پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851155568
گزارش ميزگرد واكاوي 9 دي با حضور نمايندگان اتحاديه هاي دانشجويي
واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: گزارش ميزگرد واكاوي 9 دي با حضور نمايندگان اتحاديه هاي دانشجويي
فتنه 88 نظام جمهوري اسلامي را در برابر ميكروب هاي سياسي واكسينه كرد
پهلوان در ابتداي اين ميزگرد خبري گفت: 9 دي روز پيشي گرفتن عوام با بصيرت از خواص بي بصيرت است. در 9 دي شاهد بوديم كه جاي عوام و خواص بي بصيرت عوض شد و اين عوام بودند كه اين خواص و اتفاقات را رهبري كردند. آن حادثه اي كه در 9 دي رخ داد يك رويداد تاريخي و فراموش نشده بود .
وي با بيان اينكه دشمنان هميشه عليه ما توطئه چيني مي كرده اند، گفت: هيچ گاه دشمن تا به اين اندازه كه در فتنه 88 عليه نظام و ملت ايران امكانات، عوامل و اصحاب خود را بسيج كرده بود، وارد ميدان نشده بود. برنامه ريزي هاي چندين ساله دشمن براي كليد زدن فتنه 88 عمق بسيار زيادي داشت كه به تعبير رهبر انقلاب بايد سال ها بگذرد تا عمق واقعي آن هويدا شود .
وي يادآور شد: واقعيت آن است كه با پايان يافتن جنگ تحميلي جرياني در كشور شروع به فعاليت كرد كه نتيجه آن كمرنگ شدن ارزش ها و شعارهاي اصلي انقلاب بود. اين جريان در تلاش بود كاري كند كه غيرت گرايي ديني، تعهد و بصيرت جاي خود را به روزمرگي، دنياگرايي و پيروي از هواي نفس بدهد .
اين فعال دانشجويي گفت: طرح مباحثي مانند فضاي باز فرهنگي و تاكيد بر استفاده از تكنوكرات ها حتي اگر غير متعهد باشند توسط برخي مسئولان كشور زمينه را براي چنين افرادي فراهم كرد. اين كار موجب شد فضاي فرهنگي كشور كه متاثر از فرهنگ جبهه، شهادت، ايثار و آرمان هاي امام خميني-ره- بود به تدريج مسموم شود .
پهلوان با بيان اينكه ما هشت سال بحران آفريني اصلاح طلبان را فراموش نمي كنيم، گفت: حلقه ها و مراكزي مانند حلقه آئين، حلقه كيان، مركز مطالعات استراتژيك رياست جمهوري، دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران، روزنامه سلام، حزب منحله مشاركت، سازمان منحله مجاهدين انقلاب اسلامي در تلاش بودند كه نظام را از مسير انقلاب و آرمان هاي امام خميني-ره- منحرف كنند .
وي افزود: آزمون فتنه 88، كار آمدي نظام مترقي ولايت فقيه و مردمسالاري ديني را بر همه كج انديشان به اثبات رسانيد هر چند اين فتنه آسيب ها و ريزش هايي را بر كشور ما تحميل كرد، اما از آن طرف روش هاي بسيار خوبي را تقديم انقلاب كرد، اين فتنه نظام ما را در برابر ميكروب هاي سياسي واكسينه كرد و در واقع تهديد دشمن تبديل به فرصت براي انقلاب اسلامي مان شد .
دبير كل اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان گفت: اگر اين آلودگي از نظام اسلامي دور نمي شد و اين ميكروب ها از انقلاب زدوده نمي شد، مانند چوبي لاي چرخ گردان انقلاب عمل مي كرد و مانع از پيشرفت، رشد و بالندگي كشور مي شد و مردم را نيز به انقلاب بدبين مي كرد . وي در ادامه به رابطه مردم و دانشگاه با رهبر معظم انقلاب اشاره كرد و افزود: رابطه مردم با رهبر انقلاب همواره خوب بوده است و در اين آزمون نيز مردم عمق اين ارتباط خوب را در صحنه عمل نشان دادند. مردم به دشمنان فهماندند كه رابطه امام و امت هرگز گسستگي نيست . اين فعال دانشجويي با بيان اينكه نكته مهم اين است كه در جبهه داخلي بايد وحدت خود را حفظ كنيم و تنها بر محور ولايت حركات خود را به طور استوار پيش ببريم، درباره جبهه رقيب و مقابل اظهار داشت: مردم امروز فتنه گران را شناخته اند و به عقيده من اين ها ديگر به هيچ عنوان حق حضور در فضاي سياسي و انتخاباتي را به دليل فتنه گري هايشان ندارند چرا كه توسط مردم از صحنه سياسي خارج شده اند .
تلاش برخي اصلاح طلبان براي بازگشت برخي افراد
رضايتي، در مقدمه سخنان خود با اشاره به نقش و تكاليف رسانه هاي متعهد و در خط انقلاب ضمن تشكر از خبرگزاري فارس به جهت برپايي نشست خبري دانشجويان گفت: ما انتظار داريم كه در اين شرايط رسانه هاي انقلاب تكاليف خود را شناخته و به آن عمل كنند چراكه ما دانشجويان، خبرنگاران و بدنه خبرگزاري ها را از جنس خودمان مي دانيم كه تعلق خاطر به اين نظام و انقلاب دارند و حسب تكليفي كه دارند به وظايف خود عمل مي كنند .
وي با طرح اين سؤال كه براي واكاوي ماهيت فتنه 88 و آنچه كه در 9 دي به منصه ظهور رسيد بايد پرسيد كه قبل و بعد از انتخابات پر شكوه 22 خرداد چه اتفاقاتي رخ داد، گفت: همه شواهد و مستندات حكايت از برنامه ريزي، طراحي و سناريونويسي دشمنان خارجي و داخلي بر اين انتخابات دارد؛ در داخل جرياني در مقابل جمهوريت نظام و رأي مردم ايستاد و در مقابل قانون تمكين نكرد درحالي كه مدعي قانونگرايي بود .
وي ادامه داد: 9 دي روزي بود كه ملت با بصيرت ايران، از خواص پيشي گرفت. اين روز ترسيم عملي رابطه امام و امت در نظام جمهوري اسلامي بوده و در حقيقت اين روز پيام بزرگي براي آنهايي داشت كه هيچ گاه نتوانستند به عمق رابطه امام و امت در نظام ولايت فقيه پي ببرند .
رضايتي با بيان اينكه يكي ديگر از ابعاد اين فتنه بي قانوني بود، ادامه داد: اين بي قانوني اي كه به فرموده امام خميني-ره- سرانجامي جز ديكتاتوري نداشت تا جايي پيش رفت كه در شرايطي كه عالي ترين مرجع قانوني كشور خود تقيد به قانون داشت، كانديداي شكست خورده بر طبل بي قانوني مي كوبيد .
دبير سياسي اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل با بيان اينكه مرحله ديگر فتنه 88، ايستادن در برابر اسلاميت اين نظام بود كه تا هتك حرمت شعائر ديني و مقدسات اسلامي پيش رفت، گفت: اين جريان كار را به جايي رساند كه در آخر در مقابل اسلاميت نظام هم ايستاد و ملت ديگر تحمل اين را نداشت و بعد از جسارت گستاخانه فتنه گران در عاشورا به صحنه آمد و طومار فتنه را در هم پيچيد . دبير سياسي اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل با بيان اينكه اين موضوع مورد تاكيد رهبر انقلاب نيز هست و ساير خواسته ها در ذيل اين مطالبه مطرح و حل مي شود، اضافه كرد: همه مي دانيم كه دلسوزي، دغدغه مندي و جامع نگري رهبر معظم انقلاب در حضانت از انقلاب، مردم و اسلام از همه بيشتر است و بنابراين همه بايد به خط مشي هاي تعيين شده از سوي ايشان توجه جدي و عملي كنند .
اين فعال دانشجويي با اشاره به مقوله وحدت گفت: مسئله ديگري كه در عرصه انتخابات از آن سخن گفته مي شود و بر آن تاكيد مي شود مقوله وحدت است. وي در ادامه با اشاره به انتخابات نهمين دوره مجلس و جريانات حاضر در اين انتخابات گفت: براي من دانشجو و بالاخص مردم، نام و شعارهاي جريانات با هر اسم و نشاني چه اصولگرا با نام و ليست متحد يا پايداري و چه اصلاحات، آنچنان مهم نيست، مهم براي ما اين است كه كدام جريان به طور جد و عملا به دنبال گفتمان انقلاب، امام و رهبر انقلاب است .
