واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: فرهنگ دانشگاه
پيام دكتر جاسبي به مناسبت درگذشت دكتر محمدحسن هجرتي رئيس واحد كابل
خدمات دكتر هجرتي در رشد و تعالي دانشگاه آزاد اسلامي همواره ماندگار خواهد بود
آنا: در پي درگذشت مرحوم دكتر محمدحسن هجرتي رئيس واحد كابل، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي پيام تسليتي صادر كرد.
به گزارش آنا، در پيام دكتر جاسبي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي آمده است: درگذشت تاسف انگيز همكار گرانقدر و پرتلاش زنده ياد دكتر محمدحسن هجرتي، رئيس واحد كابل و از چهره هاي پيشكسوت دانشگاه آزاد اسلامي كه بيش از 20 سال از عمر خود را در خدمت به مردم، دانشجويان، اساتيد و رشد و اعتلاي دانشگاه آزاد اسلامي واحدهاي گرمسار، گناباد و واحد كابل در افغانستان مجدانه و صادقانه سپري كرد و در خداشناسي و وظيفهشناسي نمونه بود را به خانواده محترم ايشان، جامعه علمي، فرهنگي و دانشگاهي كشور و مجموعه اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد كابل صميمانه تسليت مي گويم. دكتر جاسبي در اين پيام تصريح كرد: بدون ترديد، خدمات ايشان در رشد و تعالي دانشگاه آزاد اسلامي همواره ماندگار خواهد بود.
دكتر جاسبي در اين پيام از درگاه خداوند متعال، براي آن فقيد سعيد، علو درجات و رحمت واسعه الهي و براي بازماندگان معزز صبر و شكيبايي، سلامتي و طول عمر با عزت و سعادت مسألت نمود.
قرباني:
تاجيكستان، افغانستان و عراق بيشترين تقاضا را براي تحصيل در ايران دارند
خبرگزاري فارس: قائم مقام وزير علوم، تحقيقات و فناوري در امور بينالملل گفت: كشورهاي تاجيكستان، افغانستان و عراق بيشترين كشورهاي متقاضي براي ادامه تحصيل دانشجويانشان در ايران هستند. ارسلان قرباني قائم مقام وزير علوم، تحقيقات و فناوري در امور بينالملل درباره نشستي كه با سفراي جمهوري اسلامي ايران كه در وزارت امور خارجه برگزار شد،گفت: در اين جلسه سياستها و برنامههاي وزارت علوم در حوزه همكاريهاي علمي بينالمللي براي جذب دانشجويان خارجي به صورت غيربورسيه و همچنين همكاري با سازمانهاي تخصصي، بينالمللي، منطقهاي در ساير زمينهها ارائه شد. وي همچنين با اشاره به قابليتها و ظرفيتهاي علمي، آموزشي و تحقيقاتي دانشگاههاي كشور افزود: وزارت علوم درصدد است كه در برنامه پنجم توسعه، تعداد دانشجويان خارجي را در داخل كشور به صورت پذيرش غير بورسيه و آزاد به 25 هزار نفر برساند. قرباني ادامه داد: با توجه به اينكه دانشجويان همه كشورها از جمله كشورهاي اسلامي ميتوانند در ايران تحصيل كنند، ايجاد زمينه و بستر مناسب براي گسترش و تقويت همكاريهاي علمي و فني و گسترش گفتمان فرهنگي و ديپلماسي علمي بين دانشگاههاي جمهوري اسلامي ايران و كشورهاي ديگر، از اهداف اصلي حضور دانشجويان خارجي در ايران است. قائم مقام وزيرعلوم در امور بين الملل گفت: ما معتقديم حضور دانشجويان خارجي در دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي كشورمان ميتواند در ارائه تصوير واقعي از فرهنگ و هويت اسلامي ـ ايراني و دستاوردهاي علمي، پژوهشي و فناوري دانشگاهها و مراكر تحقيقاتي كشورمان مؤثر باشد. در پايان اين نشست مقرر شد كميتهاي مشترك، متشكل از برخي معاونان وزارتخانههاي علوم و امور خارجه تشكيل شود تا پس از تدوين برنامهها و تأييد وزراي دو وزارتخانه مذكور، همكاريهاي علمي بينالمللي با حمايت دولت اجرايي شود.
