تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 10 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1824985290




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ورزش و خواب كافي خطر سرطان را كاهش مي دهند


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: ورزش و خواب كافي خطر سرطان را كاهش مي دهند
با ورزش منظم مي توان از خطر ابتلا به سرطان كاست ولي كم خوابي اين خطر را افزايش مي دهد.
محققان علوم پزشكي در آمريكا اعلام كردند ورزش منظم به صورت جدي كاهش خطر ابتلا به سرطان را در پي دارد ولي كساني كه كمتر از ميزان طبيعي مي خوابند اين خطر را در خود افزايش مي دهند.
مطالعه دراز مدت محققان بر روي شش هزار زن آمريكايي نشان مي دهد آناني كه ورزش منظم دارند به ميزان 25 درصد كمتر از ديگر زنان در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دارند ولي آناني كه كمتر از هفت ساعت در شبانه روز مي خوابند به ميزان 74 درصد بيشتر از ديگران در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار مي گيرند.
دكتر جيمز مك كلين و همكارانش در موسسه ملي سرطان آمريكا در مصاحبه با خبرگزاري فرانسه اعلام كردند افزايش ميزان ورزش منظم در افراد از خطر ابتلا به سرطان مي كاهد كه در اين بين مي توان از سرطان روده بزرگ و سينه نام برد.
به گفته اين محققان خواب كوتاه تاثيري كاملا عكس ورزش دارد و با تغييرات هورموني و متابوليك در بدن به افزايش خطر ابتلا به سرطان در شخص كمك مي كند.
هنوز دقيقا مشخص نيست چرا ورزش از خطر ابتلا به سرطان مي كاهد ولي برخي از محققان بر اين باورند كه ورزش سبب كاهش وزن مي شود و در نهايت با تقويت دستگاه ايمني بدن و افزايش سطوح هورموني اين خطر را كاهش خواهد داد.
خواب ناكافي با مشكلاتي همچون افزايش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي چاقي و ديابت همراه است ولي هنوز دانشمندان نمي دانند خواب كافي چطور از بروز اين بيماري ها جلوگيري مي كند.
نتايج مطالعه اين محققان در كنفرانسي در شهر واشنگتن كه انجمن تحقيقات سرطان آمريكا آن را برگزار كرده بود ارائه شد.
بيماري سرطان در هر بافت يا عضوي از بدن انسان زماني آغاز مي شود كه سلول هاي آن بر خلاف قوانين طبيعت و بدون كنترل رشد كنند.
با رشد غيرطبيعي گاه در كوتاه مدت گاه در طولاني مدت باعث اختلال در عملكرد بافت عضو يا اعضايي از بدن مي شوند.
رشد سلول هاي بدن درحالت طبيعي تصاعدي است يعني يك سلول به دو سلول و بيشتر تبديل مي شوند درحالي كه تكثير سلول هاي سرطاني كاملا خارج از اين روند طبيعي است .
تاكنون بيش از سيصد بيماري سرطاني مختلف شناسايي شده است .
تعدادي از اين بيماري ها با رشد و گسترش بسيار وسيع در بدن و تعدادي با رشد كمتر و گاهي در زمان طولاني تر پيشرفت مي كنند.
اگر درمان پذير نباشند موجب مرگ بيمار مي شوند.
از آن جايي كه بيماري هاي سرطاني در نوع رشد و پيشرفت در قسمت هاي مختلف بدن متفاوت هستند به همين دليل راه هاي تشخيص و جلوگيري از پيشرفت بيماري كه احتمالا با درمان صددرصد بتوان جان بيمار را از مرگ نجات داد متفاوت است .
تحقيقات علمي و پزشكي ثابت كرده اند درصورتي كه راه هاي تشخيصي سرطان هاي سينه دستگاه گوارش و يا ريه كه بسيار معمول هستند پيشرفته بود احتمال درمان و طول عمر بيشتر مي شد.
درصورت شناسايي اوليه و درمان هاي موجود شانس زنده ماندن مبتلايان حداقل تا بيش از 78 درصد مي شد .
 دوشنبه 4 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن