واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: همايش ملي بومي سازي فناوري هاي نوين انرژي؛ 31 خرداد
نخستين همايش ملي بومي سازي فناوري هاي نوين انرژي در ايران 31 خرداد تا 2 تير برگزار مي شود.
سيد رضا قنديلي دبير اجرايي همايش ملي بوميسازي فناوريهاي نوين انرژي در ايران؛ توجه به دانش فني ايراني در جهت توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني ، آگاه سازي و ارايه فرآيندهاي توسعه زير ساخت ها و استاندارد هاي انرژي در ايران را از محورهاي اين همايش اعلام كرد و افزود: توجه به دانش فني ايراني در جهت "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" آگاه سازي و ارايه فرآيندهاي توسعه زير ساختها و استاندارد هاي انرژي در ايران نيز از ديگر محورهاي نخستين همايش بومي سازي فناوري هاي نوين انرژي است.
قنديلي با اشاره به اينكه اين همايش با حمايت علمي دانشگاههاي شهيد عباسپور، سازمان انرژي هاي نو ايران، انجمن علمي انرژي بادي ايران، دانشگاه فردوسي مشهد، دانشگاه شيراز و جهاد دانشگاهي دانشگاه صنعتي شريف و مركز تحقيقات مهندسي اصفهان وابسته به سازمان فضايي ايران و انجمن علمي انرژي بادايران برگزارمي شود، تصريح كرد: انتقال تجارب اجراي فناوري هاي نوين انرژي در كشور و مراكز علمي دانشگاهي، توجه به بهينه سازي و آموزش فرآيند هاي توليد انرژي هاي تجديد پذير، بومي سازي و توجه به توسعه فناوري هاي نوين انرژي در كشور به همراه بخش هاي كاربردي نيز از اهداف اين همايش به شمار مي رود.
دبير اجرايي همايش، با اشاره به گواهينامههايي كه به شركتكنندگان اعطا ميشود، تاكيد كرد: در پايان برگزاري همايش گواهينامههايي مبني بر حضور در همايش، دانشگاه شهيد عباسپور، گواهي مركز تربيت مربي و پژوهشهاي سازمان فني و حرفه اي كشور، گواهي سازمان نظام مهندسي ساختمان (امتياز آموزشي)، گواهي دوره آموزشي از مركز تعالي شريف وابسته به دانشگاه صنعتي شريف، مركز انرژي خورشيدي دانشگاه شيراز، گواهي دوره آموزشي مركز تحقيقات مهندسي اصفهان، گواهي فني دوره آموزشي گروه اقتصاد و انرژي مهام شرق اعطا ميشود.
وي تحقق منويات مقام معظم رهبري مبني بر توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني را از اهداف نخستين همايش بومي سازي فناوري هاي نوين انرژي بيان كرد و افزود: توجه به جايگاه واقعي و ارزشمند دانش و توان دانشمندان و متخصصان كشور، توجه به منافع ملي در جهت تحقق چشم انداز بيست ساله كشور در منطقه و جهان و تشويق و تحريك سرمايه گذاران به حضور، نقش آفريني و بوميسازي فناوريهاي نوين انرژي در كشور از ديگر اهداف برگزاري اين همايش است.
قنديلي همچنين بررسي راهكارهاي عملي و تخصصي توليد و رفع موانع، بسترسازي براي توسعه كسب كار نوين با استفاده از دانش ملي و اشتغالزايي در ميان متخصصان، ايجاد انگيزه در ميان جوانان و مراكز دانشگاهي به حضور و نقش آفريني در توليد علم و كار، بسترسازي در جهت استفاده از انرژي هاي پاك و ارزان قيمت و حفظ سرمايه هاي ملي و معدني كشور را نيز از محورهاي اين همايش اعلام كرد.
سيد رضا قنديلي گفت: شركت نمايشگاه بين المللي مشهد با توجه به ابلاغ سياست هاي اصل 44 قانون اساسي و همچنين نام گذاري سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني، رويكرد اساسي خود را بر پايه توسعه همه جانبه و ايجاد بسترهاي لازم براي ارتقا جايگاه علمي و فني كشور قرار داده است.
