واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: حضور عباس عبدي در جلسه حزب مشاركت/ خاتمي شانسي براي پيروزي ندارد
عباس عبدي گفت: آقاي خاتمي هيچ شانسي براي پيروزي در انتخابات ندارد اما وي به شدت اميدوار است كه طي ماههاي آينده واقعهاي در عرصه سياسي كشور رخ دهد
به گزارش خبرنگار پلاكنيوز، عباس عبدي كه اخيرا در برخي جلسات حزب مشاركت شركت ميكند افزود: آقاي خاتمي كه تاكنون درباره آمدن و نيامدن خود اظهارنظر صريح نميكند، به اين دليل است كه با وجود شرايط حاضر و هزينههاي ورود و شانس كم بيرون آمدن از صندوق قطعاً نبايد وارد انتخابات شود، اما وي به شدت اميدوار است كه طي ماههاي آينده اتفاقاتي بيفتد كه موازنه قواي جديد شرايط را براي ورود مناسب كند.
وي با اشاره به اينكه مردم به اصلاح طلبان اعتماد ندارند اضافه كرد: به نظر من مسأله اصلي در ميان افراد اصلاحطلب، فقدان اعتماد عمومي لازم به آنها براي اتخاذ و اعمال راهبرد يك برنامه اصلاحطلبانه واقعي و نه صوري است.
وي ادامه داد: هر برنامهاي بايد مبتني بر كسب و تقويت اين اعتماد باشد، اعتمادي كه در درجه اول هم بايد از سوي نخبگان اجتماعي ابراز و ريشهدار شود، اعتمادي كه نسبت به برخي از افراد خدشهدار شده است، و اعتماد خدشهدار شده را به سختي ميتوان بازسازي كرد، در بهترين حالت مثل قوريهاي چيني شكسته است كه با بند زدن آنها را استفاده ميكردند.
عضو سابق جبهه مشاركت در مورد كانديداتوري عبدالله نوري گفت: اگر ايشان نامزد شود، نظام حقيقي نهتنها صلاحيت وي را تأييد نميكند، بلكه اين اقدام را نوعي مقابلهجويي و حتي ستيزهجويي با نظام حقيقي تلقي و متناسب با اين تلقي نيز رفتار متقابل خواهد كرد.
براساس گزارش خبرنگار پلاكنيوزاز ادامه اين جلسه، وي با اشاره به خصوصيات عبدالله نوري خاطرنشان ساخت: اگر آقاي نوري پس از رد صلاحيت دوباره به منزل برود و سكوت نسبي را به فعاليت گسترده ترجيح دهد، آثار سياسي مثبتي ندارد، و حتي به تضعيف شخصيت سياسي او منجر خواهد شد.
عبدي افزود: نكته مهم ديگري كه بايد در نظر گرفت اين است كه در انتخابات رياست جمهوري، فرد نامزد بايد به لحاظ رواني و شخصيتي در ظاهر هم علاقهمند به پذيرش اين مسووليت باشد و براي اين كار فعاليت كند، و علاقه و حرص دروني به تنهايي كفايت نميكند، فرد بايد خودش به دنبال جلب حمايت ديگران باشد تا ارزش آراي كسب كرده خود را بداند.
وي اضافه كرد: اين طور نباشد كه آرايي را با حداقل هزينه به دست آورد و هنگامي كه به واسطه آن آرا در مسند قدرت قرار گرفت، قدر و ارزش آنها را نداند، و به ثمن بخس آنها را حراج كند. اين نكتهاي است كه علاوه بر آقاي نوري درمورد آقاي خاتمي هم صدق ميكند.
به دلايل متعدد تغيير كند و توازني حاصل شود. زيرا در چند سال گذشته تغيير موازنه به نفع ساختار حقيقي، بيش از آنكه ناشي از صلاحيتهاي ذاتي يا دستاوردهاي درونزاي آن باشد، متأثر از رانتهاي ناشي از تغيير اوضاع منطقهاي و قيمت نفت و اشتباهات راهبردي اصلاحطلبان بوده است و سررسيد بازپرداخت اين رانتها دير يا زود خواهد رسيد.
چهارشنبه 6 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]