برگزار ي شب شعر با موضوعات عاشورايي و آزاد در دانشگاه آزاد اسلامي يزد
مراسم شب شعري با دو موضوع عاشورايي و آزاد زير نظر كانون دانشجويي شعر و داستان نويسي ترمه و ترنج وابسته به دفتر فرهنگ اسلامي واحد يزد با حضور حجه الاسلام والمسلمين دكتر خواجه پور رئيس دفتر فرهنگ اسلامي واحد يزد،عليرضا سليماني از شاعران استان يزد،جمعي از مسئولين و دانشجويان علاقه مند در سالن اجتماعات شهيد آويني دانشكده فني مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي يزد برگزار شد. حجه الاسلام والمسلمين دكتر خواجه پور رئيس دفتر فرهنگ اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي يزد در مصاحبه با خبر نگار آنا گفت: شعر بيانگر احساسات و عرفان دروني افراد بوده و مي تواند احساسات ديگران را بر انگيخته ، پيچيده ترين مطالب فلسفي و عرفاني را بيان كند ، بر همين اساس ما اقدام ب برگزاري اينگونه برنامه ها نموديم .
نامبرده ادامه داد : فراخوان اين برنامه به جهت ارسال آثار شعر و داستان نويسي دانشجويي ، حدود يكماه پيش از سوي دفتر فرهنگ اسلامي واحد يزد اعلام شد كه پس از دريافت آثار ، 3 شعر برتر از خانم كافي با موضوع آزاد و خانم مريم كريمي و رامين نعمتي با موضوع عاشورايي و 1 اثر نثر از خانم بازياري برگزيده اعلام شد. وي ادامه داد : اكثر موضوعات عاشورايي بود و ما به جهت داوري از آقاي ميرطالبي كه در چندين جشنواره كشوري شركت كرده و داراي مقام بودند دعوت به عمل آمد كه ايشان از ميان آثار به 4 اثر برگزيده راي داد. لازم بذكر است غرفه كتاب با موضوعات عاشورايي و شعر و داستان در كنار مراسم شب شعر برپا شده بود تا دانشجويان و علاقه مندان به كتاب و كتابخواني بتوانند بهره و استفاده كافي از آن ببرند. در پايان اين مراسم ازآثار منتخبان برگزيده با حضور مسئولين دانشگاه با اهداي جوايز و لوح سپاس تقدير شد.
دبير منطقه 3 تاكيد كرد:
فعالسازي دفاتر مشاوره در واحدهاي دانشگاهي
دبير منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامي با تاكيد بر پيگيري و فعال سازي دفاتر مشاوره در واحدهاي دانشگاهي، گفت: بيش از 72 هزار دانشجو در منطقه 3 دانشگاه آزاد تحصيل ميكنند. به گزارش ايسنا، صالحي در جلسه كارشناسان نظارت و ارزيابي آموزشي واحدهاي منطقه 3 دانشگاه آزاد با اشاره به ضرورت ارزيابي از اساتيد و بررسي كيفيت تدريس، گفت: نظارت و ارزيابي آموزشي نقش مهمي در ارتقاي آموزش و پژوهش در دانشگاه دارد. وي بررسي مشكلات دانشجويان در خصوص مسائل اياب و ذهاب، سلف سرويس و خوابگاه را متذكر شد و گفت: بايد با پيگيري لازم گواهينامه فارغ التحصيلي دانشجويان در كمترين زمان ممكن صادر و در اختيار آنها قرار گيرد. دبير منطقه 3 دانشگاه آزاد با اشاره به تحصيل 72 هزار دانشجو در اين منطقه، افزود: در منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامي 17 واحد و مركز آموزشي فعاليت دارند و 1750 عضو هيات علمي و 1700 كارمند نيز مشغول خدمت هستند. وي كيفي سازي و تجاريسازي طرحهاي پژوهشي، ارتقاي هيات علمي از مربي به استادياري و از استادياري به دانشياري و از دانشياري به استادي، جذب هيات علمي با مدارك دكتري را از مهمترين سياستها و برنامه هاي منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامي در چشم اندازبرنامه توسعه بيان كرد و افزود: افزايش رشته هاي تحصيلات تكميلي و تجهيز كارگاهها و آزمايشگاهها از ديگر برنامه ها و اولويت هاي منطقه است.
دانشجوي واحد بيضا مخترع برگزيده جشنواره ايده هاي برتر خليج فارس شد
آنا: مرتضي مستان نواز دانشجوي رشته كامپيوتر دانشگاه آزاد اسلامي واحد بيضا با ثبت اختراع خود حائز رتبه برتر و دريافت لوح سپاس از جشنواره ايده هاي برتر خليج فارس شد. به گزارش آنا، دانشجوي واحد بيضا با ثبت اختراع خود با عنوان كنترل كامپيوتر بدون نياز به كاربر كه در واقع يك روبات نرم افزاري و سخت افزاري است به اين عنوان نائل شد . مستان نواز همچنين با طراحي يك پانل انهدام اضطراري اطلاعات ديجيتال ، لوح افتخار مسابقات روباتيك از جشنواره ملي ايده هاي برتر در استان يزد را نيزكسب كرد .
از سوي صندوق پژوهشگران؛
شرايط حمايت از طرحهاي تحقيقاتي اساتيد دانشگاهها اعلام شد
سرپرست صندوق حمايت از پژوهشگران كشور طي نامه اي سياست هاي كلي صندوق در حمايت از طرح هاي تحقيقاتي اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها را اعلام كرد. به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس نامه سرپرست صندوق حمايت از پژوهشگران كشور، سياست هاي كلي اين صندوق در حمايت از طرح هاي تحقيقاتي در سه بخش به اعضاي هيئت علمي اعلام شده است.طرح هاي تحقيقاتي كه منجر به توليد علم و گسترش مرزهاي دانش شود، طرح هاي تحقيقاتي كاربردي در سطح ملي كه منجر به حل مسائل اساسي كشور شود و طرح هاي تحقيقاتي بنيادي و كاربردي كه در جهت ارتقاء كمي و كيفي دستاوردهاي علمي اعضاي هيئت علمي جوان باشد سه محور اصلي مورد حمايت اين صندوق است.اعضاي هيئت علمي دانشگاهها مي توانند با مراجعه به وب سايت صندوق حمايت از پژوهشگران كشور ضمن اطلاع از عرصه هاي پژوهشي اولويت دار مورد نظر، طرح هاي پژوهشي خود را از طريق وب سايت اين صندوق ارسال كنند.
تفاهم نامه امضاء شده بين واحد جاسب و كميته امداد امام خميني (ره) شهرستان دليجان
با استعانت از خداوند سبحان و با الهام از روح ملكوتي بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني (ره) و با نصب العين قراردادن رهنمودها و فرمايشات مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي مدظله العالي مبني بر توجه افراد تحت پوشش كميته امداد، با عنايت به اينكه بخشي از ولي نعمتان تحت حمايت كميته امداد امام خميني (ره) در مراكز آموزش عالي از جمله دانشگاه آزاد اسلامي مشغول به تحصيل مي باشند ، تفاهم نامه اي در راستاي كاهش مشكلات اين عزيزان و خدمت به طبقات محروم جامعه في مابين دانشگاه آزاد اسلامي واحد جاسب و كميته امداد امام خميني (ره) شهرستان دليجان امضاء گرديد.
برگزاري نخستين نشست هيئت امناي بنياد علمي اكو در پاكستان
خبرگزاري فارس: نخستين نشست هيئت امناي بنياد علمي اكو با حضور معاون وزير و رئيس مركز هيئتهاي امنا و هيئتهاي مميزه مركزي وزارت علوم و مقامهاي بلند پايه كشورهاي عضو اكو در اسلام آباد پاكستان برگزار شد.به گزارش فارس، در اين نشست ايرانمنش طي سخناني با تأكيد بر نقش مهم علوم و فناوي در توسعه همكاري بين كشورهاي عضو سازمان همكاريهاي اقتصادي (اكو) گفت: جمهوري اسلامي ايران در حوزههاي مختلف، همكاريهاي قابل ملاحظهاي با كشورهاي عضو اكو و به خصوص پاكستان دارد و از طريق ارايه پروژههاي علمي و مشاركت در امور اجرايي، در فعاليتهاي بنياد تازه تأسيس اكو مشاركت مثبت خواهد داشت.در اين نشست اسناد پايه بنياد علمي اكو، لوگو و ساير اسناد جانبي مربوط به اين بنياد به تأييد اعضا رسيد.همچنين در حاشيه اين نشست كه با حضور 7 كشور جمهوري اسلامي ايران، پاكستان، افغانستان، قرقيزستان، تركيه ،تاجيكستان و آذربايجان برگزار شد، ايرانمنش با ميرچنگيرخان جمالي، وزير علوم و تكنولوژي پاكستان و محمد يحيي معروفي، دبير كل اكو ملاقات و بر لزوم تقويت بنياد علمي اكو و مشاركت گسترده كشورها در فعاليتهاي آن سازمان تأكيد كرد.بنياد علمي اكو به عنوان يكي از آژانسهاي تخصصي سازمان همكاريهاي اقتصادي ( اكو) در سال 1995 تأسيس شده است و كشور ميزبان ( پاكستان) كه طبق اساسنامه، اولين رييس بنياد علمي اكو است، تا كنون اين بنياد را راه اندازي نكرده بود و در حال حاضر ايران، پاكستان، تركمنستان و قرقيزستان اساسنامه اين بنياد را از لحاظ قانوني تأييد كردهاند و در نشست اسلام آباد، جمهوري آذربايجان و قرقيزستان نيز بر تمايل جدي خود براي تاييد اساسنامه بنياد تأكيد كردند.
برگزاري كارگاه آموزشي جلوگيري از رفتارهاي پر خطر در دانشگاه آزاد اسلامي يزد
كارگاه جلوگيري از رفتارهاي پر خطر به مدت 8 ساعت به منظور ارتقاي كارايي علمي و پژوهشي كاركنان دانشگاه در سالن دفتر مطالعات و آموزش نيروي انساني واحد يزد برگزار شد. محمد رضا رحيمي مسئول دفتر مطالعات و آموزش نيروي انساني واحد يزد در مصاحبه با خبرنگار آنا گفت: اين كارگاه آموزشي با حضور 36 نفر از كاركنان واحد يزد به مدت 8 ساعت با تدريس دكتر مسسود كلامي يزدي مدير گروه بهداشت و تنظيم خانواده واحد يزد برگزار شد كه براي شركت كنندگان گواهينامه پايان دوره نيز اعطا خواهد شد.اين عضو هيات علمي دانشگاه افزود:دفتر مطالعات و آموزش نيروي انساني واحد يزد براي ارتقاي سطح علمي و حرفه اي كاركنان و اساتيد هيات علمي واحد يزد دوره هايي با مضامين مختلف پيش بيني كرده كه طبق زمان بندي تقويم آموزشي كارگاه هاي آموزشي همراه با توضيح نرم افزار هاي آموزشي ارائه ميگردد. همچنين دكتر مسعود كلامي يزدي استاد اين دوره كارگاه آموزشي در مصاحبه با خبرنگار آنا گفت:در اين كارگاه آموزشي شركت كنندگان با شناخت كامل مراحل بيماري و سير پيشرفت آن،آشنايي با مفهوك كاهش آسيب،آشنايي با برنامه استراتژيك ملي كنترل ايدز و عفونتها،آشنايي با مواد اعتياد آور جديد و شناخت كامل راه هاي انتقال و عدم انتقال بيماري آشنا شدند.
برگزاري همايش داخلي « پژوهش در متون ادبي و عرفاني» در واحد دهاقان
اصفهان – خبرنگار آفرينش
معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد دهاقان به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش همايش داخلي«پژوهش در متون ادبي و عرفاني» را با حضور خيل مشتاقان گروههاي زبان و ادبيات فارسي و عرفان اسلامي در محل سالن اجلاس كتابخانه مركزي علامه طباطبايي واحد برگزار نمود. سخنران اين همايش دكتر سيد احمد كازروني استاد تمام گروه زبان و ادبيات فارسي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بوشهر بود كه در بيانات خود پيرامون موضوع همايش گفت: كشور ايران اسلامي، پرچمدار ميراث فرهنگي در دنياي كهن و دنياي بعد از اسلام بوده و هست. انجام فعاليتهاي پژوهشي كه باعث پيشرفت علمي و فرهنگي هر جامعهاي شود بسيار مفيد ميباشد، چنانچه انجام فعاليتهاي پژوهشي به صورت گروهي باشند بيشك بسيار موفقتر از فعاليتهاي پژوهشي فردي ميباشد. كشور ما در عصر انقلاب در عرصه پژوهش قدمهاي بسيار زيادي برداشته است و راه را براي جوانان بازنموده است.به همين دليل اهميت به پژوهش و مسائل پژوهشي در دانشگاه آزاد اسلامي بدون شك بالاتر از دانشگاههاي دولتي ميباشد. وي در بخش ديگري از سخنان خود افزود: انجام فعاليتهاي پژوهشي مستلزم صرف وقت و تحمل سختيهاي فراوان است. آمادگي ذهن و مطالعه و بهرهمندي از مطالعات ديگران استفاده از كلام استادان راههايي هستند كه انسان را در انجام بهتر پژوهش ياري ميدهند.
چهارشنبه|ا|7|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 416]