واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: رئيس سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور:شهر قرآن با همفكري معماران ايراني و خارجي احداث ميشود
گروه هنر: در آينده نزديك شاهد كلنگزني شهر قرآن با همفكري و همكاري معماران بزرگ ايراني و خارجي خواهيم بود.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، اين نشست «انديشههاي بين فرهنگي با نگاهي به معماري شهر حقيقي قرآن» صبح روز چهارشنبه 22 آبان با حضور رحيم خاكي رئيس سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور و مجري طرح شهر الكترونيكي قرآن و شهر قرآن، حسن بيادي نايب رئيس شوراي اسلامي شهر تهران و ميهمان ويژه پروفسور هانيز تزار استاد دانشگاه و معمار مركز اسلامي وين و طارح و معمار بسياري از بناهاي اروپا در محل سالن كنفرانس سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور برگزار شد.
در ابتداي اين نشست رحيم خاكي در سخناني گفت: بسيار خوشحالم كه طرح شهر قرآن و شهر الكترونيكي قرآن پس از سالها پيگيري در حال تحقق كامل است و همانطور كه برگزاري مسابقات قرآن دانشجويان روزي دور از دسترس مينمود ولي امروز شاهديم كه دومين دوره آن در سطح بينالمللي و بسيار باشكوه به همت جهاد دانشگاهي و سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور در سالن همايشهاي بينالمللي برج ميلاد در حال برگزاري است.
وي افزود: چنين موفقيتهايي اين نكته را به ما يادآوري ميكند كه اهداف بلند قابل دسترسي است و برخلاف ادعاي برخي كه مجموعه جهاد دانشگاهي را كوچكتر از آن ميدانستند كه بتواند چنين طرحهاي بزرگي را اجرايي كند، اكنون جهاد در طرحهاي بزرگ قرآني موفق عمل ميكند.
خاكي در ادامه سخنان خود با تشكر از بيادي نايب رئيس شوراي اسلامي شهر تهران كه با وجود مشغله بسيار در اين نشست حضور يافته، به پيشينه آشنايي خود با پروفسور تزار و دليل دعوت وي به ايران اشاره كرد و گفت: در سفري كه به اتريش داشتم با آقاي كيارشي رايزن فرهنگي ايران در اتريش ديداري داشتم كه در آن ديدار به طرح شهر الكترونيكي قرآن و شهر قرآن كه از سوي جهاد دانشگاهي پيگيري ميشود اشارهاي كردم كه ايشان فرمودند در اتريش معماري داريم كه بسيار به معماري اسلامي علاقمندند و درصدد موقعيتي براي ساخت بنايي اسلامي هستند.
رئيس سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور ادامه داد: به گفته آقاي كيارشي پروفسور تزار در سفري به ايران از كاشان و اصفهان ديدن كرده بودند و پس از بازگشت به اتريش پيشنهاد تاسيس مسجدي در وين را داشتند كه آن طرح با نماينده وقت ولي فقيه در اتريش مطرح و مورد پذيرش قرار گرفته بود.
خاكي همچنين توضيح داد: به گفته رايزن فرهنگي ايران در اتريش پس از پذيرفته شدن آن طرح زميني نيز خريداري شده و پروفسور تزار 2 طرح مسجد ارائه دادند و پس از پذيرفته شدن آنها ماكت آن دو طرح را هم ساختند و تحويل دادند ولي با جابجايي نماينده، طرح معلق ماند ولي ايشان هنوز تشنه انجام كاري در عرصه معماري اسلامي هستند. در آن ديدار آقاي كيارشي پيشنهاد دادند كه با پروفسور تزار در اينباره صحبت شود من هم استقبال كردم و پيشنهاد دادم كه ايشان را به ايران دعوت كنيم.
وي گفت: پيشنهاد من اين بود كه طرح شهر قرآن با ايشان مطرح شود و اگر علاقمند بودند با ما در اين طرح همكاري كنند كه حضور پروفسور در اين نشست حاصل رايزني آن روزهاست.
رئيس سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور در ادامه بيان كرد: پس از موافقت ايشان و حضور در ايران، پروفسور از محل شهر قرآن بازديد كردند و از نزديك با دستاندركاران اين طرح آشنا شدند و از آنجاكه ما سفارش چند مقاله نيز به ايشان داده بوديم امروز در اين محل حاضر شدند كه با ارايه تجربيات خود در زمينه معماري به ويژه معماري اسلامي، ايدههاي خود را در زمينه شهر قرآن مطرح كنند.
خاكي در پايان صحبتهاي خود با ابراز اميدواري كه شهر قرآن هرچه سريعتر و در بهترين شكل ممكن محقق شود گفت: اميدواريم كه روزي در آينده نزديك شاهد كلنگزني شهر قرآن با حضور و همفكري و همكاري معماري بزرگ با نگاه معماري جهاني و پيشرو باشيم.
چهارشنبه 22 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]