تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 27 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853970881




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونگی ارتباط صحيح والدين و فرزندان/رازت را به من بگو!


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: نوجوانی مرحله خاصی از زندگی است که بر جنبه.های گوناگون جسمی و روحی فرد تأثیر می.گذارد. نوجوان در این سن، علاقه.ای ندارد که جزئیات زندگی و کارهای روزمره..اش را برای والدین تعریف کند و دوست دارد مستقل باشد. البته این مسائل در سنین نوجوانی یعنی بین 13 تا 19 سالگی طبیعی است، اما گاهی این طرز رفتار آنها و میل به تنها.بودن، والدین را عصبی و تا حدی نگران می.کند. والدین باید بدانند چگونه در عین ارتباط با فرزندانشان در سنین نوجوانی به حریم آنها ***** نکنند.

متخصصان روانشناسی می.گویند که والدین باید بیاموزند چگونه رفتار کنند تا فرزندان مایل باشند با آنها صحبت و گفت.وگو کنند و چگونه حرف دل نوجوان را بشنوند. پدر و مادرها باید بدانند که افراد در سنین نوجوانی بیشتر به دوستانشان اعتماد دارند تا به اعضای خانواده و این یکی از مراحل طبیعی در روند رشد است؛ پس باید به راه.هایی متوسل شد که والدین بدون تجسس و کنجکاوی بیش ازحد در امور نوجوانان بدانند در زندگی آنها چه می.گذرد، در غیراین صورت، اگر بخواهند همواره از بالا به نوجوان نگاه کنند و برای مثال بپرسند «کجا می.روی؟» پاسخ خواهند شنید که «هیچ کجا» یا اگر بپرسند «چه می.کنی؟» می.شنوند «هیچ کار» و گاهی نیز از این پرسش و پاسخ.های بی.نتیجه عصبی و خسته می.شوند.

متخصصانی که سال.ها روی رفتار با نوجوانان تحقیق و کار کرده.اند، چند راهکار را برای این مسئله ارائه کرده.اند که با کمک آنها شما والدین می.توانید بدون ایجاد تنش و درگیری در خانواده از اوضاع و احوال فرزندتان آگاه شوید.

اول اینکه بکوشید بزرگسالان بیشتری را وارد زندگی نوجوان کنید. هرچه محیط اطراف نوجوان را بهتر بشناسید و با آموزگار، مربی ورزش، والدین دوستان فرزندتان و... بیشتر آشنا باشید، بهتر می.توانید از کارهای او آگاه شوید. آنها می.توانند مسائل و بحران.هایی را که نوجوانتان با آنها روبه.روست، به اطلاع شما برسانند. با وجود اینکه ممکن است فرزندتان به شما اجازه ندهد به.عنوان یک مدیر و ارشد، کارهای او را کنترل و تنظیم کنید، اما همچنان به.وجود افراد بزرگسال در زندگی خود نیازمند است. او ممکن است هر کسی غیر از شما را بپذیرد، زیرا احساس می.کند به این ترتیب آسیب کمتری به استقلال او وارد می.شود.

دوم اینکه، برخی اوقات، او را در مسیر مدرسه یا هر جای دیگری که می.خواهد برود، همراهی کنید. خودرو یکی از مکان.های حساس در سنین نوجوانی است که بعضی از روانشناسان آن را میز شام دوران نوجوانی می.نامند؛ برای مثال اگر فرزند شما و دوستانش قصد دارند خرید بروند، پیشنهاد کنید حاضرید آنها را برسانید. با توجه به اینکه در سنین نوجوانی، همه چیز برای فرد اهمیت دارد یعنی اینکه فلانی چه کسی را دوست دارد، چه کسی مثلاً مشکل دارد، چه کسی مادرش عصبانی است و مسائلی از این قبیل، وقتی نوجوانان با یکدیگر هستند به راحتی درباره همه چیز صحبت می.کنند و شما می.توانید در جریان کارها قرار بگیرید. اگر درباره مسئله.ای نگران شدید، سعی کنید در فرصتی مناسب به آن بپردازید.

می.توانید حتی از طریق فرد دیگری، به.طور غیرمستقیم آن را پیگیری کنید. وقتی در جمع نوجوان و دوستانش هستید، بکوشید بیشتر سکوت کنید و اجازه دهید آنها صحبت کنند. در ضمن شاید برایتان جالب باشد بدانید که بسیاری از صحبت.هایی که در منزل مطرح نمی.شوند در خودرو بیان می.شوند، چرا؟ چون خودرو، جای مناسبی است برای اینکه افراد رودررو قرار بگیرند، پس، بسیاری از مطالبی که نوجوان نمی.تواند در منزل یا جای دیگر با والدین خود در میان بگذارد، در خودرو مطرح می.شود. بسیاری از والدین معتقدند خودرو بهترین مکان برای گفت.وگو با نوجوان است.

سوم اینکه، مکان.هایی را برای گفت.وگو با نوجوان انتخاب کنید که زمینه را برای بیان احساسات آماده کنند؛ برای مثال، وقتی با نوجوان خود به کافی.شاپ، رستوران یا پارک بروید، زمینه گفت.وگو خودبه.خود فراهم می.شود و بدون هیچ مزاحمتی می.توانید درباره کارهای مختلف با یکدیگر صحبت کنید و نگران سکوت ایجاد شده در لحظات اول هم نباشید، زیرا به.طور قطع پس از سکوتی کوتاه، نوجوان شروع به صحبت خواهد کرد.

چهارم اینکه، سعی کنید صحبت.های شما به آنها حالت تدافعی ندهد. بکوشید موضوعات و عناوینی را انتخاب کنید و در آن خصوص با نوجوان به تبادل اطلاعات بپردازید، نه اینکه انگشت اشاره.تان به سمت او باشد؛ برای مثال به جای اینکه از فرزند نوجوانتان بپرسید که «آیا تا به حال سیگار کشیده.ای؟» می.توانید درباره اینکه در جایی خوانده.اید شمار نوجوانانی که سیگار می.کشند رو به .افزایش است با او صحبت کرده و بخواهید او نیز نظرش را بدهد.

پنجم اینکه، به رفتارهای غیرکلامی نوجوان توجه کنید. به خاطر داشته باشید که لزوماً همه اطلاعات از طریق صحبت یا پرسش و پاسخ به دست نمی.آید، پس به رفتارها و حرکاتی که او می.کند، دقت کنید.

گاهی اوقات وقتی نوجوان طوری رفتار می.کند که انگار ناراحت یا عصبانی است یا دلش می.خواهد تنها باشد و فقط کنار دوستانش احساس راحتی می.کند، پیامی در این رفتار است که شما باید آن را دریابید و آن اینکه «الان زمان مناسبی برای گفت.وگو با او نیست، زیرا او آمادگی لازم را ندارد»، پس در چنین شرایطی سعی نکنید که مرتب از او بپرسید و علت ناراحتیش را جویا شوید. از طرفی، وقتی هم می.خواهد با شما تلویزیون ببیند یا سعی می.کند همه اعضای خانواده غیراز شما از منزل بیرون بروند، یعنی آمادگی لازم برای صحبت و بیان افکارش با شما را دارد و می.خواهد با او گفت.وگو کنید.



منبع : همشهری آنلاین






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن