خشكي بي سابقه جنگل‌هاي زاگرس و نابودي عمده‌ترين علفخواران ما از كل و بز و قوچ و ميش گرفته تا آهو و جبير و مرال و گوزن و ... كه شمارشان به 110 هزار رآس كاهش يافته است، جملگي نشان‌دهنده‌ي صدق مدعاي فوق است. اين در حالي است كه به مؤلفه‌هاي ديگري چون كاهش محسوس فعاليت تشكل‌هاي مردم‌نهاد در حوزه محيط زيست، كاهش شمار وبلاگ‌هاي محيط زيستي و تشديد مرگبار آلودگي هوا، آب و خاك اشاره‌اي نكرده‌ام.
خلاصه اين كه اگر معصومه ابتكار اين مسئوليت سنگين را نپذيرد، قابل درك است، هر چند كه بي شك، شمار انبوه دوستدارانش هرگز او را بابت اين نپذيرفتن، نخواهند بخشيد.

در همين باره:

- چرا به غير از «ابتكار»، با رياست زنان بر سازمان محيط زيست مخالفم؟!

- ويژگي‌هايي كه فرد شماره يك ساختمان پرديسان بايد داشته باشد و نبايد داشته باشد؟!

- 23 اولويت فرد شماره يك طبيعت ايران در كابينه تدبير و اميد

- برنامه‌هاي كداميك از اين هشت مرد، محيط زيستي‌تر است؟

- وقتي كه محيط زيست به داد ديپلماسي مي‌رسد

دوشنبه 7 مرداد 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1953]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن