تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى‏گيرد و تصويب آن در شب بيست ويكم و تنفيذ آن در شب بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850715045




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

واعظ‌زاده: فعاليت شركتهاي‌ دانش‌بنيان مستلزم كسب مجوزاز20مرجع است شكل‌گيري فرهنگ جديدعلم‌جويي ضروري است هفت فن‌آوري راهبردي با500ميلياردريال اعتبارتقويت شدند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: واعظ‌زاده: فعاليت شركتهاي‌ دانش‌بنيان مستلزم كسب مجوزاز20مرجع است شكل‌گيري فرهنگ جديدعلم‌جويي ضروري است هفت فن‌آوري راهبردي با500ميلياردريال اعتبارتقويت شدند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: علمي

معاون علمي و فن‌آوري رييس جمهور با اشاره به ضرورت توسعه كمي و كيفي شركت‌هاي دانش بنيان در كشور و موانع و مشكلات موجود در مسير تاسيس و فعاليت اين شركت‌ها به ارائه لايحه حمايت از شركت‌هاي دانش بنيان به مجلس شوراي اسلامي با هدف رفع اين مشكلات اشاره و ابراز اميدواري كرد با تصويب اين لايحه و جايگزيني اين مراجع متعدد با يك مرجع مسوول زمينه، تاسيس و فعاليت‌ اين شركت‌ها در مسير تجاري‌سازي توليدات علمي تسهيل شود.

به گزارش خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر صادق واعظ زاده كه در هفتمين جشنواره دانشجويان ممتاز، مبتكر و نوآور بسيجي، شاهد و ايثارگر كشور سخن مي‌گفت، با بيان اين كه در معرفت اسلامي، ايمان و علم همسايه و يك وجود واحدند، گفت: اعتقاد راسخ به مبدا هستي و اعتقاد عميق به سراي ديگر عين مفهوم ايمان است كه آگاهي و علم كمك حال ايمان هستند.

وي با اشاره به اين كه تلاش علمي با وجود ايمان، عميق‌تر و سريعتر خواهد بود، تصريح كرد: يك پژوهشگر در خلوت خود اگر اعتقاد راسخي داشته باشد، پاسخ او به روشني وجود دارد و اعتقاد ما به عنوان كساني كه به غيب ايمان داريم، متفاوت است كه بايد در همين حوزه‌هاي جاري فعاليتهاي علمي نيز تاثيرگذار باشد.

واعظ زاده با اشاره به اين كه «علم» و «ايمان» دو مقوله نزديك به هم و داراي هم‌افزايي هستند، اظهار كرد: از اين رو است كه پيشرفت علمي زودتر از گذشته حاصل مي‌شود. «ايمان» عامل تشديد كننده فعاليت‌هاي علمي است؛ البته، ما بارقه‌هايي از اين هم افزايي را در طول تمدن انساني و جامعه خود مشاهده كرديم، اما تا جايي كه اين هم‌ افزايي تكميل شود راه درازي را در پيش داريم.

وي خاطر نشان كرد: ما در حوادث اخير نيز شاهد اين بوديم كه ايمان راسخ مردم غزه بر بال علم و فن‌آوري به سراسر عالم پرواز كرد و اجازه نداد در سكوت خبري دنيا جنايات رژيم صهيونيستي مخفي بماند، تا فاجعه بزرگتر از اين به وقوع بپيوندند.

رييس بنياد ملي نخبگان با بيان اين كه به يك تعبير در حال حاضر ما مشغول ساختار راه پيشرفت علمي هستيم، عنوان كرد: نه تنها بايد ارتقاء كمي رتبه ايران در توليدات علمي مورد توجه قرار گيرد، بلكه بايد كيفيت نيز افزايش داشته باشد.

وي در ادامه با اشاره به اين كه يكي از حوزه‌هاي بسيار ضروري ما به دست آوردن علم نافع است، گفت: به صحنه آوردن علم و به خدمت گرفتن آن براي مردم از آرزوهاي ديرين ما بوده است كه قدمهاي بسيار خوبي براي تحقق اين امر برداشته شده است، به طوري كه در همين ماههاي گذشته يك حركت مباركي براي رفع موانع موجود وجود مشاركت دستگاههاي دولتي، بانكها و شركتهاي بزرگ برداشته شد كه در قالب مصوبات مجلس شوراي اسلامي و دولت بخشي از منابع دستگاهها و بانكها و شركتهاي بزرگ به كارهاي پژوهشي به صورت مديريت يافته اختصاص مي‌يابد.

