واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: ديانت، داور حسن حفظ قرآن:حفاظ تكرار و مرور آيات را همواره در دستور كار خود قرار دهند
گروه فعاليتهاي قرآني: يكي از داوران رشته حسن حفظ قرآن كريم در مسابقات سراسري قرآن اوقاف خطاب به حافظان قرآن كريم، گفت: حفاظ تكرار و مرور آيات را همواره در دستور كار خود قرار دهند.
«رضا ديانت» حافظ كل قرآن كريم و داور رشته حسن حفظ سي و يكمين دوره مسابقات سراسري قرآن كريم سازمان اوقاف و امور خيريه، در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: حفاظ بيشتر بايد بر تكرار و تمرين تأكيد داشته باشند و حافظ قرآن بايد روز به روز آيات را مرور كند.
وي افزود: اگر تمرين و تكرار آيات نظم نداشته باشد حافظ با مشكل روبرو ميشود اما در صورتي سرعت حفظ آيات جديد كم باشد، مروز آيات نبايد كم شود و اين موضوع براي حافظ بسيار مهم است چرا كه حسن حفظ مهمترين بخش مسابقات حفظ قرآن است.
ديانت اظهار كرد: اگر حافظان قرآن در كنار حسن حفظ بتوانند تجويد و صوت و لحن خوبي را نيز همراه كنند در اين صورت ميزان موفقيت آن ها در مسابقات افزايش خواهد يافت به همين منظور من خودم توفيق دارم هر ماه يك ختم قرآن از حفظ انجام ميدهم تا مروري بر آيات داشته باشم.
معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه خليج فارس كه خود ساكن شهر بندري بوشهر است، تصريح كرد: با توجه به برگزاري مسابقات رشته حسن حفظ در مقطع شكوفهها به نظر ميرسد شركت كنندگان از آمادگي خوبي برخوردار هستند و اميدواريم با ميزباني خوب بوشهر خاطره خوبي در ذهن متسابقان باقي بماند.
اين حافظ كل قرآن كريم يادآور شد: مسابقات دانشجويي منطقه پنج وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري نيز طي روزهاي يكم و دوم اسفندماه ويژه بانوان و هشتم و 9 اسفندماه ويژه آقايان در بوشهر برگزار شد كه در مجموع 120 دانشجوي قرآني در آن شركت داشتند.
يادآوري مي شود، «علي اكبر حنيفي» استاد پيشكسوت و رئيس هيئت داوران سي و يكمين دوره مسابقات سراسري قرآن كريم سازمان اوقاف و امور خيريه روز گذشته طي سخناني در مراسم اختتاميه مسابقات در مقطع شكوفهها با اشاره به تكنيكهاي صوت و لحني در تلاوت قرآن كريم، گفت: افرادي كه نمره خود را در هر رشته دريافت كردهاند بايد براي سال آينده خود برنامهريزي كنند و بدانند چه كاري انجام دهند تا در قرائت قرآن پيشرفت كنند.
وي ادامه داد: در صوت و لحن يك جدول تعيين كيفيت وجود دارد و براي هر بخش در اين جدول نمره جداگانهاي در نظر گرفته شده است، به طور مثال صوت داراي معيارهاي متعددي است كه از جمله آن ها طنين صدا، ارتفاع صدا، تحرير صدا، صافي صدا و مساحت صدا است.
اين استاد پيشكسوت قرآني در پايان يادآور شد: اگر نمره قرائت را 100 در نظر بگيريم ميتوان آن را به 10 بخش تقسيم كرد و در ادامه به خود نمره داد كه در كجا واقع شدهايم و پيشنهاد ميكنم قاريان خودشان با نوار صدا را ضبط كرده و هر روز به خود نمره دهند.
دوشنبه|ا|12|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 261]