واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: *آموزش ماليات برارزش افزوده به اصناف از بهمن ماه* رييس شوراي اصناف كشور: عملكرد نامناسب اتحاديهها افزايش قارچ گونه اصناف بدون پروانه را به دنبال دارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - اراك
سرويس: بازرگاني
رييس شوراي اصناف كشور از عملكرد روساي اتحاديههاي صنفي انتقاد كرد و رشد روزافزون واحدهاي صنفي بدون پروانه كسب را محصول ضعف اتحاديهها و ناكارآمدي آنان در برخورد با افراد متخلف دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)، قاسم نوده فراهاني در جمع روساي اتحاديهها و مجامع صنفي استان مركزي با بيان اينكه شوراي اصناف در ابتداي كار خود كمي بيش از400 هزار واحد صنفي بدون پروانه كسب را شناسايي كرده بود، گفت: هم اينك بر اساس آمارهاي موجود در كشور بيش از يك ميليون واحد صنفي بدن پروانه كسب فعاليت دارند درحالي كه تعداد واحدهاي صنفي داراي پروانه كسب در كشور تنها دو ميليون واحد صنفي است.
وي بر ساماندهي اصناف و پيگيري وضعيت آنان از سوي مجامع امور صنفي تاكيد و بيان كرد: متاسفانه بسياري از فعالان اين بخش با استفاده از روشهاي مختلف زمينه بروز مشكل براي واحدهاي صنفي را فراهم مي كنند كه با ايجاد ستاد ساماندهي اصناف و صدور پروانه هاي كسب يك ساله براي متقاضيان تا ميزان زيادي شرايط بروز تخلف از ميان خواهد رفت.
به گفته وي، اين ستاد تا زمان ريشه كن كردن معضل واحدهاي صنفي به فعاليت خود ادامه خواهد داد ضمن اينكه اين ستاد به امور واحدهاي صنفي به منظور رفع مشكلات آنان نظارت خواهد كرد.
فراهاني در ادامه از اجرايي شدن سياستهاي اصل 44 قانون اساسي و واگذاري امور وزارت بازرگاني در حوزه نظارت و بازرسي به اصناف و مجامع امور صنفي در استانها و شهرستانها استقبال و عنوان كرد: به منظور اجراي طرحهاي بازرسي و نظارت بر واحدهاي صنفي از سوي اتحاديههاي صنفي، دولت چهار ميليارد تومان به شوراي اصناف كشور اعتبار تخصيص داده است كه از اين مبلغ يك ميليارد و600 ميليون تومان ميان استانهاي كشور به منظور تشكيل واحدهاي بازرسي و نظارت توزيع شده است.
وي با اشاره به اينكه هم اينك در30 مركز استان و70 درصد از شهرستانهاي كشور واحدهاي بازرسي و نظارت صنفي فعال شده است، گفت: دو هزار و200 بازرس در سطح استانها در اين طرح با اتحاديهها و مجامع امور صنفي همكاري دارند كه از اين تعداد يك هزار و700 تن به تاييد رسيده و مابقي نيز در حال تاييد صلاحيتهاي لازم هستند.
رييس شوراي اصناف كشور در ادامه با اشاره به شيوههاي عملكرد اصناف و مواضع آنان در قبال طرح مسئله ماليات بر ارزش افزوده گفت: اصناف كشور نمي توانند اين طرح را بدون دريافت آموزشهاي لازم در مورد چگونگي اعمال و محاسبه اين ماليات اجرايي كنند كه به اين منظور با اتخاذ تدابيري تلاش شده است آموزشهاي لازم به اصناف در اين زمينه ارائه شود.
فراهاني توضيح داد: در اين مرحله ماليات بر ارزش افزوده سه گروه صنفي را شامل مي شود كه كار آموزش گروه اول از بهمن ماه با استفاده از متخصصان و كارشناسان اقتصادي آغاز و ساير گروهها نيز از طريق لوح فشرده اجرايي خواهد شد.
انتهاي پيام
شنبه 7 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]