تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نگاه مؤمن عبرت آميز و نگاه منافق سرگرمى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851137535




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شروط امام براي حمله به شهرهاي عراق چه بود؟


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: شروط امام براي حمله به شهرهاي عراق چه بود؟
خبرگزاري فارس: يكي از شروطي كه حضرت امام براي مقابله به مثل با عراقي‌ها گذاشتند، حفظ امنيت‌ كربلا، نجف، سامرا و كاظمين بود و سابقه ندارد ما هيچ يك از اين شهرها را به حرمت اهل بيت (ع) در جنگ زده باشيم؛ نخستين حمله هوايي كه ما كرديم و نخستين موشكي هم كه زديم، بانك مركزي عراق بود.


به گزارش خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا»، امير سرتيپ غلامحسين دربندي از فرماندهان دفاع مقدس، همرزم شهيد صياد شيرازي و سال‌ها در سمت‌هاي مختلف در ارتش مشغول به خدمت بوده است. امير دربندي سال‌هاست در ايام حضور كاروان‌هاي راهيان نور در مناطق عملياتي و در ايام ديگر سال به عنوان راوي به شهرهاي مختلف سفر مي‌كند و از مشاهدات خود براي نسل جوان مي‌گويد تا در تاريخ بنويسند؛ بشكند قلم و زباني كه نگويد بر سربازان خميني چه گذشت. آن چه در زير مي‌آيد حاصل گفت‌وگوي مشروح خبرنگار فارس با امير سرتيپ دربندي از فداكاري‌هاي فرزندان خميني در نبرد عاشورايي آخرالزمان است.

* جنگ با جنگ فرق دارد

در هيچ جنگي اخلاق انساني مثل دفاع مقدس ما رعايت نشده است. همين‌هايي كه دم از دموكراسي مي‌زنند و كراواتي و دستمال بسته هستند، با فشار يك دكمه در هيروشيما، 380 هزار نفر را كشتند، پودر كردند و بالاي يك ميليون نفر نيز مجروح و معلول شدند كه با گذشت 60 سال هنوز بچه‌هايي كه به دنيا مي‌آيند معلول هستند.

همين چند سال پيش كه آن خلبان آمريكايي به درك رفت، از او پرسيدند براي بمباران هيروشيما ناراحت نيستي؟! گفته بود "عذرخواهي هم از ژاپن نمي‌كنم" حالا شما اين را با خلبانان ما مقايسه كنيد، در شرايطي كه به شهر و خانه شما حمله شده، وسط نبرد و جنگ، خلبان ما در آن شرايط وقتي به خاك دشمن حمله مي‌كند مراقب است بمب هواپيما به ماشيني كه زن و بچه هستند و در جاده حركت مي‌كند برخورد نكند كه مبادا از دماغ بچه‌اي خون بيايد و مي‌گويد يك دور مي‌زنم بعد دوباره برمي‌گردم و هدف را مي‌زنم.

شايد درك نكنيد يك دور زدن در فضاي دشمن يعني چه؟ يعني هزاران گلوله هوايي و صدها موشك به سمتش در حال شليك شدن و رها شدن است و هواپيماهاي دشمن در آسمان دشمن به دنبالش هستند، روز رژه نيست كه مثلاً هواپيمايي براي تماشا و كف زدن يك دور بزند، يك دور ديگر زدن يعني براي خون نيامدن آن هم نه خون خودي، كدام جنگ در دنيا اينگونه بوده است؟ مگر مي‌شود در جنگ، مسائل انساني را رعايت كنيد، متخلق به اخلاق اسلامي باشيد و شما مي‌بينيد تفاوت جنگ ما با آن‌ها كه ادعاي دموكراسي دارند از زمين تا آسمان است.

* امام (ره) مخالف حمله به شهرها در جنگ بودند

دشمن آمده در كشور ما شهرهايي از كشور را بمبارن كرده است. به آمار رجوع كنيد، مي‌بينيد بخشي از شهدا در شهرها به شهادت رسيدند، زن و بچه هستند. مي‌بينيد بچه در بغل مادرش در بستر گرم زير سقف خانه خودش، در شهر خودش، با آمدن يك بمب، شهر و خانه‌ها را باهم ويران مي‌كند و در خانه خودش به شهادت مي‌رسد.

در محله‌اي ديده شده است 20 نفر از اعضاي يك فاميل دو ـ سه تا خانه بغل هم يك جا شهيد مي‌شدند.
حالا فرماندهان در يك چنين شرايطي آمده‌اند خدمت حضرت امام كه آيا شما اجازه مي‌دهيد ما هم اقدام متقابل كنيم و شهرهاي عراق را بمباران كنيم؟ نقل است كه امام خميني (ره) مي‌گويند ما در جنگ نامردي نمي‌كنيم.
اسلام چنين اجازه‌اي نمي‌دهد، ما هر كاري دلمان بخواهد نمي‌توانيم بكنيم.

*امام بعد از سال 64 گفتيد شهرهاي عراق را بزنيد با چند شرط!

وقتي در نبردي آن هم در قرن بيستم در رأس فرماندهي كل قوا امامي باشد كه اين طور تصميم بگيرد، مجتهد است ولي امر مرجع تقليد است وقتي حكم جهاد را مي‌خواهد بدهد نگاه مي‌كند به شرع و احكام نوراني اسلام و نه از روي حب و بغض شخصي؛ اين ظرافت‌ها ديده مي‌شد. اما صدام هر كاري دلش مي‌خواست انجام مي‌داد؛ معلوم است كه دفاع ما جاويد خواهد ماند.

بعد كه دشمن در سال 64 حملات هوايي‌اش را شدت داد و تهديد كرد همه جا را مي‌زدند، حتي نماز جمعه‌ها را؛ آنها موشك 12 متري در شهرها مي‌انداختند. 12 متر! چه زلزله‌اي مي‌شد. دوباره خدمت امام آمدند كه آقا شهرها را مي‌زنند اجازه دهيد ما هم بزنيم؟! دشمن با دو هدف اين كار را مي‌كرد اول در پشت جبهه خانواده‌هاي رزمنده‌ها به رعب و وحشت اندازد و دوم در دل رزمنده‌ها را با اين كار خالي كند كه نتوانند در جبهه بمانند.

من در چزابه بودم كه خبر رسيد شاهين شهر بمباران شده است؛ آن موقع در شاهين‌شهر زندگي مي‌كرديم
و خدا يك بچه به ما داده بود. از قضا خانه ما هم خراب شده بود. به ما پيغام داده بودند به شاهين‌شهر بيا كه زن و بچه‌ات آواره شدند. زدن عقبه و ايجاد رعب و وحشت باعث مي‌شد رزمنده‌ها نتوانند در جبهه كارشان را درست انجام دهد.

دشمن همين‌طور با موشك‌هاي اسكاد، كروز و هواپيماهاي ميراژ فرانسوي كه آن موقع از جديد‌ترين و مدرن‌ترين هواپيماهاي جنگي دنيا بود، مناطق را از ارتفاع بالا بمباران مي‌كرد آن هم نه يك دانه بمب بلكه 13ـ14 بمب مي‌انداخت و مي‌رفت و همه جا را با خاك يكسان مي‌كرد. غربي‌ها به صدام جديدترين و پيشرفته‌ترين تجهيزات را داده بودند، اصلاً همه دنيا پشت سر عراق بودند. همه دنيا يك طرف و انقلاب اسلامي هم يك طرف.

روسيه قبل از فروپاشي كه به ابرقدرت شرق معروف بود، تانك تي 72 و ميگ‌هاي 29 مي‌داد؛ تانك تي 72 تازه از كارخانه درآمده بود و به عراق داده بود. فشار استكبار جهاني از يك سو و حملات ناجوانمردانه عراق به عقبه جبهه از سويي ديگر، باعث شد كه فرماندهان دوباره خدمت حضرت امام (ره) رفته و از ايشان اجازه حمله به شهرها را بگيرند.

* شهرهايي از عراق كه به دستور امام امن ماند

امام عزيز براي زدن شهرهاي عراق شروطي مي‌گذارند. اولاً از 72 ساعت جلوتر اعلام كنيد فلان روز فلان ساعت مثلا بغداد، بصره و فلان جا را مي‌خواهيم بزنيم تا مردم اطلاع داشته باشند و شهر را خالي كنند تا از دماغ يك بي‌گناه خون نيايد، ثانياً 4 شهر عراق را امن اعلام كنيد، كربلا، نجف، سامرا، كاظمين و ثالثاً مراكز عمومي مثل مدارس، بيمارستان‌ها و بازارها را نزنيد و مراكز دولتي، مراكز نظامي، انبار مهمات، سوخت و پادگان‌ها را بزنيد.

سابقه ندارد ما هيچ كدام يك از اين شهرها را به حرمت حرم اهل بيت (ع) در جنگ زده باشيم؛ در حالي كه صدام در جريان قيام مردم عراق كه مبارزان به حرم امام حسين (ع) پناه برده بودند، حرم را به خاك و خون كشيد به طوري كه هنوز آثار گلوله‌ها روي ديوارهاي حرم امام حسين (ع) ديده مي‌شود. نخستين حمله هوايي كه ما كرديم و نخستين موشكي هم كه زديم و خيلي دقيق بود، بانك مركزي عراق بود. كجاي دنيا يك چنين جنگي را سراغ داريد؟! آمريكا كه مدعي حقوق بشر است در افغانستان و پاكستان و عراق بارها نقاطي كه مردم جمع بودند را بمبارن كرده است؛ مجالس عروسي‌ها، بازارها و محل مسكوني.

* دليل ماندگاري جنگ تحميلي ما حضور امام در رأس كل قوا بود

اين تاريخ پر شكوه و پر افتخار را بايد روايت كرد؛ كسي در تاريخ سراغ نداريد بعد از صدر اسلام كه فرماندهي كل قوا با پيامبر بود ديگر جنگي را نداريم كه فرماندهي كل قوا يك مرد الهي باشد. دليل ماندگاري و پايداري دفاع مقدس ما همين است . امام، آن مرد الهي چنين رزمندگاني را مي‌طلبد كه آن خلبان روي هوا در آسمان دشمن جان خودش را به خطر مي‌اندازد تا زن و بچه و مردم بيگناه كشته نشوند.

تا به حال در دنيا چه كسي چنين جنگي ديده است؛ الآن مي‌بينيد آمريكا در افغانستان، پاكستان و عراق، هر جا مردم جمع باشد را مي‌زند در همين ليبي با سلاح آمريكا مردم را نشانه گرفته‌اند؛ در حالي كه امام ما زير بمباران شديد دشمن، اين طور فرمان مي‌دادند. آيا جز در زمان پيامبر (ص) و ائمه (ع) كه در رأس قوا چنين اعمالي ديده مي‌شد، ديگر سراغ داريد؟ دليل ماندگاري جنگ تحميلي حضور امام در رأس كل قوا بود.

اين تاريخ زنده، باشكوه و سرافراز عصر حاضر را بايد گفت، ما به تاريخ گذشته اشكانيان و ساسانيان بسنده مي‌كنيم و بعضاً افتخار. اين تاريخ پرافتخار را بايد روايت كرد اين تاريخ كشور ماست كه هر وقت از آن صحبت مي‌كنيم و آن هم با افتخار احساس مباهات و غرور مي‌كنيم نه مثل تاريخ گذشته كه هر وقت به آن نگاه مي‌كنيم بايد سرمان را بيندازيم پايين. چرا كه يك گوشه‌اي از آن را به دشمن داده‌اند. به قراردادهاي تاريخي كه نگاه مي‌كنيم مي‌بينيم چقدر ذليل‌مان كرده‌اند. در جنگ تحميلي نه تنها زير هيچ قراردادي را امضا نكرديم بلكه دنيا را در بالاترين سطح آن مجبور كرديم آنها امضا كنند و به خواسته‌هاي ما تن دهند.

* ما جنگ غيرانساني نمي‌كنيم

زماني كه دشمن ديد حريف سينه به سينه بچه‌هاي ما نشد، شروع كرد به زدن شيميايي. اول هم گفته از شهر خودمان شروع مي‌كنيم، حلبچه را آن چنان زده بود كه 5 هزار نفر يكجا خفه شده بودند و پر از تأول؛ شيميايي آثار مختلفي دارد برخي بمب‌هاي شيميايي فقط تأول زاست، برخي در جا خفه مي‌كند و برخي عامل خون است برخي عامل اعصاب و...؛ غرب آمده بود فرمول تركيب مواد شيميايي را به صدام داده بودند كه هم خفه مي‌كرد هم تأول زا بود؛ دشمن به زور سلاح شيميايي مي‌خواست جبهه‌ها را خالي كند؛ در فاو، در جزيره مجنون، در شلمچه حتي خباثت را فراتر از اين گذاشت برخي از شهرهاي مرزي ما مثل سردشت، ايلام و ... را بمباران شيميايي كرد كه هنوز آثارش در مردم و سرزمين آنجا هست.

