واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: مشاور دادستان كل كشور: آسيبهاي اجتماعي اينترنت بيشتر از ماهواره است
تاكنون بيش از پنج ميليون سايت اينترنتي فيلتر شده است.
مشاور قضايي دادستاني كل كشور با اشاره به بروز آسيبهاي اجتماعي ناشي شبكههاي ارتباطي گفت: آسيبهاي اجتماعي ناشي از شبكه مجازي اينترنت به مراتب بيش از شبكه ماهواره است.
به گزارش ايرنا، عبدالصمد خرم آبادي در همايش منطقهاي «آسيبشناسي خانواده» در دانشگاه آزاد اسلامي آزادشهر افزود: اينترنت به خاطر داشتن اطلاعات اقيانوسي از يك طرف و دسترسي آسانتر نسبت به امواج ماهوارهاي، آسيبهاي اجتماعي بيشتري را بر جامعه تحميل ميكند.
وي گفت: اين شبكه كه به صورت چندرسانهاي و با توانايي و ظرفيتهاي بسيار بالا به مشتركان خود سرويس ميدهد هم ميتواند مفيد و هم مخرب باشد.
مشاور قضايي دادستاني كل كشور به تاريخچه ايجاد شبكه اينترنت اشاره كرد و گفت: اين شبكه براي اولين بار در سال 1960 در آمريكا از طريق ارتباط چند دستگاه رايانه توسط وزارت دفاع اين كشور راهاندازي شد.
وي افزود: اين شبكه تا سال 1990 كه به عنوان يك شبكه نظامي از آن استفاده ميشد، از اين حالت خارج و در اين سال حدود 150 كشور جهان مشترك اين شبكه شدند و هم اكنون كمتر كشوري در جهان وجود دارد كه مشترك اين شبكه مجازي نباشد.
خرم آبادي، به آسيبهاي ناشي از استفاده از اين شبكه اشاره كرد و گفت: اين شبكه در بخشهاي اجتماعي، سياسي، اقتصادي، فرهنگي و اخلاقي ميتواند آسيب برساند كه اين مهم ناشي از ماهيت و سوءاستفاده افراد از اين شبكه ميباشد.
وي افزود: امروزه دشمنان باسوءاستفاده از شبكه تلاش ميكنند تا اخلاق و هويت ديني ما را مورد تهاجم قرار دهند چرا كه اين شبكه از مرزها گذاشته و در داخل خانهها وجود دارد.
مشاور قضايي دادستاني كل كشور اضافه كرد: آنان تلاش مي كنند تا با تهي كردن هويت ديني ما به مقاصد خودشان دست يابند.
وي اعتياد اينترنتي را يكي از آسيبهاي اين فناوري نام برد و گفت: افرادي هستند كه بيش از 15 ساعت از وقت خودشان در سايتهاي مختلف اينترنتي صرف ميكنند كه اين عمل زندگي آنان را تحتالشعاع قرار داده است.
خرم آبادي همچنين با اشاره به مشكلات و معضلاتي كه اين شبكه براي جامعه به وجود آورده است گفت: براي جلوگيري و كاهش اين معضلات در جامعه بايد اقدامات پيشگيرانهاي انجام داد كه تاكنون در اين بخش فعاليتهاي زيادي صورت گرفته و در حال حاضر بيش از پنج ميليون سايت اينترنتي فيلتر شده است.
وي افزود: آگاهي بخشي به مردم از طريق رسانههاي جمعي، آموزش دانشآموزان، دانشجويان، فعاليت براي تحكيم نهاد خانواده، تشكيل پليس سايبر، تصويب قوانين مختلف مبارزه با جرايم اينترنتي ميتواند از جمله اين فعاليتها باشد.
چهارشنبه 29 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايتنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]