واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون بسيج ستاد كل نيروهاي مسلح: مديريت آينده جهان از آن بسيجيان است
خبرگزاري فارس: معاون بسيج ستاد فرماندهي كل نيروهاي مسلح گفت: بسيجيان بايد خود را براي مديريت جهاني آماده كنند، چرا كه آينده جهان از آن بسيج است.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، محمدباقر ذوالقدر بعد از ظهر امروز در گرهمايي بسيجيان همدان در سالن ورزشي ابن سينا با اظهار اميدواري از آينده روش بسيج افزود: امروز ديگر قدرتهاي سرمايهدار دنيا و ابرقدرتهاي جهان توانايي مديريت جهاني را ندارند و بسيج ميتواند خود را براي نقشهاي جهاني آماده كند.
وي تأكيد كرد: به همين منظور بسيج بايد در تمام عرصههاي فرهنگي، علم و دانش، فناوري و اجتماعي حضور خود را بيش از پيش كند و به دنبال هدفهاي بلند باشد.
ذوالقدر افزود: كشورهايي كه ادعاي مديريت جهان را دارند اكنون در حال دست و پازدن و تلاش مذبوحانه براي بقاي خود هستند تا خود را از گردابي كه درست كردهاند، رها كنند.
معاون بسيج ستاد فرماندهي كل نيروهاي مسلح در ادامه اظهار داشت: بسيج شجره طيبهاي است كه باغبان آن امام خميني (ره) بود و هم اكنون نيز در سايه هدايت مقام معظم رهبري شاخسارهايش همه دنيا را فراگرفته و تمام مرزهاي جغرافيايي را درنورديده و قلوب مستضعفان را از آن خود كرده است.
وي با اشاره به اينكه هفته بسيج فرصت مناسبي براي واكاوي، بازانديشي نقش بسيج و ارزشهاي آن است، گفت: اين شجره طيبه به اذن الهي ثمر ميدهد و بايد قدر اين نعمت را دانست و شكرگزاري كرد.
معاون بسيج ستادكل نيروهاي مسلح، بسيج را همزاد انقلاب و ريشه در نهضت امام خميني (ره) دانست و خاطرنشان كرد: بسيج پس از انقلاب به صورت يك نهاد رسمي قامت افراشت اما ريشه در ايام انقلاب دارد و حتي ميتوانيم بگوييم بسيج حركت ريشهدار انبيا و امامان معصوم(ع) بوده است.
ذوالقدر بسيج را روح و جوهره نهضتهاي انبيا دانست و اظهار داشت: حرف اساسي انبيا اين بود كه مردم را از قيد و بند ظلم و ستم رها كنند، انبيا راه را براي تغييرات اساسي حيات بشر هموار كردند و با حركت بسيجيوار خود مردم زمان خود را از دست طاغوتيان رها كردند و نقش بسيج همين است.
معاون بسيج ستاد كل نيروهاي در ادامه افزود: در صدر اسلام حركتي كه پيغمبر اكرم(ص) ايجاد كرد، سرنوشت تاريخ بشر را به عنوان نقطه عطفي در تاريخ انسانها رقم زد و تاريخ انقلاب ما نيز بر اساس همين حركت پيريزي شده است، حركتي كه درونمايه آن حقيقت بود.
ذوالقدر مردم ايران را به عنوان بسيجيان فداكار ياد كرد و افزود: به بركت انقلاب اسلامي بسيج تفكر جهاني يافته و در برابر تحريم اقتصادي، تهاجم فرهنگي و انواع تحركات رنگارنگ و ضد اسلامي دشمنان ايستادگي و مقاومت كرده است.
وي سپس خطاب به مديران تأكيد كرد: مسئولان و مديران بيش از همه بايد قدر اين نعمت را دانسته و شكرگزار انقلاب اسلامي به عنوان نعمت الهي باشند و از بسيجيان حمايت واقعي كنند.
معاون بسيج ستاد كل نيروهاي مسلح كشور ادامه داد: مسئولان و مديران بايد از حضور بسيج در عرصه مديريت حمايت و راه را براي اداره كشور توسط بسيجيان مخلص آماده كنند چرا كه اين كار به معناي واقعي همان مردم سالاري است.
ذوالقدر تأكيد كرد: بايد از ظرفيت و توانمنديهاي بسيج براي برطرف كردن مشكلات و گرههاي بزرگ استفاده كرد نه براي مسائلي پيش پا افتاده و كوچك، چرا كه كه كاركرد بسيج فراتر از اين مسائل است.
وي يادآور شد: در هشت سال دفاع مقدس بسيج كاركرد نظامي داشته اما اينك گذشته از بار نظامي بسيج ميتواند در توسعه همه جانبه كشور به ويژه در توليد علم و فناوي به عنوان بازوي علمي كشور مطرح شود.
ذوالقدر افزود: مسئولان و مديران بسيج بايد راه را براي حضور گسترده مردم در بسيج هموار كنند و بايد از ملاك و معيارهاي سختگيرانه و بيمورد براي عضويت مردم در جامعه بسيج دوري كنند.
معاون بسيج ستاد كل نيروهاي مسلح در پايان سخنان خود خاطرنشان كرد: بسيجيان بايد داراي تفكر و فرهنگي باشند كه خود را معتقد و پايبند به اصول و مباني خاصي بدانند و آرمانها وهدفهاي جهاني و بزرگي را براي خود انتخاب كنند.
انتهاي پيام/ص10
سه شنبه 5 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]