وي تأكيد كرد: خواسته جنبش دانشجويي اين است كه تنها انجام تكليف قانوني و الهي در احراز صلاحيت كانديداها براي شوراي نگهبان مورد نظر اين نهاد مهم باشد و برايش مهم نباشد كه چه مارك يا اتهامي را به آن مي زنند. قطعاً اين شورا به جريانات، گروه ها و افرادي كه در چارچوب نظام فعاليت مي كردند اجازه مي دهد كه در عرصه انتخابات آزادانه فعاليت كنند .
اين فعال دانشجويي گفت: وظيفه جريان دانشجويي اين است كه صحنه سياسي داخلي و خارجي را براي مردم بازگو كند و در جهت بصيرت افزايي آحاد مردم تمام تلاش خود را به كار بندد و در اين مسير فقط از گفتمان رهبري و در چارچوب منويات ايشان خط و مرز خود را تعيين كرده و از آن الهام بگيرد .
دبير سياسي اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل با بيان اينكه براي فهم اينكه چه كسي در مسير ولايت هست يا نيست فقط بايد به بيانات رهبر انقلاب توجه شود، گفت: خود معظم له در خصوص معيار اطاعت از ولي فقيه مباني و معيارهايي را در ديدار با دانشجويان بيان كرده اند؛ برخي افراد مسائلي را مطرح مي كنند كه انگار اگر فردي مدلي را كه آنها مي گويند را قبول نكند ديگر در دايره اصولگرايي نيست و از اطاعت ولايت فقيه سر باز زده است كه اين مفهوم معنايي جز ديكتاتوري ندارد؛ اينكه بگوييم هر كس در مدل ائتلافي ما نباشد، اصولگرا نيست هم خلاف وحدت است و هم خلاف جذب حداكثري .
مردم در 9دي يك نه محكم به اشرافيت سياسي و اقتصادي گفتند
مهدي خوجگي عضو شوراي مركزي جنبش عدالتخواه دانشجويي در ابتدا با اشاره به حماسه يوم الله 9 دي اظهار داشت: شاه كليدي كه مي توان 9 دي و ماجراهاي قبل از آن را قابل تعريف كرد اسلام ناب است؛ به نظر من براي فهم و تحليل درست اين ماجرا به شناخت اسلام ناب پرداخت، مردم در حقيقت براي دفاع از اسلاميت و جمهوريت نظام جمهوري اسلامي ايران در صحنه حاضر شدند .
عضو شوراي مركزي جنبش عدالتخواه دانشجويي 9 دي را تجليل اسلام خواهي، عدالت طلبي، قانون گرايي ولايت مداري توصيف كرد و گفت: هويت حضور مردم در 9 دي به منظور پشتيباني از افكار نظام و دور كردن عوامل معاند با نظام بود .
وي گفت: بعد از انتخابات 22 خرداد 2 نگاه اشرافي و ولايي در مقابل هم قرار گرفتند طي اشرافيت كه سعي مي كرد با مستمسك قرار دادن نماد هاي ديني در مقابل اسلام ناب صف آرايي كنند، آنها با شعارهاي به ظاهر اسلامي و انقلابي و تعاريف نادرست از اسلام سعي كردند فتنه اي را دامن بزنند كه فضايي غبار آلوده را در كشور ايجاد كردند؛ بنابراين من معتقدم كه فتنه 88 ما شاهد نبرد ميان اسلام ناب و اسلام اشرافي بوديم .
وي اخلاق، مرزبندي با دشمن در شعار و عمل، اطاعت محض از ولايت فقيه را از ويژگي هاي 9 دي برشمرد و گفت: از پيامدهاي ديگر 9 دي بازگشت مردم به هويت سياسي خودشان برگرفته از سياست الهي بود علاوه بر اينكه در حقيقتا يك جنبه فتنه 88 تعميق رابطه امت و امامت بود .
عضو شوراي مركزي جنبش عدالتخواه دانشجويي افزود: براي پيشبرد اهداف جهاني انقلاب اسلامي نمي توان فقط به ساختارهاي حكومتي بروكراتيك و سازماني اكتفا كرد؛ آن چيزي كه مي تواند پيام هاي انقلاب اسلامي را به جهان منتقل كند تكيه واقعي به خود مردم است .
