واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: دكتر سيد وحيد عقيلي در اختتاميه پنجمين جشنواره نشريات دانشجويي واحد علوم و تحقيقات: مطبوعات پاسخگوي خواسته هاي سياسي و اعتقادي جامعه باشند
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: مطبوعات بايد خواسته هاي سياسي، ديني، اعتقادي و اخلاقي جامعه را پاسخگو باشند و آن ها را به چاپ برسانند و دولت بايد پاسخگو و شنواي مسائل مردم احزاب و رسانه ها باشد .
به گزارش روز دوشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" به نقل از روابط عمومي واحد علوم و تحقيقات، دكتر سيد وحيد عقيلي رئيس دانشكده علوم انساني و اجتماعي در اختتاميه پنجمين جشنواره نشريات دانشجويي واحد علوم و تحقيقات گفت: به دانشجويان و معاونت فرهنگي واحد علوم و تحقيقات به خاطر داشتن چنين نشريات دانشجويي تبريك عرض مي كنم زيرا در تحليل محتوايي كه انجام دادم اين مساله بسيار قابل تقدير بود.
وي ادامه داد: در حوزه ارتباطات اجتماعي بخشي به عنوان ارتباطات سياسي داريم كه بسيار حائز اهميت است اما متاسفانه اين موضوع در كشور ما بسيار كم رنگ و ناچيز است و مبناي آن در حدود دو كتاب و هشت مقاله است.
دكتر عقيلي افزود: ارتباطات سياسي نوعي صفت و موصوف نبوده و نوعي ارتباطات محسوب مي شود كه اصولا" در كشورهايي كه مردم سالاري در آن وجود دارد مورد استفاده قرار مي گيرد و با چهار عنصر رسانه، دولت، احزاب و مردم در ارتباط تنگاتنگ هستند.
وي خاطر نشان كرد: مطبوعات بايد خواسته هاي سياسي، ديني، اعتقادي و اخلاقي را به چاپ برسانند و دولت بايد پاسخگو و شنواي مسائل مردم احزاب و رسانه ها باشد.
دكتر عقيلي تصريح كرد: جامعه خوب، جامعه اي است كه نقد علمي و سياسي در آن صورت پذيرد و باعث خوشبختي است جامعه ما همه اين عناصر را دارا است اما بايد شرايطي را ايجاد كرد تا بتوان به نحو مطلوب از اين شرايط بهره برد.
وي نشريات دانشجويي را از چند جهت مورد ارزيابي و بررسي قرارداد و گفت: نشريات دانشجويي از لحاظ تحريريه محتوا در سطح بسيار خوبي هستند و از لحاظ كمي مي توان شاخص هاي كيفي را از آن استخراج كرد.
وي ادامه داد: خوشبختانه موضوع بسياري از نشريات دانشجويي علمي، فرهنگي، سياسي، انتقادي و طنز هستند و واحد علوم و تحقيقات تحت هيچ اجباري نشريات را موظف به انتخاب حوزه خود نمي كند.
دكتر عقيلي به نشريات تخصصي اشاره كرد و گفت: بسياري از نشريات تخصصي مسائل و موضوعات روز را مورد بحث قرار مي دهند .
وي ادامه داد: نشريات مي توانند به چه چيز فكر كردن خوانندگان كمك كنند اما نمي توانند به چگونه فكر كردن آنها كمك كنند و به اين موضوع بحث برجسته سازي گفته مي شود.
وي به ضعف شديدي كه در تفسير اخبار وجود دارد، اشاره كرد و گفت: ما بايد از اخبار رويداد مدار به اخبار فرآيند مدار تبديل شويم و بايد علت و دلايل و آسيب شناسي خبر را مورد بررسي قرار داد. همه نشريات دانشجويي بايد فرايند مدار باشند يعني دلايل كمي و كيفي وقوع يك اتفاق را براي خواننده مطرح كنند. /05
دوشنبه 4 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]