واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي گناباد: دستيابي به شعار نوآوري بدون دسترسي به اطلاعات علمي ميسر نيست
خبرگزاري فارس: معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي گناباد گفت: سال 87 به فرموده مقام معظم رهبري سال نوآوري و شكوفايي ناميده شد كه بيشك رسيدن به اين مهم بدون دسترسي به آخرين اطلاعات علمي ميسر نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس از گناباد، علي كيانمهر امشب در مراسم افتتاح پروژه آغاز دسترسي به منابع كتابخانه ملي پزشكي ديجيتال افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به عنوان يكي از قطبهاي اصلي آموزش و تحقيق با بيش از 47دانشگاه و مركز تحقيقاتي مستقل همواره نقشي تعيينكننده در پيشرفتهاي علمي و توليد دانش ايران داشته است.
وي ادامه داد: اكنون با حمايت وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، روسا و معاونان پژوهشي دانشگاههاي علوم پزشكي، كتابخانه ملي ديجيتال پزشكي ايران راهاندازي شده است.
وي با معرفي كتابخانه ملي ديجيتال پزشكي ايران گفت: كتابخانه ملي ديجيتال پزشكي ايران امكان دسترسي به آخرين منابع اطلاعاتي پزشكي موجود در دنيا را در هر مكان و هر زمان براي استادان، محققان و دانشجويان به صورت يكسان فراهم ميكند.
معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي گناباد دسترسي به بيش از 5 هزار عنوان ژورنال معتبر از بزرگترين و معتبرترين ناشران دنيا را از جمله وي افزود: قريب به 2 ميليون پاياننامه دكترا و كارشناسي ارشد، بيش از 100 هزار تصوير پزشكي،20 ميليون خلاصه مقالات علمي در معتبرترين بانكهاي اطلاعاتي دنيا،150 عنوان كتاب مرجع پزشكي مهم،250 دوره بازآموزي پزشكي، دسترسي به نشريات معتبر، پروتكلهاي پزشكي، پيشرفتهترين منابع پزشكي، دسترسي به مهمترين اطلاعات پزشكي دنيا از جمله مهمترين منابع ديگري است كه در قالب INLM در اختيار محققان قرار گرفته است.
وي اظهار داشت: در INLM كاربران به سامانه بسيار پيشرفته و هوشمند تشخيص پزشكي و همچنين آخرين اطلاعات دارويي دنيا شامل 20هزار دارو دسترسي دارند.
وي اضافه كرد: دسترسي به حدود 10 هزار راهنماي بيماران از ديگر ويژگيهاي اين كتابخانه است.
كيانمهر درباره نحوه عضويت در اين مجموعه گفت: عضويت و استفاده از اين مجموعه براي استادان،پزشكان و محققان و دانشجويان رايگان بوده و با به كارگيري فناوريهاي پيشرفته نرمافزاري كتابخانه ديجيتال هر محقق به سادگي و سرعت ميتواند به آخرين اطلاعات مورد نياز خود دست يابد.
وي در مورد نحوه استفاده كاربران از مجموعه يادآور شد: با استفاده از تكنولوژي Athens و Sso كلمه و رمز عبوري در اختيار كاربرن قرار ميگيرد كه قادرند از اغلب منابع كتابخانه ديجيتال در هر جاي دنيا استفاده كنند.
كيانمهر در پايان تصريح كرد: اطمينان داريم كه با استفاده از كتابخانه ملي ديجيتال پزشكي ايران مسير نوآوري و شكوفايي در دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي كشور هموارتر خواهد شد.
كتابدار نمونه كشوري نيز در اين مراسم با تبريك هفته كتاب گفت: از پايههاي پژوهش و قلب تپنده دانشگاه كتابخانه آن است.
مجتبي ازقندي افزود: از مهمترين رسالتهاي يك نهاد اطلاعرساني پويا و اثرگذار، سازماندهي دانش است كه خود سبب سهولت و سرعت دسترس پذيري به منابع اطلاعاتي است.
وي اظهار داشت: به مناسبت هفته كتاب افتتاح سه پروژه سازماندهي كتابخانه، مكانيزاسيون خدمات و پروژه كتابخانه ملي مركزي ديجيتال را در اين هفته داريم.
وي درباره پروژه سازماندهي كتابخانه و مكانيزاسيون خدمات خاطرنشان كرد: اين پروژه با 20 ميليون تومان به اين مرحله رسيده است كه نتيجه تلاش و همت مسئولاني است كه سالها براي دستيابي به آن زحمت كشيدهاند و آغاز دسترسي را در اين هفته داريم.
در ادامه مراسم با اهداي لوح تقدير و جوايز از كتابداران دانشگاه علوم پزشكي گناباد تقدير به عمل آمد و پروژههاي سازماندهي منابع و مكانيزاسيون خدمات كتابخانه مركزي و كتابخانه ملي پزشكي ديجيتال در دانشگاه علوم پزشكي گناباد افتتاح شد.
انتهاي پيام/ش20
دوشنبه 27 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]