اين فعال دانشجويي ركن ركين نظام جمهوري اسلامي ايران را ولايت فقيه دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب با مديريت كم نظير خود در فتنه 88 اثبات كردند كه نظام ولايت فقيه يك نظام مترقي و كامل و پاسخگوي به نيازهاي اجتماعي، سياسي اقتصادي و ... است .
خوجگي با اشاره به اينكه انتخابات آتي اولين انتخابات بعد از ماجراهاي سال 88 است، اضافه كرد: از قاب 2 پنجره مي توان به اين انتخابات نگاه كرد؛ در نگاه اول اين انتخابات اولين انتخابات بعد از فتنه 88 است و در نگاه ديگر اين انتخابات اولين انتخابات بعد از 9 دي يعني مردمي ترين حماسه سال هاي جمهوري اسلامي است .
وي در تبيين نگاه اول به انتخابات توضيح داد: نگاه اول هر چند كه بايد در نظر گرفته شود اما نبايد در آن غرق شد چراكه اين نگاه باعث يك عملكرد انفعالي و ناديده گرفتن فرصت هاي انتخابات مي شود؛ البته بايد عبرت هاي آن را براي انتخابات آتي مدنظر بگيريم .
عضو شوراي مركزي جنبش عدالتخواه دانشجويي با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در مورد چالش در انتخابات آتي اضافه كرد: اول از همه بايد بگويم كه رهبري فرمودند چالش و نه تهديد؛ امروزه متأسفانه برخي با يك نگاه تهديدي به انتخابات آتي مي نگرند. هر انتخاباتي به دليل افزايش حضور مردم در مباحث سياسي و نيز تعيين مسئولين جديد كشور ذاتا داراي يك چالش است .
وي همچنين در توضيح معيارهاي يك نماينده مطلوب مجلس شوراي اسلامي اظهارداشت: معيارهاي يك نماينده انقلابي را مي توان مواردي همچون تعهد عملي به اسلام، مردمي بودن و استكبار ستيزي دانست كه با شاخص هايي نظير ساده زيستي، چشيدن طعم تلخ فقر و محروميت و اعتقاد به اسلام مستضعفين نه اسلام اشرافي گري و كاخ نشيني، وصل نبودن به حلقه هاي قدرت و ثروت و غيره قابل سنجش مي باشند .
وي همچنين گفت كه مردم نبايد صرفا به شعارهاي كانديداها توجه كنند بلكه توجه به سابقه و حتي نحوه تبليغات را در ارزيابي خود تأثير بدهند.
ضرورت نگارش پايان نامه هايي درباره 9دي
محمدجواد نيك روش مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق-ع- ضمن انتقاد از عملكرد برخي رسانه ها در نپرداختن به عمق ماهيت و علامت حماسه 9 دي اظهار داشت: اين حماسه در طول تاريخ انقلاب اسلامي حماسه اي بي نظير بود كه بايد همه با تبيين ابعاد آن براي نسل هاي آينده، آثار و بركات كم نظير آن را قدر بدانيم .
وي ادامه داد: نهادها و سازمان هاي فرهنگي و سياسي و همه بخش هايي كه در اين زمينه ها مسئوليت دارند بايد همانطور كه رهبر انقلاب تاكيد فرمودند بدون شعارزدگي به روح و علل پديد آورنده اين روز بزرگ بپردازند زيرا اين روز يكي از پراهميت ترين روزهاي تاريخ انقلاب محسوب مي شود .
نيك روش در ادامه سخنان خود اظهار داشت: براي فهم چگونگي به وقوع پيوستن نهم دي بايد كمي به ريشه ها و علل به وجود آورنده آن پرداخت؛ توجه به اين نكته لازم است كه نبرد ميان حق و باطل از آدم تا خاتم هميشه خواهد بود و اين به اشكال و انواع مختلف ظهور و بروز پيدا كرده است اما آنچه كه اينجا مورد بحث ماست توجه به ريشه ها و علل به وجود آوردن ريشه هاي فتنه 88 است كه بايد از سال 57 به جريان شناسي و زمينه هاي ايحاد فتنه در كشور توجه شود .
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق ع- گفت: به طور كل مقابله با اسلام ناب و نظام ولايت فقيه و آرمان ها و انديشه هاي ناب حضرت امام خميني -ره- و رهبر انقلاب نقطه مشترك اين فتنه ها بوده است .
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق ع- با اشاره به فعاليت هاي گروه هاي به اصطلاح روشنفكر و حلقه هاي تئوري ساز جريان تجديدنظر طلب در دوران اصلاحات يادآور شد: همه ما به ياد داريم در آن دوران اين حلقه ها با در اختيار گرفتن رسانه هاي زنجيره اي سعي كردند گفتمان انقلاب اسلامي را تغيير داده و به نوعي مرزبندي هاي انقلاب اسلامي را با دشمنان از ميان بردارند . مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق-ع- با تاكيد بر اينكه هدف اصلي اين جريان تخريب جايگاه ولايت مطلقه فقيه بود، گفت: آنها در اين راه سعي كردند روحانيت را تضعيف كرده و حتي به مراجع عظام تقليد توهين كنند؛ همچنين در اين راه با نشر و ترويج متون ليبرال و سكولار غربي و گسترش مكتب هاي منحرف در داخل كشور آن را مقابل انديشه اسلامي قرار دهند لذا شاهد بوديم در طول 8 سال چه معضلاتي را در عرصه فرهنگي اجتماعي و سياسي و اقتصادي كشور به وجود آوردند .
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق ع- تاكيدكرد: رهبري الهي و مديريت پيامبرگونه رهبر معظم انقلاب موجب شد كه سناريوها و پازل چيده شده دشمن بر هم خورده و آنها در رسيدن به اهدافشان ناكام بمانند و اين در راستاي مفهوم امامت و امت قابل تبيين و تعريف است .
نيك روش در ادامه به موضوع انتخابات 88 اشاره كرد و گفت: انتخابات محل تجلي مشاركت مردم در نظام سياسي و ميزان رضايتمندي از حاكمان است آنها به درستي پيش بيني كرده بودند كه مردم در انتخابات 88 به دليل رضايتمندي از عملكرد نظام مشاركت بالايي خواهند داشت به همين دليل تمام طراحي هاي سال گذشته خودرا متمركز كردند تا در اين انتخابات از آن بهره برداري كنند .
نيك روش با بيان اينكه دشمن در همين راستا و براساس فرمول هاي خود كاملا به طور برنامه ريزي شده سعي كرد از شخصيت هاي نظام كه برخي از آنها سابقه رياست جمهوري، نخست وزيري، رياست مجلس و يا رئيس خبرگان را در كشور دارند را استفاده كنند و آنها را در سناريوي خود به بازي بگيرند، افزود: انحراف و سقوط اين افراد در ابتدا موجب شد بخش عظيمي از مردم در انتخاب مسير دچار اشتباه شوند ولي ما رهبري مقام عظماي ولايت و بصيرت افزايي عمارهاي جامعه ملت به سرعت متوجه مسير درست شدند و هر روز كه از فتنه مي گذشت به شدت كه مي گذشت ماهيت فتنه گران براي مردم آشكار تر شد لذا مي گوييم مردم صفوف خود را از آنها جدا كرده و به صراحت اعلام مي كند كه پايبند به مباني انقلاب و پشتيباني انقلاب اسلامي هستند . وي تاكيد كرد: من معتقدم بايد در خصوص حماسه 9 دي در دانشگاه ها، پايان نامه ها نوشته شود و دانشجويان با پرداختن به لايه هاي پنهان و آشكار اين حماسه بزرگ آن را هر چه بيشتر تبيين كنند؛ بنابراين من به عنوان نماينده يكي از تشكل هاي دانشجويي از همه تشكل ها و بدنه دانشگاه دعوت مي كنم كه در اين حوزه وارد شوند و موضوع 9 دي را در مراكز علمي و پژوهشي مورد بررسي دقيق قرار دهند و نتيجه آن را هم براي مردم خودمان و هم براي ملت هاي منطقه برسانند . اين فعال جريان دانشجويي ولايت فقيه را امتداد راه ائمه اطهار و امام حسين -ع- عنوان كرد و افزود: مردم در 9 دي نشان دادند امام زمان خود را مي شناسند
دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-