فرماندهان آمدند خدمت امام (ره) گفتند «دشمن شيميايي مي‌زند طوري كه هر موجود جنبنده‌اي از نبات، انسان و حيوان همه را از بين مي‌برد شما نيز اجازه دهيد، مقابله به مثل كنيم» امام خميني (ره) فرمودند «ما جنگ غير انساني نمي‌كنيم» و اجازه ندادند، تا آخر جنگ هم پاي اين حرفشان ايستادند. الان ما را متهم مي‌كنند، تحريم مي‌كنند كه دست از فعاليت هسته‌اي برداريم چون مي‌گويند احتمال مي‌دهيم در آينده بمب اتم درست كنيد. احتمال مي‌دهند!! آن وقت خودشان چند صد تا چند صد تا بمب هسته‌اي دارند.

* دفاع مقدس ايران، سازمان ملل را وادار به امضاء كرد

اوج معنويت، انسانيت و اسلاميت بچه‌هاي ما در جنگ تحميلي نه تنها دفاع مقدس را ماندگار كرد بلكه دنيا را در بالاترين مقامش در سازمان ملل و بالاترين كرسي آن يعني دبير كل سازمان ملل وادار به امضاء قرارداد كرد. آقاي كورد والتايم دبير كل وقت سازمان ملل وقتي دوران مسئوليتش تمام شده بود و مي‌خواست برود، جنگ تحميلي تمام شده بود. گفت «من اين نامه را مي‌نويسم تا در بايگاني سازمان ملل بماند كه آن چه ايران مي‌گفت درست بوده است. اين عراق بوده كه به ايران حمله كرده و آن چه رهبر ايران مي‌گفت درست بوده است و ايران دچار خسارت شده است». اين بسيار مهم است، مسئله كوچكي نيست؛ ايران دچار خسارت شد؛ اين دنيايي كه دانشمند ما را ترور مي‌كند حتي حاضر نيست به زبان محكوم كند.

شما مي‌بينيد همسر شهيد شهرياري نامه‌اي مبني بر محكوم كردن ترور همسرش به سازمان ملل مي‌دهد و آنها تنها مي‌گويند «ما احساس ناراحتي و نگراني خودمان را از اين كشته شدن ابراز مي‌كنيم». آنها احساس خود را ابراز مي‌كنند اما حاضر نيستند محكوم كنند چرا كه دست خودشان در كار بود. اما همين دنيا را ايران در زمان دفاع مقدس وادار كرد در بالاترين سطح بيايد امضا كند. اين‌ها تاريخي است كه وقتي به آن مي‌رسيم احساس غرور و عزت مي‌كنيم. ما نه تنها قرارداد ننگين و خفت بار را امضا نكرديم بلكه دنيا را در بالاترين مقام خود مجبور به امضاء كرديم. اين بود هنر امام و رزمندگان.

* حركت امام و شهدا در بطن جامعه زنده است

گرچه كه 30 سال از جنگ مي‌گذرد اما هنوز عكس‌هايشان روي در و ديوارهاي شهرهاي ماست. هنوز زير تابوت‌ها و پيكرهايشان را مي‌گيريم. اين گل پرپر از كجا آمده، از سفر كرب و بلا آمده. اصلاً چرا راه دوري برويم هنوز همين جانبازاني كه شهيد مي‌شوند را روي دوش‌هاي‌مان مي‌گذاريم. ما با جبهه و خاطراتش زندگي مي‌كنيم بويش را لمس مي­كنيم و با ياد آن‌ها آرامش مي‌گيريم. مقام معظم رهبري در صفحه اول كتاب خاك‌هاي نرم كوشك مي‌فرمايند «وقتي اين كتاب را قبل از خواب خواندم با آرامش چشمم را بستم و با آرامش رفتم. داستان يك بنا كه در ابتدايي مدرسه را ول كرده بود. ببينيد چه كسي بود و چه كرد».

امروز اثرات حركت امام و شهدا در گوشه گوشه دنيا ديده مي‌شود؛ بنده چند روز پيش در گوشه‌اي از تظاهرات منطقه «من‌هتن manhatan»، نيويورك عكس امام را مشاهده كردم. تازه دارد اثرات حركت امام در جهان مشاهده مي‌شود، چراغ شهدا روشن است و ما هنوز روح حماسه را در جسم و جان زنده نگاه داشته‌ايم.

ادامه دارد....

گفت‌وگو با ايمان نوروزي

انتهاي پيام/

يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 232]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن