واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديرعامل ايران خودرو: "ايكس12" 10ميليون توماني دهه فجر ميآيد زماني تندر را فيسليفت ميكنيم كه 6ماه پس از رونمايي، آن را عرضه كنيم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو
مديرعامل ايرانخودرو از رونمايي محصول X12 در دهه فجر خبر داد و قيمت آن را نيز در محدوده 10 ميليون تومان اعلام كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه سايپا از رونمايي زودهنگام محصول ملي خود به نام مينياتور(S231) در هفته آينده خبر داده و قرار است كه زير 10 ميليون تومان عرضه شود، منوچهر منطقي هم از رونمايي برند دوم اين شركت با عنوان X12 در دهه فجر سخن به ميان آورده كه گويا قرار است با قيمت حدود 10 ميليون تومان وارد بازار شود.
گويا اين دو محصول به قول خودروسازان ملي قرار نيست با هيچ كدام از خودروهاي موجود به لحاظ محدوده قيمتي رقابت كنند و قرار است اين رقابت فقط در ميان دو خودرو فوق باشد.
موضوع فيسليفت تندر90 مساله ديگري است كه از سوي منوچهر منطقي در حاشيه مراسم دوازدهمين سال كاري هفتهنامه ايران خودرو مورد توجه قرار ميگيرد. در حالي كه اخيرا سايپا اقدام به رونمايي محصول تغيير چهره يافته تندر90 با آرم گروه سايپا كرده است، او در اين باره با كنايه اين موضوع را مورد ارزيابي قرار داده و در مورد زمان رونمايي از فيس ليفت تندر 90 ايران خودرو اظهار ميكند: روي فيس ليت تندر 90 نيز كار كردهايم، ولي هر زماني كه نبايد از آن رونمايي كنيم. زماني اين كار را انجام ميدهيم كه كار صنعتيسازي آن نيز تمام شده باشد و فاصله زماني بين رونمايي و عرضه آن كمتر از 6 ماه شود، ولي اگر قرار باشد 18 ماه ديگر عرضه شود، رونمايي آن در جهان خودروسازي كار خيلي حرفهاي نخواهد بود.
مدير عامل ايران خودرو درباره اينكه اگر شما جاي خودروسازان بزرگ جهاني بوديد، با بحران بهوجود آمده چه كار ميكرديد؟ گفت: همان كاري كه آنها ميكردند، ما هم ميكرديم. الان آنها دچار بحران نقدينگي هستند كه براي خروج از آن بايد دو كار انجام شود؛ يكي اينكه حداكثر صرفهجويي در هزينهها انجام شود و دوم اين كه حداكثر كمك از منابع مختلف انجام شود كه در اين ميان دولت آلمان اعلام كرده كه اين كار را انجام ميدهد.
منطقي افزود: خودروسازان بزرگ دنيا در همه محصولات خود دچار بحران نشدند. در حال حاضر محصولات ارزان قيمت مشتريان بيشتري دارند و قيمت آنها حتي در حال افزايش است.
به گفتهي وي در زمان بحران، تقاضا براي محصولات با قيمت بالا پايين ميآيد، بنابراين بايد در سبد محصول خود بازنگري كنيم.
او در باره اين كه آيا اين بحران به كشوري مثل ايران نيز خواهد رسيد؟ خاطرنشان كرد: در سطحي نيستيم كه اين بحران به ما برسد. همان طور كه اشاره شد، در اين بحران بحث نقدينگي مطرح است و مطمئن هستم كه اگر نگوييم در 6 ماه آينده، مشابه همين مدت مشكل حل ميشود.
وي ياد آور شد: ايران خودرو نيز مشكل نقدينگي دارد، ولي اين مشكل از آنجا نشات ميگيرد كه يك محصول سود ده (پيكان) داشتيم و به ما گفته شد كه آن را از خط توليد خارج كنيد و قرار شد به ازاي خروج آن به ما كمك شود، ولي اين كار هم انجام نشد. سپس گفتند شما بايد محصول به روز جهاني داشته باشيد و ما نيز اين كار را انجام داديم، ولي به جاي اين كه وام با يارانه به ما ارائه كنند و به ما كمكي كرده باشند، مجبوريم از وام با بهره 30 درصدي استفاده كنيم. هر مقام و مسوولي كه به اين شركت آمده با كلمههايي مثل اين كه "باور كردني نيست" و امثال آن از شركت ايران خودرو ياد ميكند.
وي گفت: اينها يك يك سري عوامل است كه اتفاقا وقت آن است كه شما به ما كمك كنيد. در حال حاضر بانكها به ما وام ميدهند و ميگويند كه آن را تسويه كنيد. كجاي آن چنين كاري ميكنند؟ آيا چنين رفتاري با مجموعهاي كه با زنجيره پيشين 480 هزار نفري و زنجيره پسين 1.2 ميليون نفري اشتغال زايي كرده است، قابل قبول است؟
او در پاسخ به اينكه آيا ايران خودرو قرار است با كشور اكوادور كارخانه خودروسازي احداث كند؟ گفت: نه اين طور نيست. آنها براي آشنايي به كشور ما آمدند و بحثي كه مطرح كردند، راجع به تاكسي و اتوبوس است. البته ممكن است به دليل دوري مان از اين كشور محصولات مورد تقاضاي آنها را از طريق سايت ونزوئلا تامين كنيم و وقتي تيراژ از يك حدي بالاتر رفت، مجموعه كوچكي احداث كنيم كه هزينههاي حمل و نقل را پوشش دهد.
اينكه چرا نصب برچسب مصرف سوخت توسط خودروسازان عملي نشده است؟ سوال ديگري بود كه وي پاسخ داد: ما در حال نصب برچسب سوخت [روي تعدادي از محصولاتمان] هستيم و وقتي كه اين موضوع اجباري شود نيز روي همه محصولاتمان ميچسبانيم.
انتهاي پيام
يکشنبه 17 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]