سعيد حسينپور رئيس شوراي سياستگذاري نخستين همايش ملي بوميسازي فناوريهاي نوين انرژي در ايران هم گفت : در سال هاي اخير فعاليت ها و برنامههاي بسيار گسترده اي در حوزه بهينه سازي مصرف انرژي انجام شده كه در تحقق منويات مقام معظم رهبري و پويايي اقتصاد كشور و براي رسيدن به جايگاه نخست منطقه در چشم انداز سال 1404 مهم است.
سعيد حسينپور افزود: تلاش در جهت تحقق منويات مقام معظم رهبري در سال "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني"، تشويق سرمايه گزاران به حضور، نقش آفريني و بوميسازي فناوريهاي نوين انرژي، بسترسازي در جهت استفاده از انرژيهاي پاك و ارزان قيمت و حفظ سرمايه هاي ملي و اشتغالزايي، آگاه سازي و ارايه فرآيند هاي زير ساختي و استاندارد هاي انرژي در ايران، مهمترين اهداف پيش روي برگزاري اين همايش ملي در سطح كشور است.
وي با اشاره به اقليم استان خراسان رضوي در توسعه انرژيهاي تجديد پذير ادامه داد: بهره مندي از انرژي بادي و خورشيدي در اين استان به برنامه هدفمند و علمي تبديل شده است و همه دانشگاه ها و مراكز صنعتي با ايجاد بستر هاي لازم براي آگاه سازي و انجام برنامه هاي تحقيقاتي گسترده در سطوح ملي گام برداشته اند كه مي توان به ساخت نخستين نيروگاه خورشيدي هوشمند كشور در مشهد مقدس اشاره كرد.
حسين پور افزود: نخستين همايش ملي بومي سازي فناوري هاي نوين انرژي با مجوز رسمي معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني نهاد رياست جمهوري، همزمان با هفتمين نمايشگاه بين الملي صنعت برق ايران، هشتمين نمايشگاه بين المللي صنعت آب و فاضلاب و چهارمين نمايشگاه بين المللي صنعت نفت ، گاز و پتروشيمي در مشهد، به صورت علمي و كارگاهي برگزار مي شود.
وي افزود: اين رخداد علمي با حمايت علمي دانشگاههاي شهيد عباسپور، سازمان انرژيهاي نو ايران، انجمن علمي انرژي بادي ايران، دانشگاه فردوسي مشهد، دانشگاه شيراز و جهاد دانشگاهي دانشگاه صنعتي شريف و مركز تحقيقات مهندسي اصفهان وابسته به سازمان فضايي ايران و انجمن علمي انرژي باد ايران برگزارميشود.
معاون امور عمراني استانداري خراسان رضوي خاطرنشان كرد : موضوع انرژي از زيرساخت هاي اساسي توسعه پايدار است و كشورهايي كه به دنبال آن هستند بايد با توجه به كاهش منابع فسيلي برنامه ريزي هاي جدي براي تامين انرژي در آينده در نظر بگيرند.
حسين پور با بيان اينكه فناوري هاي نوين انرژي داراي ساختار هايي با تكنولوژي بالا است، تاكيد كرد: امروز بهره وري انرژي و توليد انرژي پاك به يكي از موضوع هاي استراتژيك كشور تبديل شده است و بايد اين دانش و تكنولوژي در سطح گسترده اي بومي شود تا همه متخصصان و اقشار جامعه با جايگاه آن و موقعيت كشور در اين حوزه به خوبي اشنا شوند و در جهت توسعه اين فناوري ها تلاش كنند.
رئيس شوراي سياست گذاري نخستين همايش ملي بومي سازي فناوري هاي نوين انرژي در ايران، اظهار داشت: كشورمان به صورت ميانگين 7 تا 8 برابر مصرف كشورهاي توسعه يافته و پرجمعيت جهان انرژي مصرف مي كند كه با مديريت صحيح آن و توليد انرژي هاي نو مي توانيم، به توسعه پايدار، حفظ سرمايههاي ملي و اشتغالزايي بپردازيم.
نخستين همايش ملي بومي سازي فناوري هاي نوين انرژي، همزمان با هفتمين نمايشگاه بين المللي صنعت برق، هشتمين نمايشگاه بين المللي صنعت آب و فاضلاب و چهارمين نمايشگاه بين المللي نفت، گاز و پتروشيمي در نمايشگاه هاي بين المللي مشهد برگزار مي شود.
دوشنبه|ا|22|ا|خرداد|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]