واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول نمايندگي ولي فقيه در سازمان دامپزشكي: مردم با اطمينان محصولات دامي داخلي و وارداتي را مصرف كنند
خبرگزاري فارس: مسئول حوزه نمايندگي ولي فقيه در سازمان دامپزشكي گفت: با تلاش ضابطان شرعي اين سازمان، تمام موادغذايي توليدي كشور را تاييد ميكنيم و مردم ميتوانند با خيال راحت اين محصولات و موادغذايي وارداتي را مصرف كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، محمدعلي سلطاني ظهر امروز و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هماكنون بيش از 700 كشتارگاه دام و طيور در كشور كار ذبح شرعي را برعهده دارند كه بالغ بر 300 كارشناس ديني بر كار آنها نظارت دارند.
وي ادامه داد: بر اساس اعتقادات ديني مردم مقيد به مصرف غذاهاي حلال هستند و متصديان امر اين مسئوليت را دارند كه با توجه به حجم بسيار بالاي كشتار دركشور اطمينان لازم را به مردم بدهند.
سلطاني با تاكيد بر اينكه همه تلاشگران در عرصه كشتار و ذبح تلاش خود را براي راحتي خيال مردم انجام ميدهند، افزود: مصوبه اخير مجلس به جهاد كشاورزي و دامپزشكي كمك كرد تا بتوانند اين اطمينان را به مردم بدهند كه توليد گوشت و فرآوردههاي دامي و غذايي كشور بر اساس حليت است و در اين زمينه بايد از نمايندگان مجلس تشكر كنيم.
وي خاطرنشان كرد: سلامت گوشت بايد قبل از آنكه از لحاظ بهداشتي تاييد شود به لحاظ شرعي مورد تاييد باشد و تلاش سازمان دامپزشكي هم همين است.
رئيس كميته فني نشان غذاي حلال ايران اضافه كرد: با اين اقدام حلالخوري در كشور افزايش مييابد و به دنبال آن بنا بر وعده خداوند در قرآن ضريب امنيت اجتماعي و معنوي ارتقا يافته، عمر مفيد انسان زياد شده و نشاط در جامعه بيشتر ميشود.
وي ادامه داد: اگر ميخواهيم توجه به نماز، خمس و زكات در ميان مردم بيشتر شود و امنيت اجتماعي افزايش يابد، بايد خوراكيهاي پاك در جامعه افزوده شود.
سلطاني تصريح كرد: از مجموع 3 هزار و 200 ميليارد دلاري كه در تجارت غذاي جهان رد و بدل ميشود، سهم كشورهاي اسلامي و غذاي حلال بالغ بر 600 ميليارد دلار است و در آينده اين سهم افزايش مييابد.
وي با اشاره به سهم ايران در اين بازار گفت: متاسفانه سرانه كشورمان آنقدر ناچيز است كه بايد گفت جايگاهي در اين بازار نداريم.
مسئول نمايندگي ولي فقيه در سازمان دامپزشكي كشور اضافه كرد: هماكنون دانشمندان صنايع غذايي در جهان به اين نتيجه رسيدهاند كه غذاي حلال بر سلامت جسماني و رواني انسان تاثير مستقيم دارد كه رشد روزافزون تقاضا براي مواد خوراكي حلال در غرب مبين همين مطلب است.
وي با اشاره به تلاشهاي صورت گرفته در زمينه اعطاي نشان حلال در كشور خاطرنشان كرد: با وجود اينكه براي نظارت بر اعطاي نشان حلال در واحدهاي توليدي به امكانات فني زيادي نياز داريم، اما خوشبختانه در اين بخش مشكلي عمدهاي نداريم.
وي پيشبيني كرد به دنبال تصويب آييننامههاي مختلف مصوبه مجلس كه در كميته ملي استاندارد در حال انجام است طي شش ماه آينده اين مصوبه اجرايي شود.
رئيس كميته فني نشان غذاي حلال ايران با اشاره به واردات مواد خوراكي به كشور و لزوم نظارت شرعي بر آنها تاكيد كرد: براي نظارت دقيق و همهجانبه در اين عرصه به قوانيني نياز داريم كه اميدواريم در آينده نزديك شاهد تصويب آنها باشيم.
سلطاني در پايان با اشاره به سابقه كشورهايي كه در زمينه اعطاي نشان حلال پيشرو هستند، گفت: ايران به عنوان عضوي از گروه ديهشت استانداردهاي حليت را با توجه به اعتقادات شيعيان و تطبيق با همه فرقههاي اسلامي تدوين كرده است.
انتهاي پيام/ح10
دوشنبه 4 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]