معاون علمي و فن‌آوري رييس جمهور، افزود: از اين رو در حال حاضر چهار هزار ميليارد ريال قرارداد كار پژوهشي بين شركت‌ها، بانك‌ها و دستگاههاي دولتي و محققان و پژوهشگران منعقد شده است كه بايد به اجرا در آيد.

واعظ زاده با اشاره به اين كه تاكنون چهار هزار نفر از نخبگان شناسايي و مورد حمايت بنياد ملي نخبگان قرار گرفته‌اند، اعلام كرد: بسيج دانشجوي به عنوان يك مركز نخبه پرور مورد توجه است. همچنين در حوزه علم و فن‌آوري نيز قدم‌هاي خوبي برداشته ايم، به طوري كه طرحهاي بزرگي در دست برنامه‌ريزي‌ و اجراست.

وي ادامه داد: از جمله فعاليتهاي مثمرثمر، افزايش منابع پارك‌ها به بيش از دو برابر است، تا به نتيجه رساندن نوآوريها در مراكز دو چندان شود. همچنين لايحه شركتهاي دانش بنيان نيز در حال حاضر در مجلس مراحل تصويب خود را مي‌گذارند، يكي از اقدامات تحول آفرين به شمار مي‌رود.

رييس بنياد ملي نخبگان اذعان كرد: در صورت تصويب اين لايحه تمامي موانع دستگاهها در فعاليت اين رشته‌ها در تجاري سازي علم و فن‌آوري رفع خواهد شد. در حال حاضر طبق مصوبات دولت و مجلس شوراي اسلامي 20 دستگاه مختلف بايد در اين زمينه مجوز صادر كنند كه در اين لايحه يك مرجع و مسوول براي اين كار انتخاب شده است و منابع بسيار خوبي نيز از صندوق حساب ذخيره ارزي براي اين كار در نظر گرفته‌ايم.

وي ادامه داد: تاكنون منابع بسيار حجيمي براي كارهاي غير دانشي از اين صندوق هزينه مي‌شده، اما شركتهاي دانشي كه حاصل پژوهشي را در اختيار جامعه قرار مي‌دهند، نمي‌توانند از آن استفاده كنند و يا به علت مشكلات بسيار زياد بي‌نصيبند كه در نظر داريم در اين لايحه به صورت وام و قرض الحسنه خطا پذير در اختيار محققان قرار گيرد.

معاون علمي و فن‌آوري رييس جمهور در ادامه اضافه كرد: همچنين كمك بسيار خوبي به انجنمن‌هاي علمي شده است كه 4 تا 5 برابر بودجه سالانه‌شان است.

به گزارش ايسنا، وي با تاكيد بر اين كه بايد يك فرهنگ جديد علم جويي در كشور حاكم شود، بيان كرد: متاسفانه ما چنين فرهنگي را نداريم و بايد تلاش كنيم همان طور كه يك فرهنگ استقامت را به دنيا عرضه كرديم، در عرصه علم و فن‌آوري و تجاري سازي نيز يك فرهنگ جديد مبتني بر آموزه‌هاي عميق اسلامي از امانتداري و صداقت گرفته تا نحوه كار و تلاش به دنيا معرفي كنيم. همچنين نبايد سعي كنيم شركت‌ها و بنگاههاي دانش بنيان را همانند الگوهاي غربي چه در ظاهر و چه در محتوا طراحي كنيم، بلكه بايد متاثر از الگوي اسلامي باشد. به طوري كه فرهنگ كسب و كار ايراني بايد با فرهنگ ژاپني، ‌اروپايي و آمريكايي بايد متفاوت باشد، كه چنانچه اين امر تحقق نيابد كار ما ابتر خواهد بود.

انتهاي پيام

سه|ا|شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن