تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب از فکر (در گناهان)، برتر از روزه شکم از طعام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855637663




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

Fun. از زمين‌هاي تازه تا فضاپيماهاي خصوصي +تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: آخرین نیوز: سال 2010 ميلادي با پيشرفت‌هاي زيادي در حوزه تحقيقات از ايجاد يك شكل زندگي مصنوعي گرفته تا انتقال اولين ذره از يك شهاب‌سنگ به زمين سپري شد. به گزارش ايسنا، اين پيشرفت‌ها، روزنامه‌نگاران علمي را به پيش‌بيني برخي از تيترهاي احتمالي نشريات در حوزه علم و اكتشافات فضايي در سال 2011 ترغيب كرده است:









يك زمين ديگر ستاره‌شناسان در سال 2010 بيش از 100 سياره فراخورشيدي پيدا كردند كه آمار كلي اين سيارات را به بيش از 500 سياره رساند. بيشتر اين سيارات به بزرگي سياره مشتري، بسيار داغ و گازي شكل هستند كه در فاصله بسيار نزديك به ستاره‌شان مي‌چرخند. با اين‌حال محققان توانسته‌اند سياراتي فراخورشيدي را كشف كنند كه از لحاظ دما و اندازه به زمين شبيه‌تر هستند. در ماه سپتامبر يك تيم آمريكايي خبر از كشف سياره Gliese 581g دادند كه دور ستاره‌اي 20 سال نوري دورتر مي‌چرخد.  

اين سياره فراخورشيدي سه تا چهار برابر زمين جرم دارد اما در منطقه‌اي به دور ستاره خورشيد مي‌چرخد كه دمايي نه زياد سرد و نه چندان گرم دارد. در چنين شرايطي ممكن است كه آب به عنوان شرط اصلي حيات در سطح اين سياره وجود داشته باشد. اما محققان هنوز درصدد پيدا كردن سياراتي شبيه زمين در جهان‌هاي دور هستند. سال آينده احتمالا شاهد اخباري از اطلاعات منتشر شده از تلسكوپ فضايي كپلر آمريكا كه در سال 2009 در مدار مريخ قرار گرفت باشيم. ناسا اميدوار است گيرنده‌هاي فوق حساس اين تلسكوپ بتواند ما را به جهان‌هايي شبيه به سياهره زمين رهنمون كند. ظهور شركت‌هاي فضايي خصوصي در سال 2011 ناسا احتمالا آخرين هواپيماي شاتل فضايي خود را پرتاب كند اما با پايان گرفتن يك دوره در فضا، دوره‌اي ديگر آغاز مي‌شود چرا كه خودروهاي فضايي ساخت شركت‌هاي خصوصي اولين پروازهاي خود را انجام مي‌دهند. فضاپيماي SpaceShip Two متعلق به شركت «ويرجين گالاكتيك (Virgin Galactic)» قرار است براي اولين بار در سال 2011 به فضا پرتاب شود. اين فضاپيماي جديد قادر به حمل هشت تن شامل دو تن از كاركنان آن و شش مسافر مي باشد اين فضاپيما احتمالا افراد را به ازاي دريافت 200 هزار دلار به ديدار فضا خواهد برد. اوايل سال 2010 يك شركت ديگر با نام اسپيس ايكس، فضاپيماي دارگون خود را كه قابليت حمل بار و همچنين فضانوردان داشت با موشك فالكون 9 خود به فضا فرستاد.

همچنين موشك «تاروس دو»، ساخت شركت علوم مداري بايد اولين پرواز خود را در سال 2011 انجام دهد. دو سكوي پرتاب اين شركت نيز فضاپيماي بدون سرنشين سايگنوس را به فضا پرتاب خواهند كرد. شركت خصوصي ديگر، سييِرا نوادا نام دارد كه در حال ساخت يك خودروي فضايي به نام «دريم چيسر» است. اين فضاپيما قابليت حمل شش تا هشت مسافر را به مدار پايين زمين و همچنين بازگشت از آن دارد. اخبار بيشتر در مورد اين فضاپيما احتمالا در سال 2011 منتشر خواهد شد. مسابقه سرعت براي ذرات «هيگز» در گزارش علمي بي‌بي‌سي همچنين مي‌خوانيم: با پايان يافتن سال 2010 سازمان اروپايي تحقيقات اتمي (Cern) كه آزمايشگاه برخورددهنده بزرگ هادرون (ال.اچ.سي) را اداره مي‌كند، ‌اعلام كرد ممكن است برنامه توقف اين آزمايشگاه كه قرار بود تا پايان سال 2011 انجام شود به تعويق بيفتد. اين تعويق تا انتهاي سال 2012 فرصتي فوق‌العاده براي ذرات بزرگ خواهد بود تا به دنبال نشانه‌هاي از بوزون هيگز باشند كه در ايجاد جرم در ذرات بنيادي دخيل است.

ال.اچ.سي در سال 2011 به حدي دقيق خواهد شد كه بتواند حوزه‌هايي را كه تاكنون در فيزيك ذرات ناشناخته باقي‌مانده مورد بررسي قرار دهد.  رايانه كوانتومي اگر بتوان رايانه‌هاي كوانتومي را در مقياس بزرگ ساخت، مي‌توانند سريع‌تر از تمام ماشين‌هاي الكترونيكي سنتي مسائل را حل كنند. محققان درصدد هستند كه راهي بيابند كه ذرات زيراتمي بتوانند با ظرافت اما به طور جدايي ناپذيري به يك حالت مركب مرتبط شده و پيچيدگي‌هاي غيرقابل تصور را محاسبه كنند.

نمايش گيت‌هاي منطقي با استفاده از حالت مركب و همچنين نحوه ذخيره بيت كوانتومي، ‌پيشرفت‌هاي نويد بخش در مسير دستيابي به يك رايانه كاربردي كوانتومي محسوب مي‌شدند. سال 2011 احتمالا حاوي خبرهاي بيشتري در مورد پيشرفت علوم كوانتومي خواهد بود. مقصد: مريخ فضاپيماهاي دوقلوي ناسا، «روح» و «فرصت» به هفتمين سال ورودشان به مريخ نزديك مي‌شوند. قرار است به زودي يك روبات گردشگر ديگر موسوم به «كنجكاو (Curiosity)» نيز به آنها اضافه شود. اين روبات فضايي كه به آزمايشگاه علوم مريخ ناسا نيز موسوم است قرار است اواخر سال 2011 به فضا پرتاب شود. اين روبات در تابستان سال 2012 در سطح مريخ فرود مي‌آيد.

اين روبات قرار است در مورد وجود حيات در مريخ تحقيق كند. اين مريخ‌نورد 750 كيلويي با خود ابزارهاي سنجش زمين‌شناسي، شرايط جوي و محيطي و همچنين سنجش شرايط حيات را حمل مي‌كند. ما بايد تا سال 2012 صبركنيم تا فرود مريخ‌نورد كنجكاو را به سياره مريخ شاهد باشيم  اما بسياري اميدوارند بالاخره جوابي براي احتمال وجود حيات در مريخ پيدا كنند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن