واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي: مويد حسينيصدر تاكيد كرد: آموزش امروز ابزاري براي فرداي بهتر
نماينده مردم خوي و چايپاره در مجلس گفت:آموزشي كه دانش آموزان ما مي بينند، انتزاعي است و اين طور ياد نگرفته اند كه آموزش امروز را براي فرداي زندگي خود استفاده كنند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري خانه ملت؛هم اكنون آموزش و پرورش عليرغم اينكه معلمان خوب ودانش آموزان علاقمندي دارد در خيلي از موارد كارايي مناسبي ندارد و اين مي طلبد كه به طور اساسي نحوه آموزش و ديدگاه دانش آموزان و خانواده ها نسبت به اين مقوله تغيير يابد.
مويد حسينيصدر به تابناك گفت:اين موضوع در مقطع دانشگاه هم ديده مي شود، يعني آموزشي كه دانش آموزان ما مي بينند، انتزاعي است و اين طور ياد نگرفته اند كه آموزش امروز را براي فرداي زندگي خود استفاده كنند.
اين عضو هيئت رئيسه كميسيون انرژي مجلس هشتم افزود:براي روشن شدن موضوع مي توان به اين مثال توجه كرد: مثلا اكثر كساني كه ديپلم گرفته اند راجع به موضوعات جغرافيايي، حتي در محدوده كشورخود بي خبرند و ازجواب دادن به ساده ترين سوالات در اين زمينه عاجزند. يا درمورد روخواني قرآن؛ پس ازاخذ ديپلم با اينكه آن همه دروس عربي را گذرانده اند، متاسفانه نمي توانند قرآن را بدون غلط بخوانند يا در مورد زبان انگليسي كه از اين هم بدتر است. دليل اين امر اين است كه دانش آموز فكرمي كند علم موضوعي است كه فقط بايد ياد گرفت، در صورتي كه ارزش علم به كاربرد آن است.
نماينده مردم خوي و چايپاره در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد:اين ساختار كه در حال تغيير است و در برنامه پنجم هم ديده شده و از الزامات برنامه هاي كشوراست و اميدوارم آقاي حاجي بابايي كه خود نيز درزمان تدوين برنامه پنجم در مجلس حضورداشت و از مشكلات باخبرند، در اين مورد با فوريت اقدام كند و كيفيت آموزش و پرورش را مورد توجه قرار دهد.
حسيني افزود:درمورد رشته هاي دانشگاهي بايد گفت كه هيچ تناسبي بين ظرفيت پذيرش در دانشگاهها و نياز جامعه وجود ندارد كه اين مشكل هم بايد حل شود. در محتوا نيز بايد تاريخ و غرور ملي ما خيلي بيشتر از اين ها در نظر گرفته شود تا باعث شود كه دانش آموز از پيشينه پرافتخار خود بيشتر مطلع شود.ضمن اينكه دانش آموزان ما از فرهنگ غربي اطلاع درستي ندارند و به همين خاطر اغلب اوقات شيفته پيشرفت هاي ظاهري آنها مي شوند. البته آنها پيشرفت هاي خوبي دارند كه قابل انكار نسيت ولي دانش آموز بايد با معايب فرهنگ غربي نيز آگاه شود و آن را با تاريخ و فرهنگ پرافتخار كشور خود مقايسه نمايد و بايد دركتب آموزشي به اين موضوعات پرداخت.
يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 226]