واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در همايش تخصصي وايمكس مطرح شد: چارچوب قوانين بايد در طرح تجاري وايمكس از نظر حقوقي شفاف باشد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات
همايش تخصصي وايمكس - خدمات اينترنت پرسرعت بيسيم - به همت گروه علمي تحليلي طيف در مجتمع امام خميني (ره) دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مراسم ابتدا كشوري - دبير همايش - اظهار كرد: از سال 83 همراه با ارايه مجوزهاي PAP يا ندا با موافقت اصولي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به برخي از شركتهاي ندا علاقهمند به فعاليت در حوزه بيسيم باند وسيع مجوز راهاندازي شبكه راديويي اعطا شد.
وي گفت: اين شركتها به راهاندازي شبكههاي باند وسيع در سطح تهران و مشهد براساس تكنولوژي وايمكس و تكنولوژي مشابه اقدام كردند و در سال 86 و پس از تكميل مراحل استانداردسازي فنآوري وايمكس در جهان سازمان تنظيم مقررات اعطاي مجوزهاي جديد وايمكس را در دستور كار خود قرار داد.
او ادامه داد: اين امر به برگزاري مزايده در تابستان و پاييز 87 و اعطاي مجوز به چند شركت ايراني در اين زمينه منجر شد در هر حال برنامه اپراتورها براي راهاندازي اين شبكه بسيار مهم است و اميدواريم تا سه سال آينده ضريب نفوذ وايمكس افزايش يابد.
همچنين در ادامه همايش اكسل بوش - مدير عامل يكي از شركتهاي خارجي - گفت: در حوزه وايمكس بايد بازار خدمات و چارچوب ارايه آنها و اين كه چه خدماتي ميتوانند ارايه دهند، مشخص شود و با توجه به اين كه وايمكس جايگزين تكنولوژي امروز است بايد ببينيم آيا در اين ميان وايمكس را ميخواهيم در روستاها ارائه دهيم يا در مناطق كلان شهري؟
وي با تاكيد بر اين كه وايمكس فقط يك بحث فني نيست بلكه بحث اقتصادي است گفت: مهمترين بحث در اين زمينه اقتصادي بودن آن است و پيچيدگيهاي آن به دليل بخشهاي اقتصادي است كه به آن جذابيت داده است.
وي با بيان اين كه وايمكس بايد بتواند به بازارها و فضاي رقابتي وارد شود تصريح كرد: اين فنآوري در مقابل GSM ريسك بالاتري دارد و ميتواند وارد تلفن اينترنتي شود.
وي يادآور شد: غير از طرح تجاري بايد شبكه ارتباطي قوي بين ارائهدهندگان وايمكس و ساير اپراتورها برقرار باشد زيرا بدون اين ارتباطات و شركاي بومي پيشرفتمان در عرصه تكنولوژيكي معني ندارد.
به گفته وي دولت ايران سيستم ارتباطات كارآمدي دارد و براي پويايي در بخش مخابرات مسير صحيحي را انتخاب كرده است؛ در طرح تجاري وايمكس بايد چارچوب قوانينمان از نظر حقوقي شفاف باشد.
به گزارش ايسنا در ادامه اين همايش كه بدون حضور مسوولان دولتي برگزار شد، كارشناسان مختلف پيرامون موضوعات مرتبط با وايمكس شامل تكنيكهاي پيشرفته مخابرات چگونه باعث افزايش نرخ بيت و بهرهوري در فنآوري واي مكس ميشوند، طراحي و راهاندازي شبكه وايمكس، مشكلات و راهكارها و غيره سخنراني خواهند كرد.
انتهاي پيام
شنبه 28 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]